Перейти до змісту

День (доба) тиші

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Все хлопці, прийшов час промозгувати всю інформацію отриману з різних джерел, тихо порадитись з друзями, близькими і в неділю зробити свій вибір. Агітація зупинена, всі бігборди, окрім однієї партії, яка вивісила їх з типу прихованим змістом-натяком, зняті. Прохання блоканути всі теми про вибори і не відкривати нових, аж до закінчення даних виборів. Закон є закон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нарешті!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банер з борди модератори мають зняти, коли запеленгують дану тему:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, готуємось та тренуємось :smile3:

ub8rd.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Нарешті зупинена агітація. А то поштова скринька забита листівками, поки пройдеш по центральних вулицях то маєш цілий оберемок макулатури, а ще й на мобільний дзвонили з агітацією :0132:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман Шрайк

7 ч. · отредактировано ·

о! наконец-то понял, что мне напоминает "день тишины".

в полночь раздается голос крупье: "ставки сделаны, ставок больше нет!"

и все напряженно следят за катящимся шариком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от мені макалатура з центра пригодилась...чищу рибу на ній сьогодні :_07: а ось тишина радує, бо вчора десь після 22.00 було якесь нашестя *покращувачів* по телевізору.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Нарешті зупинена агітація. А то поштова скринька забита листівками, поки пройдеш по центральних вулицях то маєш цілий оберемок макулатури, а ще й на мобільний дзвонили з агітацією :0132:

палиця вчора прислав листи батькам (іменні, з адресою як треба, але без поштового штемпеля) думали гроші - зирк, а там "стандартна листівочка", :(

p.s. а мені не прислав :( напевно я значусь в його списках як "охрєнєвший" і нема про що зі мною говорити

p.p.s. буду скучати за Сірожею Тягіпком, який діловито походжав по телеекрану з дулею в кишені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

палиця вчора прислав листи батькам (іменні, з адресою як треба, але без поштового штемпеля) думали гроші - зирк, а там "стандартна листівочка", :(

p.s. а мені не прислав :( напевно я значусь в його списках як "охрєнєвший" і нема про що зі мною говорити

обідно да?

доречі я також макулатуру збирав справно) в господарстві газета зайвою не буває) а що там пише- справа другорядна))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого дивного не бачу :

"строгость законов компенсируется необязательностью их исполнения"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все хлопці, прийшов час промозгувати всю інформацію отриману з різних джерел, тихо порадитись з друзями, близькими і в неділю зробити свій вибір. Агітація зупинена, всі бігборди, окрім однієї партії, яка вивісила їх з типу прихованим змістом-натяком, зняті. Прохання блоканути всі теми про вибори і не відкривати нових, аж до закінчення даних виборів. Закон є закон.

Ну що ж, тоді з Богом! Хоча, моя родина вже зробила свій вибір, і дуже надіюсь - правильний.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

День тиші.

В лідерів перегонів агітація продовжується... методи не змінились.

B0y4uQMIYAAx9DN.jpg

B0y4wTOIEAAZ-CJ.jpg

B0y4xe8IIAAhlxT.jpg

B0y4xN4IEAA-LmK.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порошенко нагло агітує по зомбоящику)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті по радіо не воляють підари з граблями чи то вилами, яких гради подовбали і воші в окопах вони вже погодували.

Немає опозиційної цеглини, які сцуко вже нарешті зрозуміл, як можна з України зробити просто рай.

А то включиш радіо в машині і так і хочеться його виламати к хєрам.

Описав тільки 2 найбільш вихарюючі рекламки по радіо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І досі по всьому 33-му і біля мосту все ще висить чи то Блок Порошенка (один - точно), чи то і Батьківщина ще...

post-7834-0-91849400-1414254213_thumb.jp

(сфоткав зранку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10694381_776944992367233_5798696374711590532_o.jpg

Bohdan Kutiepov

Порошенко в прямому ефірі щойно в інтерв'ю Шустеру: "26 жовтня українці прийдуть на вибори і проголосують за єдність" і ще шось про "час єднатися" і всьо такоє. Це не агітація????

Ах ти ж пиз*ота. Революція гідності? Ну це остання капля. Я не дивлюсь уже ні на людей, які в команді БПП мені симпатичні, ні на колег, які за його списком ідуть. Після отаких гопнічеських мєлкіх шкідливих прийомчиків ср*ку тобі межи очі, а не підтримку, ху*ло ти ї*ане. Хто проголосує з френдів за БПП - не то шо розфренжу, прокляну! Те саме "Народний фронт". Йо*ані очі! Яценюк на обкладинці "Нового врємєні" з написом "Генерал военной экономики". Це журнал, який всю п'ятницю, суботу і день виборів стоятиме на розкладках в кіосках і супермаркетах. Сич шо скаже? Дєньгі не пахнут? Фу бл*дь. Ну не робіть же з нас ідіотів! І Юлєчка зі своїм "Тільки перемога!" - замаскованим під соціальну рекламу в день виборів. Шоб вона 5% не пройшла, куррва.

"Новое время"? "Жити по-новому"? Чим ви кращі Януковичів? За кого завгодно голосуйте - хоч за Самопоміч, хоч за "Громадянську позицію", хоч за "Правий сектор", хоч за "Єдину країну" - тільки б не бачити цих хальоних упиз*нів, цих старих пердунів, які так нічого і не зрозуміли. Петро Олексійович, ви наступаєте не на граблі! Ви наступаєте на міну. І зі стін я вас не відшкрібатиму.

Хто з вас іще вагається, за кого голосувати - думайте, вирішуйте. Під оці кадри думається краще:

Для вас у лютому знімав, а вчора монтував.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вас тут банер Лапіна на сайті красується, а ви все возмущаєтеся про інших !!!

Не у вас, а у нас

А знаєте, все що хочу те дома і вішаю, прийшов в гості, "нех@й шастаить":)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто может агитировать в день тишины?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто может агитировать в день тишины?

друже, ти б хочаб попередню сторінку цієї теми глянув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

За банер міг би й хто нагадати.

Бо я тупо за нього забув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За банер міг би й хто нагадати.

Бо я тупо за нього забув.

В 38-у за таку забудбкуватість відправили б на Сибір років так на 15-ть пиляти лобзиком сосни ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті кінчиться вся ця фігня з: "голосуйте за мене"... скільки ж ці падли грошей викинули на бумагу, на зп людям, на палатки, бігборди і інше тоді коли в країні війна, робіть висновки панове самі, надіюсь що вибори хоч вперше пройдуть по людськи, без пригод і ми дійсно почнемо щось міняти, так не хочеться знову майдану і крові...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 38-у за таку забудбкуватість відправили б на Сибір років так на 15-ть пиляти лобзиком сосни

stalin_20269276_orig_.jpg

<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут вся наша суть, суть укрів.

Звідки стільки презирства до самого себе?

Знаєш в чому різниця між тобою і мною: у тебе психологія раба, у мене - господина (сорі за російську, але звучить дуже виразно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...