Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

Запрошую усіх, бажаючих поспілкуватися завтра 18.10.2014 на 17.00 в Театр Ляльок, там ще доречі буде Тетяна Чорновіл, або пишіть на фейсбук - https://www.facebook.com/ukrinvestment

Буду щодня на вулиці, або на Театральній площі, або біля Там-Таму, так що підходьте.

А випадково не родич Бориса Климчука???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

Однозначно потрібно дати шанс новим людям. Тим більше молодим. Молода людина менш схильна прилаштовуватися, навпаки, має енергію і бажає щось робити.

Поради кандидату: 1) відкритість не лише до виборів, але і після. Інформуйте публічно про свою роботу. Знаходьте на це час. Питайте поради. 2) започатковуйте, зорганізовуйте лучан на добрі справи. Лучанам, як і більшості українців потрібен організатор, який організовуватиме їх на корисні та потрібні справи (висаджування дерев, прибирання прибудинкових територій, парку, перехід на ОСББ, енергоощадні проекти). 3) боротьба з асоціальними явищами. Можливо варто публічно

(наприклад через 2-3 бігорди) попереджати порушників правил торгівлі алкоголем про те, що "з 1 листопада контроль за дотриманням правил переводиться з пасивної форми у постійну активну фазу". Теж саме стосується скажімо штрафування (спільними нарядами з ДАІ) порушників правил паркування, штрафування осіб за викидання сміття у невстановлених місцях і т.д. Таким чином порушники 100 % знатимуть, що вони порушують законодавство, матимуть змогу самостійно його (порушення) припинити (є ж певний відсоток свідомих людей і тих, хто боятиметься санкцій). Зі "сміливцями" працювати через офіційні правоохоронні органи. А громада знатиме про поступове наведення ладу у місті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А випадково не родич Бориса Климчука???

Борис Клімчук і Богдан Климчук навіть не однофамільці.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Демонстрація повної необізнаності, у пості shaitaN.

Уже краще не писати, ніж ото позоритись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

frv, ви собі слабо уявляєте, що таке корупційна схема і методи її ліквідації.

Якби ви уважно читали моє повідомлення то зрозуміли б, що я не вважаю зловленого хабарника - подоланою корупційною схемою. Я маю досвід роботи фіндіром, тому що таке схема розумію прекрасно, а ось методів їх ліквідації поки що не бачу.

Pama, а навіщо вам депутатський мандат? Що вас приваблює у роботі нардепа?

Платять мало, пільги ужимають, переїзд, зайві проблеми, навіщо вам це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так він же в депутати обласної ради балотується. Який переїзд, яка зарплата?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здивую Вас, але нічого не платять. Одні клопоти, як і у виконкомі, Самообороні, як і на Майдані... Чомусь ми туди теж їхав, витягав поранених з під обстрілу і трупів з Інститутської. Мабуть, тому що по роду своєї роботи побував у 28 країнах світу і зрозумів, що ми багата країна, яка заслуговує жити краще і можу спробувати зробити щось як важаю краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я розумію, головним конкурентом на цих виборах в Богдана буде син Чорнухи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю досвід роботи фіндіром, тому що таке схема розумію прекрасно, а ось методів їх ліквідації поки що не бачу.

головою об бетон... ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ СУТІ КОРУПЦІЙНИХ СХЕМ! Я навіть не буду питати, де ви були фіндіром. Пишіть в приват, не засмічуйте тему. Дякую.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч я і далеко не ваш виборець, але запитаю.

Якіми мовами ви володієте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

викладачів, що беруть - погнати мітлою!

студентів, що дають - погнати двійною мітлою!

ps: обох років на 10 без права ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя б воля, навколо замку заповідну територію організувати та розчистити весь цей срач, замок до кінця реставрувати і тим ср@ним прндпреніматєлям котрі згноїти пам'ятку нашого міста захотіли пласкогубці - яйця - клацен-клацен.

Там сама велика проблема в такому собі Горгуті - облспоживспілка. Рівень корупції 100% від обсягу діяльності.

Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата.

Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б проголосував за нього - жаль що не мій округ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього.

Ви хоча б в курсі хто такий горгут? Що таке облспоживспілка?

Щоб вирішити питання із старим ринком Одного депутата не достатньо. Не достатньо і фракції в облраді. Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій.

На горгута, я впевнений у цьому, в силовиків мішок доказової бази вже є - про його діяльність вже років з 10 легенди ходять. Не пускають в хід - гадаю, що ділиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, давайте запропонуємо ТСу, як кандидату, вирішити дане питання протягом певного періоду, результат можео судити про ефективіність роботи кандидата. Пи.Си. Я не вірю що даний кандидат здатен вирішити дане питання, прошу ваші думки щодо цього.

Щоб вирішити питання із старим ринком Одного депутата не достатньо. Не достатньо і фракції в облраді. Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій.

На горгута, я впевнений у цьому, в силовиків мішок доказової бази вже є - про його діяльність вже років з 10 легенди ходять. Не пускають в хід - гадаю, що ділиться.

А які ж варіанти ви пропононуєте? Сидіти склавши руи? Ось вибори, чи не шанс зараз або ж впродовж виборів щось змінити? Чи смітник біля замку вас влаштовує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч я і далеко не ваш виборець, але запитаю.

Якіми мовами ви володієте?

Російською, німецькою вільно, англійською - середній рівень. Як собака: розуміти розумію, сказати багато не можу

Абсолютно підтрумую. Уже Самооборона спробувала раз, то пішли наклепи, що ми намагаємось ринок захопити.

Допоки, самі ж люди, які торгують, не зрозуміють, що краще платити менше напряму міськраді, без посередників, ніж через посередника, нічого не вийде. Але ще на це має бути воля міськради і мера, тоді це цілком можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Богдана. Тільки одна його присутність на засіданнях виконкому міськради не давала змоги меру і банді лобіювати свої інтереси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший кандидат,якого я побачив, що ходить і сам особисто за себе агітує.Лапіну варто переняти досвід.

Бо ці найманці викладачки по моєму у всіх лише відразу викликають.Одне що через них можна напевно продати свій голос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший кандидат,якого я побачив, що ходить і сам особисто за себе агітує.Лапіну варто переняти досвід.

дик Лапін і ходить сам агітує. Приходив до нас в двір, по сусідських дворах був.

Єдине Лапіну потрібно булоб якісь фотозвіти викладати зустрічі із лучанами. Бо дивлюсь багато не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лапіну варто переняти досвід.

Лапін теж сам ходив, роздавав газети, зараз він на фронті, тому це роблять його друзі. А з Горгутом - питання не стоїть платити менше, питання - платити напряму місту - це наші дороги, це зарплати вчителям і т.п. Тоді чому вони осідають у карманах Облспоживспілки, яка віддає місту копійки у вигляді податків? Коли всі підприємці це зрозуміють - Горгута знесуть.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які ж варіанти ви пропононуєте? Сидіти склавши руи? Ось вибори, чи не шанс зараз або ж впродовж виборів щось змінити? Чи смітник біля замку вас влаштовує?

процитую себе:

Громада могла б це вирішити - зібратись та заблокувати роботу ринку, міськради - раз, другий, третій.

насправді реальна влада у людей. Майдан це довів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходити треба ще й там, де найбільша щільність народу-на базарах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergkots, підприємці теж люди і думаю ніхто не збере для блокування ринку більше люду, чим підприємців, які будуть захищати своє право на труд і зарплатню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ризикну напишу ))) Ось чую від багатьох кадидатів . Роблю все для людей і буду робити коли вибирите.Так для чого іти в ту грязюку?Робіть і далі, хто Вам заважає ? Ось цитата Ваша. А про дороги області можу вам багато цікавого розповісти разом з Vanus Про різні схеми, про те як вони робились і робляться зараз.Якщо Ви в курсі як це робиться,постає одне питання.Що Ви зробили щоб це присікти???? Чи подали заяву у суд ну будь що будь-ласка докази що Ви щось почали присікати.Чому я так кажу? Ви вирішили іти в депутати,значить маєте підтримку і коло однодумців і я думаю розумних людей біля себе,зробіть щось. Особисто про Вас не маю нічого . Просто не розумію чому всі кричать помагаю людям ,роблю і те і те,хочу зробити краще життя і все таке,поважаю молодець!!!!! Для чого в політику лізти?????????? Маленький відступ: можливо організувати групу людей однодумців і зробити контролюючий орган чи групу поза депутацтвом))) і політикою і виявляти порушення правил і законів . ( це з світу казок (((( як це не було б сумно. Бажаю Вам наснаги і сил у втілені всіх задумів і цілей!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю я цього кандидата, хто він, і шо він зробив ..., але почитав про нього думки форумчан, хоч для декого здаватиметться і незначні відгуки, і думаю він заслуговує на підтримку. В нього немає мабуть стільки грошей щоб про нього трубили хочаби волинські телеканали, агітаційна компанія в цілому потребує великих грошей.

Так що йому підтримки треба від нас, бо це не тушка від Ляшка і аналогічних ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...