Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чомусь просять перевірити сушилки для рушників - ще не бачив щоб вони були на трубах опалення

Та в багатьох вони гріються від опалення, а не від гарячої води. Це фігово, до речі.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

моя господиня

це шо якесь садо-мазо? :_07:

Та й питання першочергове в тому, що ну немає де той бойлер впихнути

Є бойлери які нетреба вішати - просто ставиться на підлогу під рукомийником наприклад, а зверху до нього приєднуються труби або гнучкі шланги http://hotline.ua/remont/bojlery-kolonki-vodonagrevateli/2091/?catmode=lines

Опубліковано

Хто підключав у ванні до змішувача бойлер можете зробити фото щоб глянути як це виглядає. над цим я вже думав.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Сьогодні, 2 жовтня, розпочнеться відновлення подачі гарячої води у місті Луцьку.

Про це повідомив міський голова Микола Романюк, - інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Першою чергою, її отримають заклади охорони здоров'я, освіти та соціальної сфери.

У помешканнях лучан, у зв'язку з технологічним процесом, гаряча вода з'явиться протягом тижня.

http://www.volynnews.com/news/society/vidsohodni-u-lutsku-bude-hariacha-voda/

Опубліковано

У нас на будинку повісили папірець, про те що сьогодні мають включити. На даний момент тече холодна.

А лічильник "крутить" як гарячу?
Опубліковано

У нас на будинку повісили папірець, про те що сьогодні мають включити. На даний момент тече холодна.

А навіщо її лити? Спробував, холодна, вимкнув.
Опубліковано

А навіщо її лити? Спробував, холодна, вимкнув.

cовьєцка тепла вода треба щоб "стікла" - тоді вона стає гарячою

Опубліковано

Сьогодні "запустили" котельню на Карбишева

Може щось перевіряють, бо кажуть що там багато роботи до повного запуску, багато чого покрали з обладнання поки люди у відпустках за власним бажанням були :(
Опубліковано

Конякіна(район риббази) вода пішла дуже гаряча, щойно пробував.

PS: я вже навіть і не знаю чи вона мені потрібна, на кухні посудомийка сама гріє і миє, у ванній бойлер, напевно так і на далі не буду користуватися, млять така дорога стала.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...