Перейти до змісту

100 грн. від МТС на бонусний рахунок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У всех уже "подарок" ОТОБРАЛИ? Или нет. Я про 100 гривень на бонусном :)

Дякую що написали, а то думав що то на місяць ті "гроші" і не дивився на той рахунок. Так собі тихенько зняли їх)) Добре що не звонив ще нікуди, а то наговривби з основного рахунку.

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можливо, забрали в тих, хто бонусами не користувався, так і висіло 100 грн. на бунусному. В мене теж забрали, я не використав ні копійки з них.

Опубліковано

Так і да! Забрали, балаболи!

А вчора ще були...

Upd: а в жінки є! :_40:

Аналогічно.. на рахунку 0... Мда.... Толку з тих їхніх 100 примарних гривень... МТС, як був г*мно так ним і залишився..

Опубліковано

Ну є в мене та хрень на бонусному, толку? На МТС дзвінки по тарифу безплатні, зате мені каже - йок, можливість здійснювати дзвінки вичерпана. А поповнитися прямо зараз не можу. Дякую "чудовому" оператору.

Опубліковано

У всех уже "подарок" ОТОБРАЛИ? Или нет. Я про 100 гривень на бонусном :)

Так, сьогодні на рахунку вже 0 грн.

А вчора якась дівчина телефонувала з МТС і вмовляла підключити мобільний інтернет. Але я не погодилась. Може, це пов'язано.

Можливо, забрали в тих, хто бонусами не користувався, так і висіло 100 грн. на бунусному. В мене теж забрали, я не використав ні копійки з них.

Я користувалася.

Опубліковано

Подожди ещё денёк другой.... У кого забрали "подарок" бонусный действителен до 16.06 , а у тебя до 18.06 . Твоё время ещё не настало :)

В мене до 19.06 і все одно забрали.

Опубліковано

Щойно прйшла СМС - що виявляється мій номер не брав участь в акції, і додаткові грошики відкорегують 26,05,2015. Глянув -дійсно ноль. Цікаво чи відкорегували основний рахунок...тобто чи було знято гроші за розмови, по яким знімало з додаткового?

Опубліковано

Щойно прйшла СМС - що виявляється мій номер не брав участь в акції, і додаткові грошики відкорегують 26,05,2015.

аналогічно. бонусні забрали

Опубліковано

Відповідь оператора на питання стосовно чому забрали бонуси:

Юля:

l1j89m.gifВи не отримували SMS з пропозицією прийняти участь в акції.

Юля:

l1j89m.gifПодарунок був нарахований помилково.

l1j89m.gifТому кошти з додаткового рахунку були списані.

Юля:

l1j89m.gifПриношу Вам вибачення за незручності від імені компанії МТС.

Опубліковано

Через технический сбой получили на халяву 100 грн (которых получать не должны были), а когда компания раздуплилась и забрала их назад - обижаетесь? :) Да вы смешные какие-то, в самом деле :)

P.S.

Судя по реакции на пост - d.u.a.l и Spyke - ооооочень любят халявные денежки :D

Опубліковано

Через технический сбой получили на халяву 100 грн (которых получать не должны были), а когда компания раздуплилась и забрала их назад - обижаетесь? Да вы смешные какие-то, в самом деле

вау, палехче. а то так можна багато чого пояснити

Опубліковано

Судя по реакции на пост - d.u.a.l иSpyke - ооооочень любят халявные денежки

судя по этой программе лояльности, халявные денежки любят топ-менеджеры одного из операторов мобильной связи.

1014263.jpg

Опубліковано

[Не вгадали. Я сам не абонент МТС...

А я абонент :)

А так відреагував - бо дуже не люблю, коли людей вважають за бидло. От і ви так вважаєте, підтримуючи кидал з МТС, і по-замовчуванню ставлячи ярлики на незгідних з ними (і вами) "любителях халяви".

Человек, я точно так же отправил бесплатную СМС и получил шаровые бонусы. И даже часть из них использовал, звоня на халяву "другим операторам".

Но у меня даже где-то там в глубинах мозга как-то не возникло мысли ныть про то, что вдруг кончилась халява, которой могло и вовсе не быть ;)

Тебя ж не извещали персонально про акцию, и на сайте про неё нет инфы вообще - то чего бухтеть? :)

Опубліковано

Да-а! Маркетологам МТС-а можна тільки поаплодувати. :sm110: .

Так тонко зіграти на любові до халяви українців...

Коли ти поповниш рахунок своїми кровними, то будеш економити. А отримавши халявні, та й ще такі, що мають термін використання, то навряд будеш їх економити, щоб не пропало. Пропиарили через соцмережі, бабине радіо спрацювало, всі набрались халявки тіпа незаконно (вкрали, бо оператор нічого не обіцяв) по вуха, потратились. І опа, віддай чесно награблене... :ok: . І ні чого не доведеш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...