Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради :0151:

чудова ідея, )))) міг би допомогти з процессом реєстраці, статут програма та інше...

так народжуються "партії"

Опубліковано

+ 2 (загітував ще й дружину :) ). Але із застереженням: клеїти свої агітки на ліхтарних стовбах якось не "по європейському", для цього ж є відведені місця.

Опубліковано

Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради :0151:

чудова ідея, )))) міг би допомогти з процессом реєстраці, статут програма та інше...

так народжуються "партії"

Треба в серйоз над цим задуматись форумчанам. Особисто я за !!!! Зустрічаю на форумі дуже багато розумних ,позитивних , серйозних людей , які дійсно хочуть багато що змінити.
Опубліковано

так. у мене було тілкьи 2 бюлетні

Я так розумію, 3-ій бюлетень з кандидатами був тільки на декількох округах

Також не було третього бюлетня, пояснити чому на місці не могли

Опубліковано

Боротись з клрупцією важко тому що вона посинається зн зу і вигідна багатьом, приклад в черзі в садочок щоб дитину пропихнути, хабар щоб в кращушколу попасти, клас, за3рити лікарнянебез черги йтакдалі.

Треба перш за всеміняти свідомість людську, але більшесамовідданішого патріота як Богдан я незустрічавще ніде.

Опубліковано

Нажаль не можу по прописці за вас проголусувати, але жінка проголосувала за вас, іншим теж про вас розказував, але наш район не бере участі у голусуванні до обл ради.Надіюсь ви не підведете.Нехай щастить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...