Перейти до змісту

Межигір'я - українська онлайн гра

mechenyi90

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Об'ясняю: Не підійшов, бо не ставив собі цілі розвиватись, будувати міста... Грав аби грати. А такого баласту ми позбулись перед війною вже. І брати всіх підряд знову - нема бажання. "малолєтні політичні ігріща мене цікавлять меньше всього" - ще одна з причин чого в гос не взяли.

На рахунок "підісрав" - то да, за допомогою твого рейтингу у Скіфії появилась можливість бути в 1 лізі. Із всіх хто підходив - була Ксенька і Ти із всього світу. Я чогось думав що скоріше Ксенька піде ніж ти, помилявся як бачу.

Ну а на рахунок грабежів - то да. Думаю не омине точно боком. З Скіфією в нас ворожі відносини. Просто попередив.

чувак ?? майже 50к рейтинг й 63 місце в рейтингу за 3 місяці то не розвиток ? Мені з дупи лізти щоб місто поставити ? Нахіба ? Он через декілька годин поставлю шосте й що ? Якщо мізків нема, щоб зрозуміти, що старий дядько все робить спокійніше, безпечніше та впевненіше, тому не спішить, то я вам щиро співчуваю. В мене є план планомірного розвитку, але він по перше - не має на меті допомогу будь кого, щоб не бути нікому нічого винним, й завжди мати змогу піти з піднятою головою, й по-друге - не бігти попереду *паравоза*, розвиватись рівномірно й без закидонів. Тепер по поводу першої ліги, в Скіфії ВЖЕ НА ТОЙ МОМЕНТ був карьєр першої ліги, що було однією з причин вступу іменно туди, так що знову мімо каси. Саме дурне те, що ви не можете співставити тенденцію й факти, я Апельсину все сказав як є, бо КАТЕГОРИЧНО не люблю брехати, хоча міг би наплісти чого завгодно, аби лиш потрапити до вас, й граю аби грати, то не значить, що я стою на місці й це видно по рейтингу взагалі й по остальним рейтингам в часності. Але то таке, чого я маю перед тобою виправдовуватись. Попередження я почув, висновки зробив. Нехай щастить

• Відповідей 305
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тепер по поводу першої ліги, в Скіфії ВЖЕ НА ТОЙ МОМЕНТ був карьєр першої ліги, що було однією з причин вступу іменно туди, так що знову мімо каси.

А ти не задумувався чий той кар'єр був в нього? Чи ти за грою не слідкуєш? :0151:

Опубліковано

Шановні бордівчани) Для тих хто виявив бажання реєструватися у грі, не забувайтеся вибирати Wordl 2, тобто другий світ.

Перший світ відкрився досить давно, грати в ньому не так цікаво)

post-29558-0-25211300-1443633260_thumb.p

Опубліковано

А ти не задумувався чий той кар'єр був в нього? Чи ти за грою не слідкуєш? :0151:

ти чого стрєлки переводиш ? яка фіг різниця, чий він був, коли ти мені закидаєш, що це лише дякуючи мені, вони змогли його взяти, бо не хватало балів ? А я стверджую, що він був до того, як я вступив. То яке в цьому контексті має значення, чий він був ? Ви там мабуть уявляєте себе макрополітиками, слідкуєте хто з ким воює, з ким мирится, хто що в кого бере й хто кому що віддає, кайф мабуть від того ловите. Я за таким не слідкую, хоча б тому, що сам на це не можу впливати. Міг би сам пів клану любого перевалити, то може б і слідкував би, щоб було по справедливості, *а не так як січас* (с) А так, це прерогатива голови клану, це в нього має боліти голова, щоб всього всім з клану хватало (на що він впливає), й щоб соклани не потерпали від бестолкових агресій. Голова має проводити розьяснювальну роботу, ділитись нюансами й тонкостями гри. Для цього потрібен клан, а не політичних дрязг. Комусь може це й подобаєтся, але більшості імхо - ні. В клан йдуть за захистом, поділитись досвідом, поспілкуватись й для полегшення розвитку, а не для загострення комплекса наполеона. То все імхо

Опубліковано

Ви там мабуть уявляєте себе макрополітиками, слідкуєте хто з ким воює, з ким мирится, хто що в кого бере й хто кому що віддає, кайф мабуть від того ловите

1. Дякуючи тобі, у Скіфії з'явилась можливість брати і ще кари (крім того, що вони в нас забрали) 1 ліги. А не дякуючи тобі вони в нас забрали. Вчитуйся уважніше. Якби слідкував за грою - то такий момент знав би.

2. Ну в принципі так. Ми граємо в гру, слідкуємо за розвитком подій. Вникаєм в гру... Від ігри отримуєм кайф. А не просто "зайшли-відправили чумаків на грабунки-вийшли". І ще раз впевнююсь, що в госі нашому тобі не місце було б)

В мене на цьому все. Гарної гри :0095:

Опубліковано

17ea685fe17f17d3dbcde266ee559064.png

дайош 1000 товарів за хвилину :)

Ого! Скільки ти ринків на будував?

В мене всього один 26 рівня й мені вистачає.

Якби швидкість норм качнути...траки треба)

Опубліковано

Хохляндія прислала запрошення,та тільки через їхню назву я туди ніколи не вступлю...

MANJAK11, в вас з ними війна? докоцайте вже їх...

Опубліковано

дайош 1000 товарів за хвилину :)

Ого! Скільки ти ринків на будував?

В мене всього один 26 рівня й мені вистачає.

Якби швидкість норм качнути...траки треба)

мені не вистачає, бо ресурси між містами курсують постійно, й навіть сукупно 10 тис ресурсів в одне місто при малій швидкості завантаження то довго, а якщо в кожне місто ? а якщо не не 10к а 20 ? От й вистроюєтся черга велика

Опубліковано

А призи в продавець\покупець\грабіжник тижня дають першим трьом, чи тільки першому?

Призи перепадають, хто потрапить в першу 10-ку. Але й виграш там мізерний)

В мене декілька разів були випадки, я попадав в топ 10 випадково, тобто навіть не замислюючись про рейтинги)

Опубліковано

народ, я так зрозумів можна якось подивитись хто куди ходить грабувати, ЯК???

а що, не получається на перше місце стати?)

Опубліковано

народ, я так зрозумів можна якось подивитись хто куди ходить грабувати, ЯК???

а що, не получається на перше місце стати?)

та не дуже я туди і рвусь, просто я помітив що тільки хтось виривається в першу трійку, а я багатьох знаю в реалі, на всіх його злачних місцях з"являється купа народу )

можливо вони самі просікають, але мене "тєрзают смутные сомнєнья"

наскільки я зрозумів, то Президент може, хоча можливо й є сторонні програми, але ними походу ніхто не хоче ділитись

я по необережності напав на неактива який був в державі, їх президент зразу ж мене попередив, що я редиска, і з його слів "в мене всі логи сутичок всіх моїх гравців є", тобіш президент точно бачить що та як, а от з бездержавними неясно

Опубліковано

Логи бачить президент та мін оборони) Тобто він бачить на кого нападали його громадяни, та хто на них нападав.

Ці логи це ключі сутичок

Опубліковано

Покращив ратушу і найняв всіх селян в армію, щоб швидше було - купив всіх за золото, залишилося два селяни, які будуватимуть ратушу 3 дні. Якось можна армію трохи розформувати? Бо зараз взагалі не залишилося кому працювати)

Опубліковано

Покращив ратушу і найняв всіх селян в армію, щоб швидше було - купив всіх за золото, залишилося два селяни, які будуватимуть ратушу 3 дні. Якось можна армію трохи розформувати? Бо зараз взагалі не залишилося кому працювати)

На початковому рівні армія тобі не потрібна взагалі. Залиш 50 юнітів і вистачить. Прокачуй будиночки до 25 рівня(далі важче-скло треба), в кожному місті казарму став, її також до 25 рівня підганяй, розвивай економіку, хліб, пшеницю, бухло... тільки тоді можна думати про армію.

Це так, коротко... Якщо збираєшся грати, то звертайся у грі, розкажу всі деталі

Опубліковано

На початковому рівні армія тобі не потрібна взагалі. Залиш 50 юнітів і вистачить

Дякую за пораду. Армія мені взаглі непотрібна

PsJ3K.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...