Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якесь загострення прям

Лучанин поблизу школи «полював» на дітей

В районі школи № 11 чоловік запрошував дітей до себе на квартиру. За словами дітей, чоловік знімав їх на камеру та просив помахати ручкою, - пише Вісник.

Про дивного чоловіка активістам групи «Анти Педофілія Луцьк» повідомив бать кого одного з хлопчиків, якого разом із товаришем чоловік запрошував в гості. Обом дітям близько 10 років. Активісти провели бесіду з тим самим чоловіком, він не міг чітко дати зрозуміти, з якою ціллю заманював додому дітей. Пояснив, що хотів відкрити якийсь гурток. Проте у дирекції школи запевнили, що даний громадянин з проханням про відкриття гуртка до них не звертався. Сусіди ж описали чоловіка як любителя спиртних напоїв, і буйну особу.

«Що хотів навчити дітей любитель алкоголю не зрозуміло», - резюмують активісти і продовжують збирати інформацію про підозрілого чоловіка.

http://p-p.com.ua/articles/71218/

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

п_дари для мене особисто це гірше собаки, якщо вони пішли проти природи вони не заслуговують жити в нормальному суспільстві

Чим оприділяється в даному випадку нормальність суспільства??? Сексом в класичній позі? Тут один писав, що люди чомусь "секстяться куди не треба", то, може, всім повиздихати?
Опубліковано
Все залежить від рівня життя.

та да, коли люди живуть в пустелі на грані виживання, тут аби сил і часу на розмноження хватило, і то не виключено, що "Новий год чащє":-))

Опубліковано

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Опубліковано

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Все норм. Це говорить тільки про те, що латентна гомосексуальність відсутня))

Яка різниця хто у кого в ліжку?

Опубліковано

Марш рівності не є пропагандою. Його ідея підкреслити, що люди рівні незалежно від сексуальних уподобань, а не заклик займатися одностатевим сексом.

Дивна логіка. То, може, якби вони хотіли бути рівними, то не проводили б марш? Хочеш бути як всі інші - поводь себе як всі інші, а не виділяйся.

В чому їх притісняють, не вказували?

То тоді карнавали у Ріо та Венеції проводять тому, що їх притісняють ?

Не дивна логіка?

Напевно Бог зробив так , аби сама людина мала право на вибір, і сама обирала, якою їй бути.

Чомусь дехто страшенно ненавидить інший вибір, як і всіх інших власне.

Опубліковано

і жінка аби втримати чоловіка дає і в інші дирки при цьому шукаючи в цьому плюси для себе аби приємно було і комфортно хочай насправді плюсів там немає ніяких.

важкі будні з власного життя?

Опубліковано

Жену значит можно, а дядьку низзя))) на самом деле какая разница кто куда и как, главное чтоб всех все устраивало и остальным не мешало. А эти парады - лишнее, никому не нужное действо.

Опубліковано

Жену значит можно, а дядьку низзя))) на самом деле какая разница кто куда и как, главное чтоб всех все устраивало и остальным не мешало. А эти парады - лишнее, никому не нужное действо.

Ахахах, знову хтось толерантний доказує що небуть. От поставлю вам питання, ви б з геєм переспали? і б знали що його член побував не у одній дупі, переспали б?

Что за идиотский и неккоректный вопрос? Да и какое Вам дело до того , что творится в чужой постели?

Опубліковано

От поставлю вам питання, ви б з геєм переспали? і б знали що його член побував не у одній дупі, переспали б?

Тобто якщо до зустрічі зі мною член гетеросексуала побував в кількох/багатьох жіночих дупах (пахне скрізь однаково, незалежно від статі), тоді все Ок? А якщо ратом гей чомусь захотів зі мною переспати - табу?

ржу)))))))

Опубліковано

Ахахах, знову хтось толерантний доказує що небуть. От поставлю вам питання, ви б з геєм переспали? і б знали що його член побував не у одній дупі, переспали б?

h5hiw1.jpg

Опубліковано

Істерія в цій темі навіває думки ГИГИ :_07:

А взагалі мені подобається думка, яку висловив мій товариш з Польщі, сам литовець за національністю,

Він завжди казав наступне:

"Мені подобаються Геї!!!! Хай їх буде більше!!! Чим їх більше, тим нам, нормальним пацанам, дівок дістанеться!!!!" :_07: :_07:

Опубліковано

Людина яка так доводить що вона ненавидить всяких геїв і тому подібних дуже часто сама така. Так що прочитавши все написане можна зробити висновок.........

Опубліковано

А у меня такое впечатление что кого то муж заставлял в попу дать)))

Та не зли ти вже свого чоловіка - дай і узбагойся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...