Перейти до змісту

В Киеве найдено тело Михаила Чечетова.

frv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Экс-нардеп Михаил Чечетов покончил жизнь самоубийством.

Об этом написал на своей странице в соцсети Фейсбук журналист, ведущий Эспроссо ТВ Артем Шевченко, информирует Цензор НЕТ.

"Мой надежный источник из судмедэкспертизы сообщает. Сегодня около часа ночи в Киеве по адресу ул.Мишуги, 2 было обнаружено тело Михаила Чечетова, депутата ВР предыдущих созывов. Он выпал из высоты 17-го этажа с квартиры, где жил с женой. Тело уже в морге, травмы характерны для падения с высоты. Чечетов находился под залогом в криминальном производстве и носил электронный браслет. Якобы есть предсмертная записка. В доме во время самоубийства находилась и жена Чечетова", - пишет журналист.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора Шокін сказав, що на Чечетова є дуже БАГАТО матеріалів, ще з часів як він був головою Держмайна...

От бідолаха і не витримав...

Опубліковано

А мені щось здається йому помогли, ну або пригрозили сильно, що якщо здасть когось то сім'я постраждає.

Опубліковано

Можливо ця подія переросте в флешмоб серед ригіків? :0155:

Ага, записка...передаю Ice...Buckett......Єфремову, Шуфричу, Януковичу......

Опубліковано

как говорил мой знакомый, он слишком много знал.

все одно б відкупився,

а так результат "на ліцо"

регіоналом менше, і то добре

p.s. цікаво заставні гроші повернуть чи ні? хоча, якщо "тєло" здати - повернуть

Опубліковано

воно-то, звичайно, не можна радуватись чиїйсь смерті (гріх), але в мене аж настрій піднявся. зразу на душі стало тепло і приємно.

Опубліковано

Можливо ця подія переросте в флешмоб серед ригіків?

Давайте не будемо схожими на вату,яка зараз рже на форумах на рахунок Нємцова-світла йому память.А тут явно*слабое звено*,він при Ющенко явки з повиною вже строчив,а зараз?Зараз всіх би здав.Допомогли йому,ясно ж.
Опубліковано

Вчора Шокін сказав, що на Чечетова є дуже БАГАТО матеріалів, ще з часів як він був головою Держмайна...

От бідолаха і не витримав...

А Гепа, дивись, витримує. Чи мо теж вже десь вистрибнув?

От якби всі ті уроди виявились такими "слабкими"! І допомогли таким чином нашій судовій системі і країні вцілому! А ще краще, якби вони всі зробили це одночасно, наприклад, сіли б в вертоліт Яника і...

Опубліковано

Думаю що сам пригнув.Позвонили,нагрузили що так хоть сім'ї щось останеться,а так конфіскують,та й як треба дістануть де б не був.

Опубліковано

Спочатку було самогубство екс-голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко, тепер - її попередника на цій посаді Чечетова. Думаю, що в цьому напрямку "собака порилась..."

Опубліковано

А Гепа, дивись, витримує. Чи мо теж вже десь вистрибнув?

Він літати боїться,а любитель бігати )

Опубліковано

Спочатку було самогубство екс-голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко, тепер - її попередника на цій посаді Чечетова. Думаю, що в цьому напрямку "собака порилась..."

деякі гравці підчищають усі сліди "прихватизації"

Опубліковано

Можливо ця подія переросте в флешмоб серед ригіків? :0155:

Ага, записка...передаю Ice...Buckett......Єфремову, Шуфричу, Януковичу......

Сумно,що в нас теж є люди,які сміються над смертю Чечетова,як вата сміється над смертю Нємцова. Так,вон різні,але перед смертю всі рівні.Будьте милосерднішими.

Опубліковано

Шокін тіпа арештовує Чєчєтова і відпускає. Хто потрібно сигнал зрозумів і вчинив так як потрібно. Найплотніше думаю Чєчєтов працював з Ахмєтовим. Думаю в Рінатіка знайшлись аргументи переконати Мішу вчинити так як він вчинив. Народ вроді довольний. Таке собі сакральне вбивство. Поршень-Шокін знали що робили, їм також та зачистка не помішає. По ходу я просто втухаю з нашої хунти. Найсмішніше, але вони дійсно хунта довботялів, імітаторів, дегенератів з патологічним бажанням красти. Україна благодатний край для такого лайна.

Опубліковано
Обнародовано видео якобы падения Чечетова

На интернет-сервисе YouTube опубликовали видеозапись с автомобильного регистратора, на которой якобы зафиксирован момент падения экс-депутата Верховной Рады Украины Михаила Чечетова со своей квартиры на 17-м этаже, пишет «Левый берег».

http://youtu.be/dkXfn0fkFF0

Издание отмечает, что удостовериться в том, что на видео зафиксирован действительно дом экс-депутата можно, просмотрев видео правоохранительных органов с места падения.

Стоит отметить, что новость о видео с падением Чечетова на сайте интернет-издания «Левый берег» через некоторое время после публикации была деактивирована.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...