shaitaN Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 09:41 #51 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 09:41 Запрошую усіх, бажаючих поспілкуватися завтра 18.10.2014 на 17.00 в Театр Ляльок, там ще доречі буде Тетяна Чорновіл, або пишіть на фейсбук - https://www.facebook.com/ukrinvestmentБуду щодня на вулиці, або на Театральній площі, або біля Там-Таму, так що підходьте.А випадково не родич Бориса Климчука???
Skorpio76 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:00 #52 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:00 Однозначно потрібно дати шанс новим людям. Тим більше молодим. Молода людина менш схильна прилаштовуватися, навпаки, має енергію і бажає щось робити.Поради кандидату: 1) відкритість не лише до виборів, але і після. Інформуйте публічно про свою роботу. Знаходьте на це час. Питайте поради. 2) започатковуйте, зорганізовуйте лучан на добрі справи. Лучанам, як і більшості українців потрібен організатор, який організовуватиме їх на корисні та потрібні справи (висаджування дерев, прибирання прибудинкових територій, парку, перехід на ОСББ, енергоощадні проекти). 3) боротьба з асоціальними явищами. Можливо варто публічно(наприклад через 2-3 бігорди) попереджати порушників правил торгівлі алкоголем про те, що "з 1 листопада контроль за дотриманням правил переводиться з пасивної форми у постійну активну фазу". Теж саме стосується скажімо штрафування (спільними нарядами з ДАІ) порушників правил паркування, штрафування осіб за викидання сміття у невстановлених місцях і т.д. Таким чином порушники 100 % знатимуть, що вони порушують законодавство, матимуть змогу самостійно його (порушення) припинити (є ж певний відсоток свідомих людей і тих, хто боятиметься санкцій). Зі "сміливцями" працювати через офіційні правоохоронні органи. А громада знатиме про поступове наведення ладу у місті.
difoto Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:19 #53 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:19 А випадково не родич Бориса Климчука???Борис Клімчук і Богдан Климчук навіть не однофамільці.
Адміністратори kmd Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:22 Адміністратори #54 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 10:22 Демонстрація повної необізнаності, у пості shaitaN. Уже краще не писати, ніж ото позоритись
frv Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 12:44 #55 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 12:44 frv, ви собі слабо уявляєте, що таке корупційна схема і методи її ліквідації.Якби ви уважно читали моє повідомлення то зрозуміли б, що я не вважаю зловленого хабарника - подоланою корупційною схемою. Я маю досвід роботи фіндіром, тому що таке схема розумію прекрасно, а ось методів їх ліквідації поки що не бачу. Pama, а навіщо вам депутатський мандат? Що вас приваблює у роботі нардепа?Платять мало, пільги ужимають, переїзд, зайві проблеми, навіщо вам це?
sergkots Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 13:18 #56 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 13:18 Платять мало, пільги ужимають, переїзд, зайві проблеми, навіщо вам це? так він же в депутати обласної ради балотується. Який переїзд, яка зарплата?
Pama Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 17:42 Автор #57 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 17:42 Платять мало, пільги ужимають, переїзд, зайві проблеми, навіщо вам це?Здивую Вас, але нічого не платять. Одні клопоти, як і у виконкомі, Самообороні, як і на Майдані... Чомусь ми туди теж їхав, витягав поранених з під обстрілу і трупів з Інститутської. Мабуть, тому що по роду своєї роботи побував у 28 країнах світу і зрозумів, що ми багата країна, яка заслуговує жити краще і можу спробувати зробити щось як важаю краще.
romaxa11 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 17:55 #58 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 17:55 Наскільки я розумію, головним конкурентом на цих виборах в Богдана буде син Чорнухи.
difoto Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:09 #59 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:09 Я маю досвід роботи фіндіром, тому що таке схема розумію прекрасно, а ось методів їх ліквідації поки що не бачу.головою об бетон... ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ СУТІ КОРУПЦІЙНИХ СХЕМ! Я навіть не буду питати, де ви були фіндіром. Пишіть в приват, не засмічуйте тему. Дякую.
Boromir Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:32 #60 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:32 хоч я і далеко не ваш виборець, але запитаю.Якіми мовами ви володієте?
Адміністратори serega Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:42 Адміністратори #61 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:42 викладачів, що беруть - погнати мітлою!студентів, що дають - погнати двійною мітлою!ps: обох років на 10 без права ...
woodwork Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:47 #62 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 18:47 Моя б воля, навколо замку заповідну територію організувати та розчистити весь цей срач, замок до кінця реставрувати і тим ср@ним прндпреніматєлям котрі згноїти пам'ятку нашого міста захотіли пласкогубці - яйця - клацен-клацен.Там сама велика проблема в такому собі Горгуті - облспоживспілка. Рівень корупції 100% від обсягу діяльності.Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього.
andriy1983 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:08 #63 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:08 Я б проголосував за нього - жаль що не мій округ....
sergkots Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:12 #64 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:12 Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього. Ви хоча б в курсі хто такий горгут? Що таке облспоживспілка?Щоб вирішити питання із старим ринком Одного депутата не достатньо. Не достатньо і фракції в облраді. Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій. На горгута, я впевнений у цьому, в силовиків мішок доказової бази вже є - про його діяльність вже років з 10 легенди ходять. Не пускають в хід - гадаю, що ділиться.
woodwork Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:29 #65 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 19:29 Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього. Ви хоча б в курсі хто такий горгут? Що таке облспоживспілка?Щоб вирішити питання із старим ринком Одного депутата не достатньо. Не достатньо і фракції в облраді. Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій.На горгута, я впевнений у цьому, в силовиків мішок доказової бази вже є - про його діяльність вже років з 10 легенди ходять. Не пускають в хід - гадаю, що ділиться.А які ж варіанти ви пропононуєте? Сидіти склавши руи? Ось вибори, чи не шанс зараз або ж впродовж виборів щось змінити? Чи смітник біля замку вас влаштовує?
Pama Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 21:07 Автор #66 Опубліковано 18 Жовтня, 2014 в 21:07 хоч я і далеко не ваш виборець, але запитаю.Якіми мовами ви володієте?Російською, німецькою вільно, англійською - середній рівень. Як собака: розуміти розумію, сказати багато не можуОк, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього. Ви хоча б в курсі хто такий горгут? Що таке облспоживспілка?Щоб вирішити питання із старим ринком Одного депутата не достатньо. Не достатньо і фракції в облраді. Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій.На горгута, я впевнений у цьому, в силовиків мішок доказової бази вже є - про його діяльність вже років з 10 легенди ходять. Не пускають в хід - гадаю, що ділиться.Абсолютно підтрумую. Уже Самооборона спробувала раз, то пішли наклепи, що ми намагаємось ринок захопити. Допоки, самі ж люди, які торгують, не зрозуміють, що краще платити менше напряму міськраді, без посередників, ніж через посередника, нічого не вийде. Але ще на це має бути воля міськради і мера, тоді це цілком можливо.
zaHARE Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 07:08 #67 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 07:08 Підтримую Богдана. Тільки одна його присутність на засіданнях виконкому міськради не давала змоги меру і банді лобіювати свої інтереси.
Nokian Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 08:22 #68 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 08:22 Перший кандидат,якого я побачив, що ходить і сам особисто за себе агітує.Лапіну варто переняти досвід.Бо ці найманці викладачки по моєму у всіх лише відразу викликають.Одне що через них можна напевно продати свій голос.
sergkots Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:28 #69 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:28 Перший кандидат,якого я побачив, що ходить і сам особисто за себе агітує.Лапіну варто переняти досвід. дик Лапін і ходить сам агітує. Приходив до нас в двір, по сусідських дворах був.Єдине Лапіну потрібно булоб якісь фотозвіти викладати зустрічі із лучанами. Бо дивлюсь багато не знає.
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:30 #70 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:30 Лапіну варто переняти досвід.Лапін теж сам ходив, роздавав газети, зараз він на фронті, тому це роблять його друзі. А з Горгутом - питання не стоїть платити менше, питання - платити напряму місту - це наші дороги, це зарплати вчителям і т.п. Тоді чому вони осідають у карманах Облспоживспілки, яка віддає місту копійки у вигляді податків? Коли всі підприємці це зрозуміють - Горгута знесуть.
sergkots Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:33 #71 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:33 А які ж варіанти ви пропононуєте? Сидіти склавши руи? Ось вибори, чи не шанс зараз або ж впродовж виборів щось змінити? Чи смітник біля замку вас влаштовує? процитую себе:Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій. насправді реальна влада у людей. Майдан це довів.
Nokian Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:41 #72 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:41 Ходити треба ще й там, де найбільша щільність народу-на базарах.
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:44 #73 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 09:44 sergkots, підприємці теж люди і думаю ніхто не збере для блокування ринку більше люду, чим підприємців, які будуть захищати своє право на труд і зарплатню.
Penja78 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 10:01 #74 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 10:01 Ризикну напишу ))) Ось чую від багатьох кадидатів . Роблю все для людей і буду робити коли вибирите.Так для чого іти в ту грязюку?Робіть і далі, хто Вам заважає ? Ось цитата Ваша. А про дороги області можу вам багато цікавого розповісти разом з Vanus Про різні схеми, про те як вони робились і робляться зараз.Якщо Ви в курсі як це робиться,постає одне питання.Що Ви зробили щоб це присікти???? Чи подали заяву у суд ну будь що будь-ласка докази що Ви щось почали присікати.Чому я так кажу? Ви вирішили іти в депутати,значить маєте підтримку і коло однодумців і я думаю розумних людей біля себе,зробіть щось. Особисто про Вас не маю нічого . Просто не розумію чому всі кричать помагаю людям ,роблю і те і те,хочу зробити краще життя і все таке,поважаю молодець!!!!! Для чого в політику лізти?????????? Маленький відступ: можливо організувати групу людей однодумців і зробити контролюючий орган чи групу поза депутацтвом))) і політикою і виявляти порушення правил і законів . ( це з світу казок (((( як це не було б сумно. Бажаю Вам наснаги і сил у втілені всіх задумів і цілей!!!!!
Сашко85 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 10:03 #75 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 10:03 Незнаю я цього кандидата, хто він, і шо він зробив ..., але почитав про нього думки форумчан, хоч для декого здаватиметться і незначні відгуки, і думаю він заслуговує на підтримку. В нього немає мабуть стільки грошей щоб про нього трубили хочаби волинські телеканали, агітаційна компанія в цілому потребує великих грошей.Так що йому підтримки треба від нас, бо це не тушка від Ляшка і аналогічних ...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.