Перейти до змісту

Ветрянка

sveta.anna3710

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. ізолювати від людей, які ще не хворіли на вітрянку

2. викликати педіатра - самолікуванням не займатися

Опубліковано

У детей протекает довольно легко, если нет других проблем со здоровьем. Изолировать от остальных + зеленка. Врач не помешает, но не обязателен.

Опубліковано

Я думаю, лікар викликати, якраз, обов’язково. Хоча б для того, щоб зафіксувати хворобу в картці дитини, не кажучи вже про рекомендаціі в лікуванні.

Опубліковано

В своі 20 я від вітрянки чуть не вмерла і шрами лишились(. Лікар спочаптку діагностував, як ГРИП !!! Реабілітація проходила три місяці. А все тому, що в картці не було зазначено, що цим вірусом не хворіла. Тому наполегливо раджу звернутиась до лікаря.

Опубліковано

И шо теперь делать? Цяток пока не очень много, температуры нет. Не чешется. 4,5 года.

збс. самий вік щоб нормально перехворіти. я захворів в 23 і дуже повезло, що без ускладнень. ще й помився як почалося, в результаті був "розфарбований" від верхівки до п'ят :dont:

ще придбай ментолову мазь, якщо буде сильно чухатись, нанось. попитай в домашніх, чи хворіли, бо захворіти на chickenpox у 40-60 років може бути фатально.

Опубліковано

Подивіться відео Комаровського про вітрянку

не лікуйте дитину, користуючись відео з ютуба, викликайте лікаря

Опубліковано

Зеленка не лікує, але за допомогою неї мітять нові прищики. Як не буде що мітити (нема нових прищиків) значить хвороба відступає.

Опубліковано

Дякую за поради. ;) Дзвонили на швидку. Там відправили до педіатра. Педіатр сказав завтра викликати дільничну (то ж вихідний) та мазати зеленкою. Слава Богу, що не чухається та мала почувається ніби нормально. Сама себе "мітить" зеленкою. Веселиться дитина! :)

Одне непокоїть - тато не хворів цією гидотою.

ще придбай ментолову мазь, якщо буде сильно чухатись, нанось. попитай в домашніх, чи хворіли, бо захворіти на chickenpox у 40-60 років може бути фатально.

Акстись - наш папаня не болел!

Опубліковано

Основні ліки то нечухати і взагалі неторкатись.

Ми з дружиною нехворіли на момент коли дитя захворіло, потім відразу дружина захворіла (31р). Під час всього періоду в профілактичних цілях (як виявилось ефективно) щоденно за вечерею пив деяку кількість спиртного.

Опубліковано

ничего не делать, сама пройдет! зеленкой мазать!

Зачем мазать зеленкой? Совок?

а зачем нужны буквы, если не умеешь читать?

Опубліковано

Великий інкубаційний період, тому раджу попередити всіх, з ким контактувала дитина останні приблизно 25 днів.

Опубліковано

Я к тому,что незачем ребенка разрисовывать,есть другие препараты-антисептики и противозудные. У меня соседи поехали с детьми в штаты,так у них малый заболел ветрянкой и они давай его зеленкой мазать.Через 3 дня они уже обьясняли полицейким,что не били ребенка,а лечили.Полицейские просили предъявить предписание врача,которого естественно не было.С трудом разрулили.

Рекомендую,тем у кого маленькие дети еще не переболели ветрянкой,обязательно ввести детей в контакт с больным.Лучше перенести болезнь в раннем возрасте.

Опубліковано

Старший син, хворів вітрянкою десь в 4 роки, мій брат, якому було 19, і який зі слів мами перехворів вітрянкою в дитинстві (ну так думала))) заскочив до нас буквально на 2 хвилини, в коридорі постояв, переносив потім хворобу не по-дитячому... Дійсно краще в дитинстві перехворіти.

П.С.: мажуть зеленкою, як писалось вище, не для лікування, а щоб бачити чи прогресує чи вже відступає хвороба)))

Опубліковано

П.С.: мажуть зеленкою, як писалось вище, не для лікування, а щоб бачити чи прогресує чи вже відступає хвороба)))

Хвороба по любому відступає,вона триває максимум 5-7 діб.

Мазать сыпь зеленкой необязательно? Замазывание пузырьков зеленкой – это, скорее, ритуал, чем необходимое действие. Считается, что таким образом мы отмечаем все вновь появившиеся пузырьки и одновременно подсушиваем их, чтобы быстрее образовалась корочка. Мажут не только зеленкой, но и 6%-ным раствором марганцовки. Правда, зуд при этом еще и усиливается – ведь ранки высушиваются! Применяют также настойку календулы, хлорофиллипт, ацикловир. Кстати, именно ацикловиру многие сегодня отдают предпочтение. Надо помнить, что корочки на пузырьках образуются в любом случае, зеленка и марганцовка – не панацея. Главная задача на том этапе - помочь малышу избавиться от зуда. Необходимо давать антигистаминные препараты: тавегил, фенистил, супрастин и другие.
Опубліковано

Я к тому,что незачем ребенка разрисовывать,есть другие препараты-антисептики и противозудные. У меня соседи поехали с детьми в штаты,так у них малый заболел ветрянкой и они давай его зеленкой мазать.Через 3 дня они уже обьясняли полицейким,что не били ребенка,а лечили.Полицейские просили предъявить предписание врача,которого естественно не было.С трудом разрулили.

Рекомендую,тем у кого маленькие дети еще не переболели ветрянкой,обязательно ввести детей в контакт с больным.Лучше перенести болезнь в раннем возрасте.

Дібіл? Видаляти таких совєтніків з борди навіки!!! Ти хоть шо нібуть чув про імунну систему? В людей є такі міцні імунні системи, що вони зразу видаляють вірус, а інші через слабкий імунітет заболіють, ти хоть знаєш, що латентно вірус остається в організмі коли вже переболів і це куди гірше ніж той хто не болів, бо в любий момент чере упадок імунітету герпевірусна інфекція може активізуватися, і є деякі дані, що певні штами герперівусної інфекції викликають і інші супутні і нехороші хвороби, це всерівно що, а давайте своїх дітей заразимо усім чим можливо аби потім неболіли... :0157::0162:

Заражувати звичайно спеціально неможна, але автор "Рекомендую,тем у кого маленькие дети еще не переболели ветрянкой,обязательно ввести детей в контакт с больным.Лучше перенести болезнь в раннем возрасте." скоріше за все мав на увазі, що дорослі хворіючи вітрянкою тяжко переносять зараження вірусом...

Опубліковано

судідам можна тільки поспівчувати. щодо рекомендацій. ти лікар-педіатр? диплома покажеш? якщо ні, то котися ковбаскою з своїми рекомендаціями. ти ж такий спєц по америці, то маєш знати – там з 1995 року практикують щеплення від вітрянки. також в основних країнах євросоюзу. вакцина сертифікована в Україні теж, можна придбати в аптеці та прищепити захистивши дитину від раптового захворювання, ризику ускладнень та шрамів.

Опубліковано

тобто виходить шо краще дитину таблетками напічкати замість помазати зеленкою?) шось тойво в голові не вкладається

Опубліковано

тобто виходить шо краще дитину таблетками напічкати замість помазати зеленкою?) шось тойво в голові не вкладається

Виходить, що треба думати.

Зеленка - кольоровий індикатор нових цяток, а не ліки.

Своїх не мазюкала, жодної цятки. Кума свого розмальовувала лише в один другий день, щоб сфотографувати)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...