Перейти до змісту

Вибори 26.10.2014 - прогноз бордівчан

snouden

Рекомендовані повідомлення

Мабуть ГП пролетіла через надмірну критику всіх і вся Гриценком.Його мої друзі так і називали:"О знову всепрапало виступає."Йому б в Семенченка повчитись.Шкода,Демальянс в прольоті.Не схотів об'єднатись з Волею.Якби об'єднались і пішли з Самопоміччю-ото сила була б в парламенті.

Стосовно ригів,то не забувайте скільки їх ще протягнуть в парламент Вальцман,Кулявлоб і вила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Отже у Пороха буде біля 80 чоловік по партійним і чоловік 50 по мажоритарці.

У Сєні десь 100 разом.

В Садового до 50 по партійним.

Олєжик до 30, Юлька до 40, Ляжка теж 40.

В ригів до 60.

Ригі і ляжка будуть в опозиції, всі інші поділять посади.

Роботи невпроворот. Отам і буде видно, ху із ху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

wb8Nj.jpg

Як то так що апазіция ще стільки набрала, навіть більше за батьківщину.

Я в шокє. :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забуваймо, що то лише половина парламенту...

Ще багато сюрпиризів ще нам покаже мажоритарка.

Там не все так прекрасно...

По 23-му округу явно переможе Єрємєєв :(

І таких 23-х в Україні ще достатньо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перші три сили дійдуть до спільного ПРАВИЛЬНОГО знаменника, то ще маємо шанс, якщо ж ні, то чекає нас *велика депрессія* в різних іпостасях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.

Сенс не в об"єднанні, а в людях які є в президента та прим"єра ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Международный экзит-пол: БПП набирает 22,2%

По данным Международного экзит-пола, обнародованного на пресс-конференции в УНИАН, «Блок Петра Порошенко» набирает 22,2%.

«Народный фронт» - 21,8%

«Самопомощь» - 14,2%

«Оппозиционный блок» - 7,8%

Радикальная партия Олега Ляшко - 6,4%

ВО «Свобода» - 5,8%

ВО «Батькивщина» - 5,6%

«Гражданская позиция» Анатолия Гриценко - 3,2%

КПУ - 2,9%

«Сильная Украина» - 2,7%.

Организаторами проведения Международного экзит-пола являются 4 партнера: Правительство Канады, Социологическая группа «Рейтинг» (Украина), «Baltic Surveys»/The Gallup Organization (Литва), при поддержке Международного Республиканского Института (The International Republican Institute - IRI).

Методика сбора данных позволяет проанализировать информацию и предоставить окончательные результаты экзит-пола сразу после закрытия избирательных участков. Опрос проводился во всех регионах Украины, кроме Крыма.

Экзит-полом было охвачено не менее 330 участков, выборка - около 20000 респондентов (в зависимости от явки). Допустимая погрешность результатов: для больших значений - не более 1,5%, для малых - не более 1%.

Избирательные участки для голосования отобраны случайным образом с соблюдением принципа равномерности.

Респонденты на участках отбирались в соответствии с шагом, который является неизменным в течение всего дня выборов. Опросы анонимные, респонденты самостоятельно заполняли анкеты (бюллетени) и опускали в специально изготовленные ящики. Всего на экзит-поле работали около 1000 интервьюеров и других специалистов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что касается угроз… Главные угрозы Украине исходят не с юга, не из Африки. И даже не с севера, как вы могли подумать. Они внутри самой Украины: ложь, воровство, коррупция, доверчивость, агрессия, интеллектуальная деградация. Ну и избыток гетьманов на душу населения.

Лікар Комаровський.

<a href="http://liga.net/">Источник</a>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самопомічі ні в якому разі не варто об"єднуватись із президентом та прим"єром, вони таким чином зрадять багатьох людей. Якщо це відбудиться, я на вибори ходив в останнє.

Хвилинка гумору (обережно, мат)

Многие пишут, звонят, приходят в гости, чтобы спросить у меня: Роман, говорят они, Сергеевич, вы подвижник, столп благочестия, просто современный Герцен и граф-пахарь Лев Толстой, скажите нам, сирым, в своем невежестве обреченным повторять все ошибки истории начиная с "народов моря" и т.д., скажите - за кого нам голосовать на этих парламентских выборах?

(продовження під спойлером...)

Может нам объединиться вокруг Петра Порошенко? Чтоб уж слипнулось так слипнулось, на славу. Или нам поддержать Юлию Владимировну и ее молодую команду с бигборда, которую никто не видел, не слышал, первым номером в списке которой идет летчица, которую держит взаперти мерзотный Кремль? А может плюнуть на все и проголосовать за Яроша? Но тогда к чему эти многоходовки - можно опять таки сразу за Порошенко, разницы никакой, кроме как для кармана самого Яроша.

Может за мэра Львова? Мы слышали ему недавно хуйнули из базуки по балкону дома, пусть человек в Киев переедет, тут дома повыше, все же легче.

Оппозиционный блок? И зарплаты повысят и пенсии, они так и пишут: и зарплаты повысим и пенсии. По радио сказывали, у нас (у них, у нас как раз нихуя нет), говорят, лежит законопроект-кладенец, который комбо: рабочие места создает, войну прекращает, все тарифы снижает, у кого сиськи маленькие были - сразу пятый номер, хуй не стоял - будет как после армии. Писали тот законопроект двадцать пять депутатов, по очереди, когда писавший падал замертво от усталости, на его место садился другой - и так до победного. Прячут они его от злых людей в дупле дерева, а на дереве том дятел сидит и морзянку выстукивает, батя, мы стараемся.

И все же?

И вот, что я им ответил: фамилий, говорю, ребятки много, да только тлен это все. Есть один человек и вы его знаете, вот перед вами. Да только ленивый он, сибаритствующий. Книгу и плед променял на вас, долбодятлов. Не пойдет он (я) на выборы, не примет участия, ни пассивного (как избираемый), ни активного (как избирающий) ибо не доросли вы еще до такого кандидата.

Сказал я им слова эти и опечаленные вышли они вон. А я на печку залез и сызнова спать продолжил. Вот и весь сказ.

І ще одні роздуми на цю тему, з екскурсом в історію

Почему я не хожу на выборы - если еще кто-то не читал

Спрашивают - за кого голосовать?

А нет никакой разницы.

Украина - это акционерное общество, где мажоритарный акционер - западные элиты, а миноритарный - олигархи.

Почему так - да потому, что на Украине нет политической нации.

Кого бы не выбрали - все принципиальные решения будет принимать совет акционеров.

Для него важно, чтобы пипл пришел на выборы, а кого уже изберут - пофиг.

далі тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.

Їх високоблагородія тут ніхто не оцінить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже наш народ такий тупий. щоб щоб знову повестись на обіцянки Ерємеєво-Івахіво-Мартиняка?Вже ж навчені.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що повинна робити Самопоміч на Вашу думку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання смішне, це все рівно що запитати: що повинна робити партія в ВР?

З ким об"єднуватись, з ригівськими порошками???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже наш народ такий тупий. щоб щоб знову повестись на обіцянки Ерємеєво-Івахіво-Мартиняка?Вже ж навчені.......

Проблема в тому, що на моєму 23 окрузі реально не було за кого голусувати. Тому Єрємєєв хоч і набере мало голосів, але все рівно переможе :( за рахунок того що голоси проти нього будуть розпорошені ... імхо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єрємєєв це ще справжній патріот, в порівнянні з Ківаловим,який проходить від Одеси.

Як на мене, то в нас потрібно робити вибори чисто по партійним спискам.І прохідний барєр в процентів 15-20.

В парламенті достатньо і трьох партій і всього 300 чоловік, а не 450.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що найбільше кумарить-як тільки вибори,то та стара банда відразу-"власть віновата в праблємах,ми знаєм как сделать кра

щє,абірай нас!!!"Ребята,ви самі були при власті,чого ви не зробили "пакращення вже сьогодні"?Дайте молодим виправити ваші помилки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що найбільше кумарить-як тільки вибори,то та стара банда відразу-"власть віновата в праблємах,ми знаєм как сделать кра

щє,абірай нас!!!"Ребята,ви самі були при власті,чого ви не зробили "пакращення вже сьогодні"?Дайте молодим виправити ваші помилки

проблема не в цьому. брехали цинічно і будуть брехати! треба щоб в головах людей щось клацнуло і вони стали мислити критично.

Ригі зробили чудову кампанію. замітьте в їх рекламі майже не було старих морд які асоціюються з ригами.

реклама будувалась на провалах теперішньої влади. А влада як ми вже знаєму не краща попередньої. нічог оне зробила, тілкьи триндить і гребе гроші.

тому все заслужено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.

Якщо це сказано в мою сторону, то я якраз ходив на вибори і проголосував не за тих, хто з бігбордів, агіток і тв-реклами хотів в чомусь мене переконати, а за тих, хто реальними справами довів, що вартий мого голосу. Крім того, в цитатах з мого посту є посилання на першоджерела. Так що твої пропозиції абсолютно мимо каси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zapysaty.jpg

Всьо тепер за "сірими кардіналами"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опитування«Інтернет екзит-пол»

• Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

27.06%

• ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

19.64%

• Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

15.70%

• Політична партія "ПРАВИЙ СЕКТОР"

6.66%

• Політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

6.16%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не те щоб я голосував за Вейдера... але якого ти вирішив що твій клоун кращий ?

картинку не шукатиму, напишу сам

рука-ліцо... а з ким їм об'єднуватися ? з опозиційним блоком ?

...це навіть якщо не влазити в деталі спонсорства

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10679863_704293766333630_7712913123347931744_o.jpg

І це тоді, коли російські окупанти в десятках кілометрів від міста. ЖАХ! Історія нічого не вчить. Вкотре переконуюсь. Напевно, що жителям Маріуполя досі російська гармата ближча, ніж український мир. Дивина та й годі. :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...