Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще один доказ що природа у нас непередбачувана! Одного року пам'ятаю в квітні випав сніг! Швидко звичайно розтанув але стрьомно було їхати на літніх катках!

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ніхто нікуди не помчить, морозу то немає, дорога мокра. перетерплять. Я на зимовій, поки.

Нарахунок морозу незгідний, мороз якраз декілька останніх ночей достатній для утворення льодяної плівки на дорозі, яка приймається за вологість асфальту, особливо біля мостів.

Опубліковано

Не спішу ще. Краще на зимовій гумі весною, аніж на літній восени! Ще в квітні сніг може випасти. та й погода доволі підступна ще!

Опубліковано

в більшості при нинішніх цінах на пальне настільки незначні пробіги, що за той тиждень/другий нічого тій гумі не станеться. а зранку дійсно на днях було слизько.

ще не перевзувся, буду після 15-го числа

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Перезувся ще десь числа 10 лютого. Бо вже від зимової гуми залишилась одна назва, корд поліз, одне колесо викривило.

Повезло з погодою.

Опубліковано

Сьогодні був на Веснянці, стоїть старе відро з західної сторони будинку (сонце попадає після 14:00), зверху плавала крига, на вулиці було +10. Рано ще. Стріть трохи зимню резину, залиште літню на літо.

Опубліковано

Дуже кортить перевзутися і приміряти нові легкосплави з новою гумою, куплені на 8 березня "дружині", однак прогноз погоди каже, що поспішати не варто.

post-119-0-20487800-1427223032_thumb.jpg

Опубліковано

Та мінусу на дворі наче і нема! Я перезувся на тіло! Але вчьора після мокрого снігутрішки слизькувато було! Тримав більшу дистанцію і їхав з меншою швидкістю! Проблем не було

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...