Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мну KMS-ом активована, вже більше місяця, політ нормальний :)

Правда не виключено що в один прекрасний момент з якимось оновленням злетить активація, але народні умільці не залишать нас на самоті з цим :)

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну і варто все ж переходити на 10ку з 7ки?

Як на мене варто :), прогрес всьо таки ))), + у Win 10 реалізовано кілька фіч, яких просто немає у Win 7, і вони точно корисні. Розписувати не буду, гугул вам в допомогу.

Хоча якщо вас влаштовує все у WIN 7, і вам не хочеться заморочуватись то ні. Є ще люди які до цього часу сидять на XP :_07:

Опубліковано

Ну і варто все ж переходити на 10ку з 7ки?

Если нету мании преследования то стоит.

А в чому вартість? В красоті, в швидкості, в драйверах? Із-за чого саме варто переходити?
Опубліковано
А в чому вартість? В красоті, в швидкості, в драйверах? Із-за чого саме варто переходити?

Якраз красоти там немає :), швидкість да, драйвери - вони і в африці драйвери :)

Просто варто, прогрес на місці не стоїть:), ще раз пишу, гугул вам в допомогу, описувати дуже довго.

Опубліковано

Якраз красоти там немає :), швидкість да, драйвери - вони і в африці драйвери :)

Просто варто, прогрес на місці не стоїть :), ще раз пишу, гугул вам в допомогу, описувати дуже довго.

важко шукати в гуглі те чого немає і може не вистачати у 7-ці
Опубліковано

В мене стоїть на ноуті вінда 8, пропонувало поставити вінду 10, я вирішив що поставлю її через неділю, але через неділю пропало повідомлення з пропозицією, пише що треба чекати, (жму кнопку повідомити коли появиться). Це як так ? В когось таке було ?

Опубліковано

Не здогадався раніше одразу перевірити роботу SSD після онови на 10-ку. Зараз перевірив, і окуїв: замість 500 МБ\сек маю 200 (та й інші показники навпіл). Причину поки не знайшов. Біос оновив, прошивку SSD оновив, TRIM вімкнений.

В кого як?

Kmg0.th.png

В мене так:

unSGH.th.png

Опубліковано

Прийшов новий тестовий білд -- оновилось меню, яке по райткліку на "Старт". Всі інші меню по райткліку в такому ж "легкому" стилі, але світлі з темним текстом.

FHopL.jpg

Опубліковано

Microsoft взагалі страх втратили

вивалюється мені сьогодні віконечко, яке не можна закрити не вибравши один з двох варіантів

z3Pjl.th.jpg

перспективно йопта

Опубліковано

Microsoft взагалі страх втратили

вивалюється мені сьогодні віконечко, яке не можна закрити не вибравши один з двох варіантів

z3Pjl.th.jpg

перспективно йопта

ну так апгрейдай, йопта )))

Опубліковано

Оновлення KB3090045 встановлював? :)

Опубліковано

та да, то ж "ліцензія" :) даж по телефону активований як і офіс

рік горя не знав навіть з їхнім "антивірусником" а тут на тобі

а так?

http://remontka.pro/disable-windows-8-1-upgrade/

Опубліковано

Краще не оновлювати, або точніше оновити, щоб отримати ідентифікатор. І після цього перевстановити начисто.

Опубліковано

Доречі, буду назад переходити на win 8 ( не 8,1) . Западання звуку мене вже дістало, ну не дружить нормально з реалтеком і все. Думав, то тільки в мене проблема, виявлається в багатьох. Ну і як я вже казав, це не можливість керування windows update, це величезний мінус windows 10, але певно розробники так і задумували. Плюс незручності з інтерфейсом (китайське сортування дисків, папка зліва в провіднику (хоча їх можна видалити через реєстр)...), зависання провідника при переході в папку зі спільним доступом

Опубліковано

Доречі, буду назад переходити на win 8 ( не 8,1) . Западання звуку мене вже дістало, ну не дружить нормально з реалтеком і все. Думав, то тільки в мене проблема, виявлається в багатьох. Ну і як я вже казав, це не можливість керування windows update, це величезний мінус windows 10, але певно розробники так і задумували

нормально все воно дружить)) дрова просто треба найти підходящі

а 8- це фу))))

Опубліковано
нормально все воно дружить)) дрова просто треба найти підходящі

я ще раз кажу, це глобальна проблема. дам 100 грн і назву материнки, якщо знайдете мені потрібні драйвери (бо я їх переставив штук з 5-7). головна вимога мені потрібно щоб працювали всі виходи і можливість налаштування еквалайзера. Я думав, що мій комп заслабкий чи щось таке, але те саме в людей з 16 гб оперативи і модними процесорами і системою на sdd

Опубліковано

це не можливість керування windows update, це величезний мінус windows 10

Можна керувати, але налаштовується це все через групову політику

Опубліковано

це не можливість керування windows update, це величезний мінус windows 10

Можна керувати, але налаштовується це все через групову політику

ага, мені прийшло 4 обновлення і я хочу 2 поставити , а два ні? так можна? а про інше я знаю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...