Jump to content

Братство Борьбы с Блондинками

difoto

считаете ли вы, что  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Лицо, не отличающее вольты от километров не в праве задавать вопрос: "Помогите!!!" , не правда ли? С другой стороны, Кащениты, Олбанцы и просто Преведные ребята - это тот костяк более-менее современного социума в сети, кто не приемлет тупости, недалекого ума, даунизма и просто фимоза внутричерепных органов. Со своей стороны предлагаю альтернативный способ поведения по отношению к Блондинкам и иже с ними. Повышение рейтинга, кликов и , в конце концов популярности портала зависит только от нас! Ведь легче всего отрицать... много тяжелее - признать и опровергнуть!

Отныне Братство Будет Бдить за чистотой интеллектуального эфира данного форума, по крайней мере , в моём лице.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Любые "идеологические" посылы я буду проверять на соответствие АйКью оратора и темы разговора, ибо устал от недалекости умов, несущих правду в сеть.

когда собираются два человека - это беседа...

когда встречаются трое - это дискуссия...

когда собираются больше десятка - это конференция, в которой ценна мысль каждого здравомыслящего...

когда собираются быдлопостеры - конференция перестает быть интересной.

Я- против

Всі переср@ли і притихли... ХЗ, кого новий порядок може в блондінок і врагов з фімозом і кріпторхізмом записати... Йшов 1937 рік...

гаспада Женя и Ярик: прочитаем про троллинг, и вам ничего не страшно!

ЗЫ SunSeth , не сци синку, і так видно, шо ти не москаль! :)

я все розумію. і діфото поважаю.

але чого жи ти тут Плам нічого не написав? напишино, що дурна тема! неправильна голосувалка..

*не гарно оцінювати по віку*

я все розумію. і діфото поважаю.

але чого жи ти тут Плам нічого не написав? напишино, що дурна тема! неправильна голосувалка..

*не гарно оцінювати по віку*

ну и к чему этот пост?

не дает покоя выпирающее самолюбие? Ты читай больше - пиши меньше, но по теме! Глядишь и повзрослеешь. А пока подобные глупости будешь изливать , на тебя и смотреть будут как на малолетку.

Ну, почитав топік... ^_^

Я нікого не хочу образити тим, що напишу нижче, домовилися? Я просто висловлю своє бачення, так зване ІМХО. Дозволите? Дякую.

Я помітив, що вже і так є відокремлене від форумчан "велобратство". Це добре - тому на форумі люди гуртуються по інтересах. В них своя тусовка (це правильно), але і свій розділ "Куплю-Продам" (нафіга?), свій розділ поздоровлень з днями народжень... Всефорумний "Куплю-Продам" їм не підходить, привітати людину в розділі "Про форум", як це повелося - не хотять... І це все, як я помітив, з ініціативи одного форумчанина (якого я поважаю навіть незважаючи на його місцями непунктуальність ;)). Ну, якщо цей форумчанин обрав такий спосіб самоствердження - то най буде... А от тепер і ще одне братство хоче створити...

Моє ІМХО - чоловіки поділяються на тих, хто стібається з блондинок, і тих, хто їх трахає.

Я свій вибір зробив :0017:

Я - проти братства! :0058:

Я - за блондинок! І не тільки!

"Блондинкою" елементарно може бути бородатий чорноволосий мужик :)
чоловіки поділяються на тих, хто стібається з блондинок, і тих, хто їх трахає

не, Пан мецéнас, это не наш выбор :)

Моє ІМХО - чоловіки поділяються на тих, хто стібається з блондинок, і тих, хто їх трахає.

Я свій вибір зробив :)

Я - проти братства! :)

ну якщо прийняти до уваги те, що я писав ТУТ то, чесно кажучи, дивний вибір... :)

• Адміністратори

А мені блондинки в принципі не подобаються.

Я дружину люблю :)

Ну що я вам мжу сказати, шановна інквізиція...Те, що проблема з автономно оформленими постами на зразок "Так вчєра аттянулся і нє знаю куда ета запостіть вот патаму і рєшил шо сюда" існує, це факт. Але чи є реальна потреба створювати окремий виконавчий орган для елімінації вищевказаного... для цього є модератори.

блондинко вєздєсущі. що б ви не робили, вони постійно будуть. то, може, неварто все-таки робити з форуму закрите братство інтелектуалів. а запливаючі блондинко хай спокійно виконують свою функцію клоунів.

Ярчику -- мегазачотіще :)

Підтримую Forever Autumn і Yarchik.

З такими темпами розвитку подій ми спочатку створимо Ку-Клус-Клан і безапеляційно винищемо всіх хто підходить під "блодинко" або "малолетко", а потім розіб'ємось на касти (як в Індії). Далі кожна каста створить собі закритий підфорум де будуть обговорювати матерії доступні для розуміння тільки окремому соціому. А щоб перейти в вищу касту потібно буде здати 13 екзаменів, протанцювати в північ з бубном в центрі міста і зробити тату аби довести вірність. :160: :o

Я не розумію з чого роздута проблема.

І для чого тоді потрібні модератори?

Вы пасмарите зато, какая дискуссия завязалась!

Фхтагн!

Бобро побеждает зло!

Ярчик , каг всегда - неповторимо уникален. За что и боремся! :160:

".. в сатанисты б я пошЁл, пусть меня научат!"

Основными «грехами», то есть качествами, которыми сатанисту не рекомендуется обладать, считаются:

Глупость (тяжелейший грех в сатанизме).

для лиц, слабо понимающих доктрину и основную цель БББ (можете расшифровать эту аббревиатуру как Будем Бороться с Бобром - особой смысловой нагрузки в том нет.) - никакой борьбы не может быть априори!

Никакого карающего органа, никакого закрытого браства, этот топик - всего лишь аллегоричное выражение моего неприятия глупости, недалекости, стадности, завистливости, подлости, хамства, неуважения, плевков в спину, агрессии, дискриминации оп любому признаку и прочих пороков, с которыми человечество борется тысячелетиями! И позиция "не замечать" - позиция слабого.

И со всем цинизмом, который у меня есть я буду выставлять на обозрение публике все вышеперечисленные пороки.

А "братство" существует только внутри нас! Тех, кто бдит о чистоте человеческого разума и чувств.

ЗЫ пусть простят меня все женщины, особенно блондинки , за это унылое говно.

і для цього нуно було створювати тему?...

у кожного своє блондинко є..

я зі своїми боролася і борюся. іь хамлю їм. і гламурні унітази їм вішаю ...

без закликів до цього інших форумчан :160:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...