Перейти до змісту

Татуювання.Ваше відношення,уподобання, доцільність і т.д.

balltongue

Татуювання  

301 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бачив багато тату але не думаю що воно потрібне, зараз поки так а потім погляди зміняться і прийдеться марнувати шкіру буде потім жалко за помилки допущені раніше. Правда у всіх свої погляди на життя..

PS Бачив 2 кочегарів з лопатами на спині не рівні пояса прикольно коли лопатами вуголь закидують в "топку" (жо:у) :D

• Відповідей 251
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• 2 тижня потому...
Опубліковано

татуювання мені подобаються, але не завжди вони вдалі.або не вдало вибраний малюнок або місце.

звичайно хотілося б зробити собі тату, але відразу зупиняє думка, що це дуже боляче і це татуювання залиться назавжди. якби я  жила іншим життям, то, скоріше всього, зробила б собі тату.але одне.

в моєї двоюрідної сестри є кілька тату.робив їй її чоловік. чесно кажучи, мені не зовсім подобається. дивлюсь на неї і думаю, що в цьому життя я тату робити не буду! ;)

• 10 місяців потому...
Опубліковано

щоб нстворювати нової теми пишу тутика: можливо хтось із форумчан знає які тату-салони працюють на даний момент, ну і звичайно ж незавадило їхні адреси та ціни на послуги?

Опубліковано

щоб нстворювати нової теми пишу тутика: можливо хтось із форумчан знає які тату-салони працюють на даний момент, ну і звичайно ж незавадило їхні адреси та ціни на послуги?

Знаю чудового майстра тату - Саша (0937517147)

Опубліковано

робити тату чи не робити - справа особиста

в мене, наприклад, є

і мені часно кажучи пофіг подобається це комусь чи ні

робила вже давно, в Юри Макарова

Опубліковано

И еще есть идея! А давай заклеймим всех, кто не такой как остальные!!!

Долой тату, пирсинг, розовые волосы, ирокезы, линзы "кошачьи глаза", черный лак, емокидов, панков, рокеров, репперов - всех фтоппку!!! О! И Олбанцев тоже фтопку!

Даеш назад комунизм и империолизм ( а че тогда тож нече такого не было) :lopata:

Опубліковано

Ну, дивіться, щоб ви після Макарова не шукали майстра, котрий би зробив ваше тату більш-менш пристойним. Просто відгуки про його роботи не вельми схвальні!!!

Опубліковано

Ну, дивіться, щоб ви після Макарова не шукали майстра, котрий би зробив ваше тату більш-менш пристойним. Просто відгуки про його роботи не вельми схвальні!!!

Скільки людей стільки думок. Відгуки завжди про всіх будуть самі різні. Є знайоий який робить тату десь приблизно 8 років, як досвічена людина, казав шо нормально робить, професійно.

Опубліковано

а факти?

Скільки людей стільки думок. Відгуки завжди про всіх будуть самі різні. Є знайоий який робить тату десь приблизно 8 років, як досвічена людина, казав шо нормально робить, професійно.

знайомий де проживає? ціна? якщо неволодієш інформацією про це, то будь-ласка взнай. дякую

Опубліковано

знайомий де проживає? ціна? якщо неволодієш інформацією про це, то будь-ласка взнай. дякую

Знайомий живе в Луцьку. Ціна залежить від розміру і складності. Якщо він не буде проти, то дам його номер, подзвониш і виясниш все що тебе цікавить.

Опубліковано

як можна говорити про те, чого сам не пробував

я робила в Макарова вже років 7 назад - нормально

а зв цей час я не думаю що він став гіршим майстром

Опубліковано

Знаю, бо і знайомі переробляли після нього тату. Та й інші майстри не дуже-то позитивно відгукуються. І ціни у Макарова ого-го!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...