Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пів години тому біля бару Лучеськ

lxjonhotwrnu.jpg

Це вже їх витягнули на тротуар. Коли я проїжджав по Огієнка (десь 8-45) то "Мазда" і "Рено" стояли ніс в ніс на повороті на 8 березня.

Видається так. що водій "Мазди" "здивував" кєровніка "Рено", повертаючи з Огієнка на вул.8 Березня.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

- близько 13:00 на світлофорі біля 5-ї школи дівчина на Х6 не пропустила АТОмобіля нз ..013.. який напевно хотів проскочити на стоянку біля ресторану " Прага ". пошкодження не значні в обох авто. У Х6 полопали скельця головної оптики та пошкоджений бампер, дівчина в розпачі лила слЁзи.

- ще одна дтп сталась на Відродження біля СОЛО. бачив тільки автомобілі з пошкодженнями.

головне що всі учасники без ушкоджень.

шановні водії будьте уважнішими в таку погоду / дотримуйтесь дистанції / та безпечної швидкості ! дорога СЛИЗЬКА / вікна ЗАПІТНІВШІ . + ще купа факторів .

всі встигнемо ...

Опубліковано

Тільки що бачив дтп біля візового центру. Машина розбита дуже сильно. Збив 2х перехожих,на смерть. Їхав в авто, видовище жахливе.співчуття сім'ям загиблих. Надіюсь винні будуть покарані. Авто мазда. Номерні знаки зняті

Тут бачу вже є фотки з цієї аварії.. ужас якийсь... номера взагалі там не з українською реєстрацією..

Появилось відео самої аварії... В мене немає слів...

https://youtu.be/fPBvLA6k38g

Опубліковано

це просто пі.дец.....Як треба вмудритись набрати таку швидкість ???

мужикам реально просто пощастило, трупів мого б бути більше.

Опубліковано

а чувак пішов собі далі, його ж не цепануло... Мудак... один.... другий....

і сука в стовп же не попав!

Я б не був таким категоричним. Від нього в лічених сантиметрах пройшло. Мабуть в стані ефекту був...

Опубліковано

в шоковому стані пішов...
Опубліковано

Співчуття рідним та близьким загиблих жінок...( Надіюсь той вбивця більше ніколи за кермо не сяде.

Опубліковано

як думаєте, з якою швидкістю воно летіло?

Якщо між стовпами 30 м., тоді швидкість приблизно 20 м/с, або 70-75 км/год. Швидкість не велика, але людей "розмазало" по стіні.

Опубліковано

як думаєте, з якою швидкістю воно летіло?

Якщо між стовпами 30 м., тоді швидкість приблизно 20 м/с, або 70-75 км/год. Швидкість не велика, але людей "розмазало" по стіні.

З неперевірених джерел,чув,що винуватець дтп чоловік директриси школи #7/не буду стверджувати, але ще також казали,що він колишній міліціянт! Надіюсь це все не залишать безнаказанно!і він отримає по заслузі

Опубліковано

Дадуть йому пять років умовно, кому треба забашляє і все порішають. Така ось уйня малята, цю країну не змінити..

Опубліковано

SΩLΩMΩN, згідний піші в нас неадекват повний, але, якщо брати перше відео, то більшість випадків, це водії без башні ....

і хоча там московія, в нас не багато ліпше, на жаль...

друге не вдалось переглянути..

Опубліковано

Я б не був таким категоричним. Від нього в лічених сантиметрах пройшло. Мабуть в стані ефекту був...

треба ж, який вразливий! То на сході на передовій він би поранених товаришів лишав "в стані афекту"?! Гівно воно просто, з сцикливою душонкою! Рівно як і купа водіїв, що проїхали повз і не зупинились
Опубліковано

треба ж, який вразливий! То на сході на передовій він би поранених товаришів лишав "в стані афекту"?! Гівно воно просто, з сцикливою душонкою! Рівно як і купа водіїв, що проїхали повз і не зупинились

Ніяким чином не стаю на захист, але всі ми герої на словах. Якщо вжде пішло про передову, то на передовій під обстрілом і бувалі воєнні ламались. Все від людини залежить.

Опубліковано

Доброго дня! Сьогодні бачила, як біля міської лікарні на Відродження 13 на парковці фольксваген с номерами вроді 5522 чи 4422 (якийсь парний номер), значками "у" і значком жіночої туфельки поцарапав своїм лівим бампером праву половину стоявшого поряд форда. Що в таких випадках робиться? Жіночка блондинка водій з місця пригоди швиденько поїхала. Пригода сталась близько 15.30. Жіночка виїжджала не рівно назад, а одразу почала вивертати кермо ліворуч.... Якщо хто знає про цю пригоду, і якщо власник форда шукає зловмисника, підскажіть йому цю інформацію. Нажаль я була шокована побаченим і не запамятала точно номер машини.

Якщо винуватця нема, або втік з місця тоді ремонт за власний кошт постраждалого. Таке в нас законодавство. Страхова нажаль нічого не компенсує, якщо в нього не каско. Я взагалі в шоці з тих "дам" яким чоловіки покупляли права і машини.

Опубліковано

Доброго дня! Сьогодні бачила, як біля міської лікарні на Відродження 13 на парковці фольксваген с номерами вроді 5522 чи 4422 (якийсь парний номер), значками "у" і значком жіночої туфельки поцарапав своїм лівим бампером праву половину стоявшого поряд форда. Що в таких випадках робиться? Жіночка блондинка водій з місця пригоди швиденько поїхала. Пригода сталась близько 15.30. Жіночка виїжджала не рівно назад, а одразу почала вивертати кермо ліворуч.... Якщо хто знає про цю пригоду, і якщо власник форда шукає зловмисника, підскажіть йому цю інформацію. Нажаль я була шокована побаченим і не запамятала точно номер машини.

Якщо винуватця нема, або втік з місця тоді ремонт за власний кошт постраждалого. Таке в нас законодавство. Страхова нажаль нічого не компенсує, якщо в нього не каско. Я взагалі в шоці з тих "дам" яким чоловіки покупляли права і машини.

Наскільки я знаю, якщо винуватець втік і його не знайшли то страховку виплачує Моторне Транспортне Страхове Бюро України.

http://www.mtsbu.ua/ua/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...