Перейти до змісту

Модернізація озброєння - потрібні технічно грамотні люди

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

щоб не пропустити цікаві ідеї...

Тут викладали відео уже готової турелі "Сабля". Не пробували з ними зв'язатися? Одну ж справу робите.

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

nickel, ти не уявляєш, наскільки у нас обмежений бюджет. а хлопцям доводиться відправляти не тільки тюрель. тому ми шукаємо оптимальний варіант при найменшій ціні. технічно я грамотна людина, десять років займаюсь обладнанням, наворотити можна було б, але ціна...

Опубліковано

Якщо буде чітке технічне завдання --- зв"яжу з людьми , які зроблять систему керування , в т.ч. з функцією автонаведення --- клінкув по екрану і туди турелька навелася . Реалізація на стандартних компонентах .

Допоможуть безкоштовно .

Треба просто чітке ТЗ .

Це не теорія , а реальність .

теорія, й чесно кажучи набагато "голіша" чим у мене.

але сперечатись я не буду, щоб не пропустити цікаві ідеї...

В мене є подібний досвід з телескопами , причому , значний . Я бачив , як там ковбасить зображення в камері , якщо легко вдарити по трубі .

А тут віддача ...

Опубліковано

Mykola81, я у всіх у цьому топіку прошу вибачення, якщо хтось побачив якусь "неповагу" від Андрюхи, которий Андрій Віталійович. Може здатись, шо він сильно умний - це так, але його фігачать "ідєями" ше стопіцот чілавєк. Тому він троха нервує. І може послать матом. Але - як маєте спосіб, реалізацію, думку - подзвоніть, напишіть йому! Нє, не дзвоніть - напишіть.

Та давайте цю армію будувати, в кінці кінців!

Опубліковано

В мене є подібний досвід з телескопами , причому , значний . Я бачив , як там ковбасить зображення в камері , якщо легко вдарити по трубі .

Оптимально камеру ставити на окрему платформу, що стоїть поруч та синхронізована із туреллю кулемета.

Опубліковано

nickel, ти не уявляєш, наскільки у нас обмежений бюджет. а хлопцям доводиться відправляти не тільки тюрель. тому ми шукаємо оптимальний варіант при найменшій ціні. технічно я грамотна людина, десять років займаюсь обладнанням, наворотити можна було б, але ціна...

Я не розумію при чому тут обмежений бюджет? Ви намагаєтесь заново винайти велосипед, коли хлопці вже це пройшли. Я написав їм, ось їхня відповідь:

В нас буде зустріч експертів якщо є бажання приходьте поговорим розкажем все що знаєм. В Києві в цю неділю, годину вкажем потім.

Я не займаюся якимось виробництвом, але я більш чим впевнений, що на вашій конструкції кулемет буде задирати носа догори, та пружина не зможе його втримати, а потужнішу пружину не витяне кроковий двигун. Конструкція не вдала. Без образ, лише імхо.

п.с. Я поняв. Мене не поняли. Я пропонував у них не купляти турель, я пропонував попросити у них креслення, рішення, софт. Як в інтернеті виложені екрани на БМП і т.д. у вільному доступі.

Опубліковано

Оптимально камеру ставити на окрему платформу, що стоїть поруч та синхронізована із туреллю кулемета.

а ще краще дві синхронізовані камери з різним наближенням - одну на приціл, іншу поруч (ззаду) окремо. ... Але ж бюджет... синхронізація, морока..
Опубліковано

Синхронізувати дуже дорого --- треба мати точне положення кулемета і зробити обчислювач , який буде розраховувати точку прицілювання з поправкою на паралакс і довертати туди кулемет . Це означає енкодери , які дуже дорогі

Зробимо так --- в п"ятницю в мене закінчуються процедури в лікарні і після того я більш-менш вільний . Можна буде десь зустрітися , щоб побачити вживу ?

Опубліковано

Зробимо так --- в п"ятницю в мене закінчуються процедури в лікарні і після того я більш-менш вільний . Можна буде десь зустрітися , щоб побачити вживу ?

шопена, 4. але подзвони перед цим, телефон знизу в підписі.

Опубліковано

Я не розумію при чому тут обмежений бюджет? Ви намагаєтесь заново винайти велосипед, коли хлопці вже це пройшли.

Панімаю. Да, сміюсь разом з Андрій Віталійович. :)
Опубліковано

Ще раз глянув як стріляє ПКТ на "Саблі"... Там її підіймає не дивлячись на дві ноги опори (при чому, довші) ззаду... Не втримає пружина... 100% не втримає...

і на рахунок Нікеля... Висловлюсь в його підтримку. Хлопці, ви неправі. Запитати волонтерів (я й сам думав таке запропонувати) ніякого бюджету не потрібно, а саме це він і мав на увазі. А якщо ви вже запитували і щось там знаєте, ну чого претеся, так і скажіть.

• 2 тижня потому...
  • 6 місяців потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Дистанційно-керований модуль «Шабля» для 93-тьої бригади

Нещодавно бійцям 93-тьої бригади ми передали 5 бліндажів. Разом з даними конструкціями та за допомогоюБатальйону Технічної Підтримки наші захисники отримали розробку українських волонтерів: дистанційно-керований модуль «Шабля», який стоятиме на рубежі оборони наших хлопців. Оператор, перебуваючи у безпечному місці, має змогу дистанційно керувати бойовим модулем, на якому встановлено кулемет ПКТ (який, до речі, пробиває 10мм високотехнологічну бронепластину).

main18.jpg

Керування відбувається за рахунок мікроконтролера з програмою, боєкомплект модуля налічує 1000 патронів. Прицільна дальність стрільби кулемета ПКТ по наземним і повітряним цілям – до 1000 м, темп стрільби – 700 – 800 пострілів на хвилину.

Разом з хлопцями 93-тьої бригади ми дякуємо усім, хто приймає участь у проекті! Відтепер оборона наших позицій та бійців стала ще міцнішою та надійнішою!

inside116.jpg
inside212.jpg
inside39.jpg
inside45.jpg
inside55.jpg

http://youtu.be/hFzRFtIAQHw

http://youtu.be/Ilfv0kRR90c

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...