Jump to content

Волинський інтернет провайдинг aka VIP-NET

Recommended Posts

Власне мова піде про провайдера, який пропонує свої послуги по підключенню до високошвидкісного інтернету в Рованцях.

Мама сказала: "Я вже по телефону дала заявку на підключення, бо на днях бачила, як тянуть якісь дроти по стовбах на масиві. Через сусідів випитала хто такі і що ведуть", і виявилось, що то сабж.

Вирішив провірити і в неті нарив аж таку домашню сторінку розроблену чи то п'ятикласником, чи то "другом-професіоналом" за пачку чіпсів. Де крім номерів телефонів немає ніяких даних про надавача послуг.

Тому цікавить, чи хто що чув/знає про: -хто надає послугу; -де офіс; - яка карта покриття; -чи є техпідтримка; - якість зв'яку.

ну, наприклад, на сайті є номери телефонів операторів мобільного звязку. можна зателефонувати, поцікавитись. ;)

і на борді є представники цього оператора.

так, звичайно, наповненість сайту бажає кращого....

п.с. оскільки альтернативи немає, буду підключатись

п.п.с. надають послуги доступу до інтернет в "старій" частині Рованець, тепер розширюють покриття на новий (нові) масив

Я підключений до цього інтернета. Підключають за 20 хв. Якість нормальна. Тариф у мене 25 мб за 100 грн. Реальна швидкість 25-27 без просідань. Віддача також 25-27. Пінг 10-15. Торенти качають по 4-4.5 мб

Я підключений до цього інтернета. Підключають за 20 хв. Якість нормальна. Тариф у мене 25 мб за 100 грн. Реальна швидкість 25-27 без просідань. Віддача також 25-27. Пінг 10-15. Торенти качають по 4-4.5 мб

Цікаво, такі високі показники, бо ти поки єдиний абонент?

Хто ж в них "донор" - Аірбайтс чи КС?

Спид тест показуэ уарнет. Вони казали що це просто так пише. Я не эдиний кліэнт, вже багато людей підключено.

Я щось певно путаю, торенти качають 4-4.5 мбайт при тарифі 25 мбіт?

Так, все правильно зрозуміли.

Швидкість завантаження не може бути вища за швидкість тарифу, а в вас виходить 40-45 мБІТ

Звісно якщо не працює локалка, але в нових провайдерів я щось сумніваюсь.

Ну все правильно, швидкість буде 2-2.5 мбайт

P.S хто там такий розумний мінусує, якщо щось не так пишу прошу обгрунтувати.

Для прикладу зробив скрін. швидкість торента. На нормальному торенті дотягує до 3,5мб Для мене цілком вистачає.

post-7779-0-03083700-1419502100_thumb.jp

Окей. Вже хоть якась інфа від користувачів. Будемо підключати. Бо дійсно - альтернатив поки ніяких.

• 2 weeks later...

В нас в Рованцях від хлопців-інтернет! Вони молодці і звязок-супер..Привіт Валентину, від колективу магазину інструментів! Ось викладу скрін швидкості від " волинський интернет провайдинг"...

post-1740-0-51745900-1420446367_thumb.pn

В нас в Рованцях від хлопців-інтернет! Вони молодці і звязок-супер..Привіт Валентину, від колективу магазину інструментів! Ось викладу скрін швидкості від " волинський интернет провайдинг"...

Приэднуюся, інтернет супер.

• 3 weeks later...

Сьогодні отримав СМС "Ви залишали заявку на підключення. Орієнтовна дата підключення 05.02. Ми звяжемось з Вами для уточнення деталей..." Це радує.

навіть на фоні того, що обіцяли підключення до нового року, потім з 21.01. ))

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...