zaHARE Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:04 #51 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:04 Мабуть ГП пролетіла через надмірну критику всіх і вся Гриценком.Його мої друзі так і називали:"О знову всепрапало виступає."Йому б в Семенченка повчитись.Шкода,Демальянс в прольоті.Не схотів об'єднатись з Волею.Якби об'єднались і пішли з Самопоміччю-ото сила була б в парламенті. Стосовно ригів,то не забувайте скільки їх ще протягнуть в парламент Вальцман,Кулявлоб і вила.
Nokian Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:05 #52 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:05 Отже у Пороха буде біля 80 чоловік по партійним і чоловік 50 по мажоритарці.У Сєні десь 100 разом.В Садового до 50 по партійним.Олєжик до 30, Юлька до 40, Ляжка теж 40.В ригів до 60.Ригі і ляжка будуть в опозиції, всі інші поділять посади.Роботи невпроворот. Отам і буде видно, ху із ху.
Ura Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:13 #53 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:13 Як то так що апазіция ще стільки набрала, навіть більше за батьківщину. Я в шокє.
Basil Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:18 #54 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:18 Не забуваймо, що то лише половина парламенту... Ще багато сюрпиризів ще нам покаже мажоритарка. Там не все так прекрасно... По 23-му округу явно переможе Єрємєєв І таких 23-х в Україні ще достатньо...
MANJAK11 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:18 #55 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:18 Якщо перші три сили дійдуть до спільного ПРАВИЛЬНОГО знаменника, то ще маємо шанс, якщо ж ні, то чекає нас *велика депрессія* в різних іпостасях
Ha3aP Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:23 #56 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:23 Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.Сенс не в об"єднанні, а в людях які є в президента та прим"єра ((
Ko3bMa Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:30 #57 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:30 Международный экзит-пол: БПП набирает 22,2%По данным Международного экзит-пола, обнародованного на пресс-конференции в УНИАН, «Блок Петра Порошенко» набирает 22,2%.«Народный фронт» - 21,8%«Самопомощь» - 14,2%«Оппозиционный блок» - 7,8%Радикальная партия Олега Ляшко - 6,4%ВО «Свобода» - 5,8%ВО «Батькивщина» - 5,6%«Гражданская позиция» Анатолия Гриценко - 3,2%КПУ - 2,9%«Сильная Украина» - 2,7%.Организаторами проведения Международного экзит-пола являются 4 партнера: Правительство Канады, Социологическая группа «Рейтинг» (Украина), «Baltic Surveys»/The Gallup Organization (Литва), при поддержке Международного Республиканского Института (The International Republican Institute - IRI).Методика сбора данных позволяет проанализировать информацию и предоставить окончательные результаты экзит-пола сразу после закрытия избирательных участков. Опрос проводился во всех регионах Украины, кроме Крыма.Экзит-полом было охвачено не менее 330 участков, выборка - около 20000 респондентов (в зависимости от явки). Допустимая погрешность результатов: для больших значений - не более 1,5%, для малых - не более 1%.Избирательные участки для голосования отобраны случайным образом с соблюдением принципа равномерности.Респонденты на участках отбирались в соответствии с шагом, который является неизменным в течение всего дня выборов. Опросы анонимные, респонденты самостоятельно заполняли анкеты (бюллетени) и опускали в специально изготовленные ящики. Всего на экзит-поле работали около 1000 интервьюеров и других специалистов.
Nokian Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:35 #58 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:35 А что касается угроз… Главные угрозы Украине исходят не с юга, не из Африки. И даже не с севера, как вы могли подумать. Они внутри самой Украины: ложь, воровство, коррупция, доверчивость, агрессия, интеллектуальная деградация. Ну и избыток гетьманов на душу населения.Лікар Комаровський.<a href="http://liga.net/">Источник</a>
yu2007 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:43 #59 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:43 Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.Хвилинка гумору (обережно, мат)Многие пишут, звонят, приходят в гости, чтобы спросить у меня: Роман, говорят они, Сергеевич, вы подвижник, столп благочестия, просто современный Герцен и граф-пахарь Лев Толстой, скажите нам, сирым, в своем невежестве обреченным повторять все ошибки истории начиная с "народов моря" и т.д., скажите - за кого нам голосовать на этих парламентских выборах?(продовження під спойлером...)Может нам объединиться вокруг Петра Порошенко? Чтоб уж слипнулось так слипнулось, на славу. Или нам поддержать Юлию Владимировну и ее молодую команду с бигборда, которую никто не видел, не слышал, первым номером в списке которой идет летчица, которую держит взаперти мерзотный Кремль? А может плюнуть на все и проголосовать за Яроша? Но тогда к чему эти многоходовки - можно опять таки сразу за Порошенко, разницы никакой, кроме как для кармана самого Яроша.Может за мэра Львова? Мы слышали ему недавно хуйнули из базуки по балкону дома, пусть человек в Киев переедет, тут дома повыше, все же легче.Оппозиционный блок? И зарплаты повысят и пенсии, они так и пишут: и зарплаты повысим и пенсии. По радио сказывали, у нас (у них, у нас как раз нихуя нет), говорят, лежит законопроект-кладенец, который комбо: рабочие места создает, войну прекращает, все тарифы снижает, у кого сиськи маленькие были - сразу пятый номер, хуй не стоял - будет как после армии. Писали тот законопроект двадцать пять депутатов, по очереди, когда писавший падал замертво от усталости, на его место садился другой - и так до победного. Прячут они его от злых людей в дупле дерева, а на дереве том дятел сидит и морзянку выстукивает, батя, мы стараемся.И все же?И вот, что я им ответил: фамилий, говорю, ребятки много, да только тлен это все. Есть один человек и вы его знаете, вот перед вами. Да только ленивый он, сибаритствующий. Книгу и плед променял на вас, долбодятлов. Не пойдет он (я) на выборы, не примет участия, ни пассивного (как избираемый), ни активного (как избирающий) ибо не доросли вы еще до такого кандидата.Сказал я им слова эти и опечаленные вышли они вон. А я на печку залез и сызнова спать продолжил. Вот и весь сказ.І ще одні роздуми на цю тему, з екскурсом в історіюПочему я не хожу на выборы - если еще кто-то не читалСпрашивают - за кого голосовать?А нет никакой разницы.Украина - это акционерное общество, где мажоритарный акционер - западные элиты, а миноритарный - олигархи.Почему так - да потому, что на Украине нет политической нации.Кого бы не выбрали - все принципиальные решения будет принимать совет акционеров.Для него важно, чтобы пипл пришел на выборы, а кого уже изберут - пофиг.далі тут
Nokian Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:52 #60 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:52 Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.Їх високоблагородія тут ніхто не оцінить.
badot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:02 #61 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:02 Не забуваймо, що то лише половина парламенту... Ще багато сюрпиризів ще нам покаже мажоритарка. Там не все так прекрасно... По 23-му округу явно переможе Єрємєєв І таких 23-х в Україні ще достатньо... Невже наш народ такий тупий. щоб щоб знову повестись на обіцянки Ерємеєво-Івахіво-Мартиняка?Вже ж навчені.......
Tomagawk Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:05 #62 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:05 Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.Сенс не в об"єднанні, а в людях які є в президента та прим"єра ((А що повинна робити Самопоміч на Вашу думку?
Ha3aP Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:08 #63 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:08 Питання смішне, це все рівно що запитати: що повинна робити партія в ВР? З ким об"єднуватись, з ригівськими порошками???
Basil Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:09 #64 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:09 Не забуваймо, що то лише половина парламенту... Ще багато сюрпиризів ще нам покаже мажоритарка. Там не все так прекрасно... По 23-му округу явно переможе Єрємєєв І таких 23-х в Україні ще достатньо... Невже наш народ такий тупий. щоб щоб знову повестись на обіцянки Ерємеєво-Івахіво-Мартиняка?Вже ж навчені....... Проблема в тому, що на моєму 23 окрузі реально не було за кого голусувати. Тому Єрємєєв хоч і набере мало голосів, але все рівно переможе за рахунок того що голоси проти нього будуть розпорошені ... імхо..
Ha3aP Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:21 #66 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:21 http://coub.com/view/2wd1k
Nokian Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:22 #67 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:22 Єрємєєв це ще справжній патріот, в порівнянні з Ківаловим,який проходить від Одеси.Як на мене, то в нас потрібно робити вибори чисто по партійним спискам.І прохідний барєр в процентів 15-20.В парламенті достатньо і трьох партій і всього 300 чоловік, а не 450.
badot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:24 #68 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:24 Що найбільше кумарить-як тільки вибори,то та стара банда відразу-"власть віновата в праблємах,ми знаєм как сделать кращє,абірай нас!!!"Ребята,ви самі були при власті,чого ви не зробили "пакращення вже сьогодні"?Дайте молодим виправити ваші помилки
Dima4s Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:26 #69 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:26 Що найбільше кумарить-як тільки вибори,то та стара банда відразу-"власть віновата в праблємах,ми знаєм как сделать кращє,абірай нас!!!"Ребята,ви самі були при власті,чого ви не зробили "пакращення вже сьогодні"?Дайте молодим виправити ваші помилкипроблема не в цьому. брехали цинічно і будуть брехати! треба щоб в головах людей щось клацнуло і вони стали мислити критично.Ригі зробили чудову кампанію. замітьте в їх рекламі майже не було старих морд які асоціюються з ригами.реклама будувалась на провалах теперішньої влади. А влада як ми вже знаєму не краща попередньої. нічог оне зробила, тілкьи триндить і гребе гроші.тому все заслужено.
yu2007 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:40 #70 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:40 Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.Їх високоблагородія тут ніхто не оцінить.Якщо це сказано в мою сторону, то я якраз ходив на вибори і проголосував не за тих, хто з бігбордів, агіток і тв-реклами хотів в чомусь мене переконати, а за тих, хто реальними справами довів, що вартий мого голосу. Крім того, в цитатах з мого посту є посилання на першоджерела. Так що твої пропозиції абсолютно мимо каси.
badot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:46 #72 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:46 Всьо тепер за "сірими кардіналами"?
badot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:53 #73 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:53 Опитування«Інтернет екзит-пол»Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"27.06%ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"19.64%Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"15.70%Політична партія "ПРАВИЙ СЕКТОР"6.66%Політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"6.16%
Соромітник Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:58 #74 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 20:58 Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.Їх високоблагородія тут ніхто не оцінить.не те щоб я голосував за Вейдера... але якого ти вирішив що твій клоун кращий ?Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.Сенс не в об"єднанні, а в людях які є в президента та прим"єра ((картинку не шукатиму, напишу самрука-ліцо... а з ким їм об'єднуватися ? з опозиційним блоком ?...це навіть якщо не влазити в деталі спонсорства
viktor Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 21:03 #75 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 21:03 І це тоді, коли російські окупанти в десятках кілометрів від міста. ЖАХ! Історія нічого не вчить. Вкотре переконуюсь. Напевно, що жителям Маріуполя досі російська гармата ближча, ніж український мир. Дивина та й годі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.