Перейти до змісту

Що таке свобода?

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свобода для мене це коли можеш дихати на повні груди, насолоджуватися світом, радіти досягненням своїх дітей і пишатися тим, що я українець і живу в сильній і незалежній державі!

Слава Україні!!!

Опубліковано

приходиш в міськвідділ, б'єш першого попавшогося мЄнта в пику і через парочку годин повністю взнаєш що таке свобода :0166:

Опубліковано

приходиш в міськвідділ, б'єш першого попавшогося мЄнта в пику і через парочку годин повністю взнаєш що таке свобода :0166:

Я так розумію перевірений варіант, власне тобою? :offtopic:
Опубліковано

перевірений по іньшому, а це запропоновано як варіант швидкого вирішення даного питання...

Опубліковано

мені так, а тобі?

Наприклад?

У цьому розділі не існує такого поняття як офтопік чи флуд.

Опубліковано

ТС, не дарма тобі троля дали. Ти ж на Хабрі зареганий. Як там відбувається обговорення? Спочатку йде стаття автора, а лише тоді обговорення. Де твоє бачення, твої роздуми? Бо поки що "тєма ні а чьом".

Опубліковано

СВОБОДА, и, жін.

1. Відсутність політичного й економічного гноблення, утиску й обмежень у суспільно-політичному житті якого-небудь класу або всього суспільства;

2. Перебування не під арештом, не ув'язненим, не в неволі і т. ін.

3. Життя, існування і т. ін. без залежності від кого-небудь, можливість поводитися на свій розсуд.

4. Можливість діяти без перешкод і заборон у якій-небудь галузі.

5. Філософська категорія — можливість вияву суб'єктом своєї волі в умовах усвідомлення законів розвитку природи і суспільства.

6. Легкість, відсутність утруднень у чому-небудь.

© тлумачний словник української мови

Опубліковано

На скільки я пам'ятаю, в ідеалі, це відсутність будь-яких обмежень. Ну, тут вже кожному своє, питання філософське, і відповіді на нього однозначної, думаю, не має.

Опубліковано

На скільки я пам'ятаю, в ідеалі, це відсутність будь-яких обмежень. Ну, тут вже кожному своє, питання філософське, і відповіді на нього однозначної, думаю, не має.

відсутність будь яких обмежень то анархія, або по сучасному бєспрєдєл :0155:

Опубліковано

ИМХО,для мене.Це коли почне розвалюватися Педерація.От тоді і буде свобода.Дожити б до цієї мегоподії.

:_07: настоящий какл

Опубліковано

Я тут відкрив для себе нове слово - капіталізм.

І тут я засумнівався, що справді знаю, що таке свобода.

Що ж таке свобода? Я тут не дарма кинув скрін з фільму "Бійцівський клуб", там думаю повністю розкрите це питання, всім рекомендую і сам зараз передивлюсь.

Інтирнети кажуть, що свобода - коли не від чого не залежиш до речі.

А ви змогли би кинути все?

22072012.jpg

Я певно ні, і от думаю погано це чи ні?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Взагалі свобода є різною - політичною, економічною, геометричною, шлюбною і т.п.

Але загалом свободи не існує - це абстракція, бо людина завжди від чогось залежить, до прикладу, їй треба їсти\пити\дихати, тобто людина залежна від їжі\вологи\повітря.

Опубліковано

Взагалі свобода є різною - політичною, економічною, геометричною, шлюбною і т.п.

Але загалом свободи не існує - це абстракція, бо людина завжди від чогось залежить, до прикладу, їй треба їсти\пити\дихати, тобто людина залежна від їжі\вологи\повітря.

всі кажуть той вільний і сьой вільний,

дай вам велику сумму зелених на рахунок і ви скажете що ви вільний, але посуті залежний від "зелені"

так що все взаємозвязано

Опубліковано

...до прикладу, їй треба їсти\пити\дихати, тобто людина залежна від їжі\вологи\повітря.

Це базові потреби, в даному контексті вони не розглядаються.

Опубліковано

свобода – це розширення меж власних можливостей за межі свого бачення. але це довгий, тяжкий та інколи нудний процес, тому більшість досягає схожого результату звужуючи своє бачення за допомогою алкоголю, наркоти, телебачення, ура-патриотизму, релігії, та інших людських винаходів для осліплення себе та інших.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...