Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є така штука як латентний гомосексуалізм

Латентная гомосексуальность (там ще є розділ "Связь с гомофобией" - це так, для загального розвитку :0151: )

щоб було зрозуміліше - і хочеться і колеться

от і бушують гомофоби

а як надивляться ЛайНьюса товзагалі :(

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ой мальчики, не шалите, а то прийдет добрый Зеротул и всех вас.....

Тьху...с такими темами и сам понемногу.....

Опубліковано

Згадався фільм "Гра в імітацію", дивився' дивися довго і нудно його, а в кінці на тобі які піда...си обіжені героі. Нав зують це всюди, як казав Кузьма в пісні олігархи модно бути геєм

Опубліковано

По-друге, тема - це шматок вирваний з контексту великоі важливоі теми толерантності.

Хоч би не полінувались фон міняти, а то одні і тіж "сірі" особи кочують з борда на борд.

Опубліковано

Хіба не видно, що це новий вид зброї для масового (гуманного) скорочення населення(без війн, голоду, хвороб) Суть в тому, що прийде момент коли доведуть цю тему до такого рівня, що бути не гомосексуалістом принизливо, а бути гомосексуалістом - почесно. І війн, штучних хвороб, голодів вже не потрібно - це пережиток минулого. Ця нова ідеологічна зброя, дає можливість беж кровно, добровільно скоротити населення.

Опубліковано

нагадало

- Рабинович, почему вы хотите уехать из Советского Союза?

- Потому, что я не согласен с Советской властью по поводу гомосексуализма.

- Рабинович, 50 лет назад мы их расстреливали, 30 лет назад сажали, 10 лет назад не брали на работу, а сегодня - ничего!

- Вот-вот, я и хочу уехать пока это не стало обязательным!

Опубліковано

Зустрічайте черговий подарунок зі штатів - гендер <_<

На Полтавщине на пару лет уравняли в правах мужчин и женщин

На сегодняшней сессии Полтавского областного совета депутаты обговорили вопрос равноправия женщин и мужчин в 2015-2017 гг.

Депутатам предложили утвердить областную программу реализации молодежной политики, поддержки семьи, обеспечения равных прав и возможностей женщин мужчин на ближайшие два года. Соответственно, выделить деньги из областного бюджета на ее реализацию.

У части депутатов вызвало сомнение направление программы об обеспечении равноправия женщин и мужчин на Полтавщине. В зале напомнили разработчикам документа, что в Украине уже законодательно закреплено равноправие женщин и мужчин и принимать еще одно «положение», уже на региональном уровне, абсурдно.

Похоже, не понял сути программы о равноправии и сам губернатор Полтавщины Валерий Головко, который попросил докладчика уточнить, в чем именно должно заключаться равноправие полов в регионе. Докладчик – начальник отдела в делах семьи и молодежи Полтавской ОГА, толком не смогла объяснить целесообразность принятия этой программы. Правда, заявила, что в области будет составлен «гендерный паспорт» и, исходя из него, выделятся финансирование на проведение разных мероприятий.

Представители общественности, участвующие в работе сессии, прямо заявляли, что такая «мутная» программа направлена на отмывание денег. И не больше.

Большинством голосов депутаты программу приняли и, таким образом, уравняли на Полтавщине на два предстоящих года в правах женщин и мужчин.

Опубліковано

Християн вже не кидають левам, негрів забрали з плантацій, жінкам дали ті самі права що й чоловікам, за крадіжку не відрубують руки, а за зраду не закидують камінням. По понятіям ніхто не живе. І куди скажіть котиться цей світ?

Опубліковано

Оце посидів почитав. Не все асіліл.

Але маю стосовно цього стійку думку.

Саме перше, що спало на думку - це гріх (Содом і Гомора - Біблія. Хто не в темі - гуглимо). Це було завжди! І буде, нажаль. Соціум не може бути ідеальним.

Друге, що спадає, це те, що сам той гомосєк - не винен в тому, що він такий. От не винен і все. Це як співає ТіК - "Зовні, як мужик, а всередині – жінка!"

І він не винен в тому, що йому подобаються мужики. Як і лесбійки. Зовні жіна, а всередині мужик.

На останок, скажу, що я не розділяю того, що це стало виноситися на загал надто активно. Про це можна розповідати дітям на спец. бесідах (як про секс, що в анатомії в 9-му класі). Що є таке "відхилення" від загальноприйнятої норми. Цього не потрібно лякатися, але й захоплюватися цим не портібно.

Стосовно толерантності, тут я згоден. Не варто "обзивати" людину калікою, варто сказати інвалід. Не варто обзивати когось "піда*асом" тільки через те, що він живе і спить з іншим мужиком, такого "гомосексуалістом" я б назвав, та навіть геєм, головне, щоб він свої уподобання розділяв лише з тим, з ким живе і трахається! І не розказував іншим, що це класно і нормально, чи ще щось. Є такі, які сплять із жінками, але по життю вони реально піда*аси!

Особисто із "геями" не знайомий. Або просто не знаю, що вони такі..

Опубліковано

Особисто я толерантно відношусь до всяких там меньшин, але разом з тим розумію, що толерантність це слабкість, бо будь які меньшини намагаются збільшити свою кількість й права настільки, наскільки їм це дозволяють. Яскравим прикладом є араби в Франції, яких ПУСТИЛИ ПОЖИТИ , а вони вже довикабенювались до того, що вимагають збільшення своїх ЕТНІЧНИХ прав на ЧУЖІЙ території на законодавчому рівні. Хоча дав Бог розуму владі у Франції хоча б заборонити носити параджу. Тому будь яка толерантність автоматично спонукає меншини до розширення *ареала обитания*

Опубліковано

Під...са не винні що вони такі, то ж давайте і до зоофілів, мертвякофілів, педафілів також стримано ставитись? Вони ж не винні, що воно їх манить? Чи я не вірно зрозумів толерантних?

Опубліковано

Під...са не винні що вони такі, то ж давайте і до зоофілів, мертвякофілів, педафілів також стримано ставитись? Вони ж не винні, що воно їх манить? Чи я не вірно зрозумів толерантних?

Добровільно і примусово/насильно - є різниця?

Опубліковано

Добровільно і примусово/насильно - є різниця?

думаєш собака чи кінь нічого зробити не може, якщо вона не хоче цього ? Тому там походу теж добровільно :) В некрофілів ще простіше. В педофілів теж купа нюансів

Опубліковано

з приводу усіх толерантностей найкраще на мій погляд висловився прем"єр Австралії:

«ИММИГРАНТЫ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦЫ, ДОЛЖНЫ АДАПТИРОВАТЬСЯ.. Примите это или не принимайте. Я уже устал от этой нации, волнующейся, что мы обижаем отдельных людей или их культуру. После террористических атак на Бали, мы испытали перенапряжение патриотизма большинства австралийцев.

Наша нация развивалась в течение двух столетий борьбы, испытаний и побед миллионов мужчин и женщин, искавших свободу

В основном мы говорим ПО-АНГЛИЙСКИ, не по-испански, не по-ливански, не по-арабски, не по-китайски, не по-японски, не по-русски или не на каком-то еще языке!

Большинство австралийцев верит в Бога. Это не какой-то политический импульс правого христианского крыла, а факт, потому что христиане, мужчины и женщины, основали нашу нацию, и это четко задокументировано. Соответственно, это нормально — отображать это на стенах наших школ. Если Бог вас оскорбляет, я предлагаю вам считать другую часть света вашим новым домом, поскольку Бог — часть нашей культуры.

Мы будем принимать ваши верования, и не будем спрашивать, почему. Единственное, о чем мы вас просим — чтоб вы воспринимали наши, и жили в гармонии и мирно наслаждались этим с нами.

Это — НАША СТРАНА, НАША ЗЕМЛЯ, и НАШ ОБРАЗ ЖИЗНИ, и мы предоставляем вам возможнотсть пользоваться всем этим. Но если вы начали жаловаться, плакать, But once you are done complaining, whining, и вам причиняют колики НАШ ФЛАГ, НАШИ ОБЕТЫ, НАШИ ХРИСТИАНСКИЕ ВЕРОВАНИЯ или НАШ ОБРАЗ ЖИЗНИ, я в высшей степени поддерживаю вашу возможность воспользоваться преимуществом еще одной великой австралийской свободы: ‘ПРАВОМ УЕХАТЬ.

Если вы здесь несчастны, тогда УЕЗЖАЙТЕ. Мы не заставляли вас приезжать сюда.

Вы попросились быть тут. Следовательно, принимайте страну, которая приняла ВАС.

Опубліковано

та якби ж то один білборд... Я б і уваги не звернув... Ти подивись, як ця пропаганда вже давно пре з ящика, з радіо, з нету! Як тільки якесь телешоу, кого беруть ведучим?! - правильно, підара! Бо це зара в тренді! (тьфу, бл.., слів понахапались)

Вже навіть коли намагаєшся їх спеціально не помічати, а вони все пруть і пруть, щоб їх помітили, щоб їх панімалі!, щоб їх ПОВАЖАЛИ! А це вже занадто.

Беруть їх, бо робота то така специфічна, якраз для них :)
Опубліковано

А що чоловікі не користуються жінками? З Опери випивших в готель, а на ранок то невдобно як...

Опубліковано

невірно. одностатевий секс- це вибір двох свідомих дорослих людей, який, зазвичай, нікому не заважає. а наведені тобою перверзії передбачають певну нерівноцінність учасників процесу:-))

Опубліковано

невірно. одностатевий секс- це вибір двох свідомих дорослих людей, який, зазвичай, нікому не заважає. а наведені тобою перверзії передбачають певну нерівноцінність учасників процесу:-))

воно то не заважає, поки москалі не починають це використовувати у своїх пропагандистських цілях.

Опубліковано

*філії та *фобії - це (психічні) хвороби. давай не плутати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...