Перейти до змісту

З першим снігом

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Біля дванадцятої фігашив лапатий сніг, на світлі фонаря добре було видно, зараз зменшився, паде, але не лапатий

Опубліковано

Зранку вийшов погуляти з собакою - краса неймовірна. Песик був сильно здивован, першу хвилину обережно ступав і все винюхував, що ж це таке за ковдра м'якенька!!!

Опубліковано

Зранку вийшов погуляти з собакою - краса неймовірна. Песик був сильно здивован, першу хвилину обережно ступав і все винюхував, що ж це таке за ковдра м'якенька!!!

У песика Вашого перша зима?
Опубліковано

В мене подвійне свято!!

Перший сніг, якого я там завжди чекаю для покатушок на вело... той солоденький хрумкіт під колесами.. ухх ах мурашки))!!!!

І моя малеча, прокинувшись зранку, покліпавши сонними оченятами, вперше за 10 місяців свого життя сказала ТАТО!!!!!!!!!!!!

Юху!!!!!!! Я, певне, ніколи ще не був таким щасливим!!!!!

Опубліковано

В мене подвійне свято!!

Перший сніг, якого я там завжди чекаю для покатушок на вело... той солоденький хрумкіт під колесами.. ухх ах мурашки))!!!!

І моя малеча, прокинувшись зранку, покліпавши сонними оченятами, вперше за 10 місяців свого життя сказала ТАТО!!!!!!!!!!!!

Юху!!!!!!! Я, певне, ніколи ще не був таким щасливим!!!!!

Вітаю Вас з подвійною радістю :_02:
Опубліковано

З першим снігом, друзі. Хай у всіх, хто мав чорну полосу в житті ,наступить така ж гарна біла й чиста полоса, як цей сніг. Бажаю всім гарного настрою й чудового дня!!!

Опубліковано

Білі мухи налетіли - все подвір'я стало білим :)

Сьома ранкуh9pVe.jpg

Оксана, то Ви спочатку фотографували цю красу а потім боксували?)))
Опубліковано

У песика Вашого перша зима?

Да ні, вже друга, але я думаю що на такі речі в собак "коротка пам’ять" :-)

Опубліковано

Cherman, да я теж як бомжара.. не можу ніяк болотніками розжитися

Ті завеликі, ті не такі якісь...

П.С. Ти теж спецом на травичку виїжав на сніжок??? )))

Опубліковано
не можу ніяк болотніками розжитися Ті завеликі, ті не такі якісь... П.С. Ти теж спецом на травичку виїжав на сніжок??? )))

Я болотніками розжився менше місяця назад (багатио разів додому добирався весь грязний). Заплатив 120 грн. Купував на варшавці. брав ширший бо покришки не асвальтні, а для істинного болота під колесами, передній поганенько грязюку ловить (треба оптімізірувати), а от задній то прекрасно. ще ніразу з ним спина чи рюкзак не були грязними.

Вчора і сьогодні я маршруткою на роботу катаю бо їхати через все місто коли купа неадекватних маршрутчиків та водіїв на дорозі так і думають, як би то залити тебе хвилею бруду з під колес.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...