Месник Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:03 #151 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:03 є ті, хто не ссить, а йде і робитьє ті, хто ссить, але встидається того, і тому мовчитьа є ті хто ссить, і весь час ноєє ті хто ссить не робить ще й пиз**ть!!
Tolik_lt Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:04 #152 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:04 є ті, хто не ссить, а йде і робить є ті, хто ссить, але встидається того, і тому мовчить а є ті хто ссить, і весь час ноє тобто реальне оцінювання ситуації, це вже називаєтться ***ссить***... а плавний пєрєход від талії к бьодрам можна назвать просто жопа є ті, хто не ссить, а йде і робить є ті, хто ссить, але встидається того, і тому мовчить а є ті хто ссить, і весь час ноє є ті хто ссить не робить ще й пиз**ть!! вибач, друже, про тебе ми не згадали
Месник Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:13 #153 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:13 Tolik_lt йди воювати писака!!!
Vadimm Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:43 #154 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 16:43 А то ви ще й податки не платите? І ці люди хочуть в Європу? Ну а якщо серйозно, то ніхто не заставляв іти на роботу з чорною зарплатою, а якщо погоджуєшся на чорну, то немає чого плакатися, що її потім не дадуть, на те й вона чорна.Ну і в АТО також платять. Так що отмазка "немає кому сім'ю кормити" така отмазка.Податки ми всі платимо, можливо не в повній мірі (тільки з білої частки зп). Згадай ПДВ 20% в кожному чеку. Да, я зараз перейду на особистості, але я сумніваюся що ти не хочеш "Європи", і що в тебе вся ЗП біла, тому "чия б корова...". Вибач що перейшов на особистості (тут в темі це не рідкісне явище).В АТО може й платять, але якщо залишишся калікою що ти (не ти Микола особисто, а в загальному) тоді зможеш запропонувати своїй дружині? Пошкодуйте мене я інвалід, в мене поствоєнний синдром тому я бухаю і звинувачую в цьому всіх навкруги. А жінка тим часом знаходить іншого, діти вже не так люблять бо тато став якимсь чмошним (це якщо бухати по чорному) Можна скалічитись так що бухати може і не будеш, але все життя "смоктатимеш" гроші з сім'ї на лікування. І калікою залишитись то ще пів-біди. Ще варіант - не скалічитись, не загинути, а просто втратити сім'ю (не всі жінки здатні чекати).
Anatoliy313 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:00 #155 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:00 Не треба боятись української мобілізації,.. якщо ви не москаль. І ще з народних перлів більш переконливе Послав к х*ям мобилизацию, Готовься спать в канализации!!!
nickel Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:11 #156 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:11 Да, я зараз перейду на особистості, але я сумніваюся що ти не хочеш "Європи", і що в тебе вся ЗП біла, тому "чия б корова...". Вибач що перейшов на особистості (тут в темі це не рідкісне явище).Та переходь, тобі ж не вперше, і не тільки у цій темі. Так я хочу в Європу і білу зарплату, але при цьому моя корова не мукає, що сім'ю немає кому кормити, тому хай краще йде воювати хтось інший, але не я. Різницю відчуваєш в "муканні"?
difoto Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:39 #157 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 17:39 є ті, хто ссить, але встидається того, і тому мовчитья нікого не здивую, але оця фраза - про половину добровольців, крім зовсім безбашених. Так, сцять. І так, встидаються того, що сцять. І йдуть вперед, під кулі. А ви думали 50-літній інтелігент, який пішов відстоювати свою державу - як ВДВшник над окопами пригає і по деревам лазить??? Нема чого встидатись, якщо ти обісцявся при бомбардуванні з калашем в руках! Тисячі таких, як ти всцялись, ще не дійшовши до військомату.
Vadimm Опубліковано 23 Січня, 2015 в 18:42 #158 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 18:42 але при цьому моя корова не мукає, що сім'ю немає кому кормити, тому хай краще йде воювати хтось інший, але не я. Різницю відчуваєш в "муканні"?Різні корови по-різному мукають. Не в кожної є депозит, відсотки з якого більші ніж місячна зарплата. Гребуть не тільки тих хто вже встиг створити "тили" для сім'ї, а й тих, хто тільки-тільки сім'ю створив.Може я щось не так зрозумів, але де я писав про те, що хай краще "йде воювати хтось інший, але не я"?
olun4ik Опубліковано 23 Січня, 2015 в 19:51 #159 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 19:51 Відкрию велику таємницю: ЛЮДИ ВМИРАЮТЬ, рано чи пізно, але вмирають. Наше життя не є вічним. Отож, де ваші теми про сенс життя, про щастя? Який сенс? Іісти і ходити в туалет? А чи не хочетья зробити щось вагоме в вагоме в цьому житті... Дивні ви... Наші пра і прапра і прапрапра воювали, вмирали, захищали, сиділи роками по таборах-гулагах... задумайтесь!!!, - навіть не маючи власноіі держави. А ми - Ми лише одне з поколінь, про яке за яку пару тисячу років скажуть: - покоління сцикунів...І не факт: кого більше покалічить доля: чоловіків, які ламаючи свою чоловічу природу ховались і боялись, чи тих що війна залишила лиш фізично неповноцінними.. Бачила багато відео з передових АТО,.. і вірите? складається враження, що це є найжиттєрадісніші люди, яких бачила. А от тих, хто ховається, плачеться, чекає, - справді жалко,... жалюгідне видовище... і да передають палкий привіт.. тим хто косить
nickel Опубліковано 23 Січня, 2015 в 20:58 #160 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 20:58 Може я щось не так зрозумів, але де я писав про те, що хай краще "йде воювати хтось інший, але не я"? А де я писав, що це твої слова? Різні корови по-різному мукають. Не в кожної є депозит, відсотки з якого більші ніж місячна зарплата. Гребуть не тільки тих хто вже встиг створити "тили" для сім'ї, а й тих, хто тільки-тільки сім'ю створив. Ти не уважний - відсотки вдвічі більші . Цікаво, що ти мене ними "тіпа упрєкаєш", мені ж їх не батьки дали, я їх сам заробив. п.с. Для тих хто так уважно слідкує за моїми статками: з учорашнього дня % = 0, це прямі наслідки діяльності нашої нової влади.
jack74 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:11 #161 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:11 Хоч і прикро це визнавати, а рашисти правильно прикалуються
starOFF Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:43 #162 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:43 Не хочется идти в армию, она тупая и очень примитивная. Добровольный батальон это уже куда лучше и командиры там реальные а не "бумажные" которые гробят людей. Особенно страшно когда тебя направят без всего на войну
butaha Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:46 #164 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:46 Не хочется идти в армию, она тупая и очень примитивная. Добровольный батальон это уже куда лучше и командиры там реальные а не "бумажные" которые гробят людей. Особенно страшно когда тебя направят без всего на войнуЗнаєш армію? Відслужив срочку?
MANJAK11 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:54 #165 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:54 Не хочется идти в армию, она тупая и очень примитивная. Добровольный батальон это уже куда лучше и командиры там реальные а не "бумажные" которые гробят людей. Особенно страшно когда тебя направят без всего на войнути так пишеш, що ніби був і там і там, нібито ти ВЗАГАЛІ збираєшся кудись йти Бо якби в нас українці були розумні то б випереджали росію на пару кроків би вперед, зробили би більш потужну інформаційну війну, зробили би нормальні кібр війська, і головне зробили би нормальну розвідку і агентурну сітку яка б підривала росію з середини, а так Україна вміє лише воювати, а в 21ст. війну вже однією силою без мозгів не виграєш, і проблема українства в тому, що наш патріотизм перевершує наші інтелектуальні можливості... і тому й в Україні гинуть люди і проблеми не вирішуються... якби в роті росли гриби......ніби правильну *простиню* накропав, але таке відчуття, що ти пишеш з Канади й тебе це все майже не торкаєтся
butaha Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:58 #166 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 21:58 Не хочется идти в армию, она тупая и очень примитивная. Добровольный батальон это уже куда лучше и командиры там реальные а не "бумажные" которые гробят людей. Особенно страшно когда тебя направят без всего на войнуЗнаєш армію? Відслужив срочку?А чи знаєш ти, шановний друже, що таке 20-30 рідних тобі людей - друзі, більше сім'я ніж друзі. Армія це виховання в особистості духу команди, відповідальності . І все це не залежить від умов проживання.
MANJAK11 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 #167 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 ЗІ Парні, я розумію, що служити йти не хочется (як і всім), розумію, що будете шукати способів відмазатись, але чого ж ви тут вякаєте то тоді ? Сидіть й мовчіть тихенько, кожен вирішує для себе свою долю сам, так ні, постійно хтось починає вголос шукати для себе виправдання, відмазку, чого я не піду, заради чого тут остатись й чому замість мене має йти хтось інший. Та не мучтеся, якщо відмажетесь, совість вас всерівно зьїсть, й горілякою не заллєте й в очі не дивитимесь спокійно тим, хто не відмазався й пішов, зате житимете, будете вчити своїх дітей *свєтлому,доброму,вєчному*
starOFF Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 #168 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 MANJAK11, все мои друзья которые служили стреляли 5-7 патронов за всю службу, экш это кмб и дальше дрочка и наряды. Вот и вся армия. Я не служил но знаю о армии. Армия наша это устарелая структура как и образование и наша медецина, очень все устарело нужны реформы. Я не хочу ходить в наряды и стрелять 5 патронов а нормальной подготовки и кмб 6 месяцев и каждый день занятия, военно дело и стрельбы. А не как наши едут на полигон бухают а потом всех на передовую а толком никто ничего не умеет.Я за что бы служить но в нормальной армии с нормальной подготовкой
Belzer Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 #169 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:02 Армія це виховання в особистості духу команди, відповідальності . І все це не залежить від умов проживання. Це ви про яку армію говорите?
butaha Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:08 #170 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:08 MANJAK11 Я не служил но знаю о армии. Армія це виховання в особистості духу команди, відповідальності . І все це не залежить від умов проживання. Це ви про яку армію говорите? Про нашу українську армію.
MANJAK11 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:08 #171 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:08 Я за что бы служить но в нормальной армии с нормальной подготовкойа поки це все не так, пішли ви всі к є*єні матєрі. Я правильно підвів підсумок ?
butaha Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:11 #172 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:11 Наша армія заслуговує поваги і кожен хто зараз на передовій, всі, без виключень, герої. І крапка.
Arden Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:23 #173 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:23 про що ви сперечаєтесь?по-перше, всіх не заберуть (поки що).по-друге, в військкоматах є куча заяв від добровольців, але на даний момент вони не потрібні. Були на днях у військкоматі, то там сказали, що з тими хто не служив на даний момент більше мороки чим користі.ну і по-третє, навіть якщо всі підуть, наказу атакувати не буде ІМХО.кожний повинен робити те, від чого буде найбільше користі...воїни боронять державу, а ми працюємо і не по кабацюрах сидимо, а не жлобимось та перечисляємо гроші волонтерам!
Nokian Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:36 #174 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:36 Сьогодні армія вже зовсім не та , що була ще рік , чи навіть півроку тому.ЗовсімІ посилати на передову тремтячого ніхто не будеЦ е просто дуже невигідно.І навіть небезпечно для становища на передовій.Однією з причин Іловайського котла був самовільний відхід з позицій декількох батальонів.Тому у воєнкоматі добре перевірять- хто на що здатен.А служби в армії і без передової вистачає.
starOFF Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:38 #175 Опубліковано 23 Січня, 2015 в 22:38 MANJAK11, нет, ты понимаешь неправильно, я говорю что пока что альтернатива только добровольный батальон. Щас вроде волонтеры хорошо работают, экипировка будет.А по поводу армии, где то лет 5 назад у меня служил сосед, так их кормили обычные люди а потом как узнали родители что они голодают так ездили каждый по очереди и возили продукты
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.