Перейти до змісту

Кинули на olx (slando)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Кинули на olx (slando).

Потрібно юридична порада, чи є шанс звертатись в міліцію.

Підробиці в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та же история. Я обратилась (если сумма больше ста двадцати грн, вроде бы, дело заводят) - продавцы же дают карточку Приват, по которой должны быть данные кидающего. Приняли заявление. Запрос в приват в течении месяца. Но мне сказали, что таких заявлений много, видимо у них есть лазейка - откат в банке. Пойду скоро узнавать, но если бы они знали, что попадутся, так легко не кидали бы и уже не первый год... (((( Но подавать заявление считаю надо.

P.S. Заявление ваше примут. Если осталась история переписки - все данные нужны. Вам же как-то сообщали реквизиты. Как зашла в милицию и сказала, что хочу подать заявление на мошенничество - первый вопрос - Сландо?.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправляла посилку на НП, а переді мною дівчина отримувала замовлення. Замість iPhone отримала старенький Аlcatel. Повну вартість телефону вона оплатила на карту

Працівники НП вже й не дивуються таким випадкам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість iPhone отримала старенький Аlcatel. Повну вартість телефону вона оплатила на карту

Платити наперед за йафон незнайомій людині? 0_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість iPhone отримала старенький Аlcatel. Повну вартість телефону вона оплатила на карту

Дівчині відняло мову коли вона розпакувала посилку. Але судячи з тих небагатьох слів, що вона вимовила, то це було саме так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лох не мамонт- лох не вымрет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iDiots...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без лоха и жизнь плоха !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще мені кажуть що я параноїк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тому й існують такі сайти, як ібей, аукро, де ведеться статистика продавця, рейтинг, відгуки... Це хоч якось показує "чемність" продавця. А Сландо... ніколи всерйоз до нього не відносився. Сайт "КІТ в мішку" чи "лотерея"! :)

...так.... якусь дрібничу придбати хіба... А серйозніші речі - то вже тільки через якісь додаткові гарантії, чи через знайомих в місті продавця, чи через "післяоплату"... Але аж ніяк не невідомо кому (бо на Сландо так і є) і всю суму наперед.

По суті сабжу - сумніваюсь, що є якісь шанси... Чим можна довести невиконання продавцем домовленності? Певно, нічим. Те, що гроші йому на картку прийшли - це ж не доводить, що він щось не виконав... Думаю, з боку юстиції так все і виглядає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене також кинули на сландо. перша після того я перечитав кучу форумів по тим шахраям. перша проблема через яку буде провал справи, це стирання інформації через 30 днів ( оператори підтирають записи розмов а банки фото з банкоматів) тобто якщо ви зможете отримати судове рішення про надання вам банком фото шахраїв з банкомату розмову в оператора за днів 20, тоді ви можливо виграєте суд і вам можливо повернуть кошти. це один з найважливіших пунктів, а таких ще багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сландо не створенний для інтернет продаж... коли це люди зрозуміють....

знайшов оголошення в своєму місті, подзвонив домовився про зустріч і все максимум!!!

з самого сландо...

http://olx.ua/help/transaction/kak-pokupat-bezopasno/

Цель OLX.ua – поощрять торговлю «из рук в руки». Покупка товаров в своем городе, где вы можете лично встретиться с продавцом, осмотреть и оплатить товар на месте, – это самый надежный и безопасный вид сделки.

Если вы нашли необходимый товар или услугу на OLX.ua и готовы совершить сделку по объявлению, не спешите: прежде всего, ознакомьтесь с несколькими полезными советами, которые помогут вам избежать обмана и разочарования.

PPArhangel,

аукро для чого????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки наложка чи прямий контакт з продавцем, треба ж себе страхувати якось.

аукро параша, хоча б тим що відсутня система привязки до платіжної системи, як у ібея, де адміністрація може нагнути і бабло повернути постраждалій стороні у примусовому порядку.

ну а передоплата, то дійсно або дрібнички, або свята наївність :)

Oli, зазвичай правила читають, як вже клюне жарений півник...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тому й існують такі сайти, як ібей, аукро

думаю не варто ставити в один ряд ібей й ту *шарашкіну контору* аукро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні в якому разі не ставлю в один ряд, ти що!

Аукро - г..но!, але іншого, нажаль, поки не маємо. Пам'ятаю auction.ua, але ж в нас ніколи до кращого не ведеться, все згиджується... Все про одне бабло думають... от і Аукро зжер ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сландо не створенний для інтернет продаж... коли це люди зрозуміють....

ну нарешті )) +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olx

трішки змінюємо порядок літер

lox

Вам же прямо вказують, невже не зрозуміло? ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olx трішки змінюємо порядок літер lox Вам же прямо вказують, невже не зрозуміло?

Теж помітив, прям знущаються :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне повідомлення не по темі після цього попередження - read only на 5 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю при бажанні можна вичислити і так далі, але то буде така купа згаяного часу на всі ці інстранції, та гроші на юрисконсультів і так далі, что простіше буде забути і все.

Юристи зараз скажуть я думаю точно, що всі договори, й угоди по суті це "фількіна грамота", тимпаче в теперішній час, компанії один одному винні купу грошей, навіть коли суд в чиюсь користь, і то це все "філониться" без проблем, і великих витрат на юристів.

А тут якийсь там сландо, чи аукро...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ще сайт romo.ua на якому покупець гроші оплачує наперед, але не напряму продавцю, а на рахунок сайту (комісії або немає взагалі, або 50коп, точно не пам'ятаю), тоді сайт підтверджує оплату і продавець після того відправляє товар. Коли покупець отримав, дає підтвердження що все ок, і сайт дає змогу продавцю зняти свої гроші, все займає 1-2 дні (підтвердження сайтом оплати, підправки товару...) , але це краще ніж наложений платіж тим, що не потрібно платити 2% від суми і не завжди є можливість перевірити (протестувати товар) на місці за 15хв. Сам неодноразово користувавсь цим сайтом - дуже зручно і всі застраховані. Сайт схожий на аукро - теж можна робити ставки, пропонувати ціну...надіюсь комусь допоможе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romo.ua

доволі цікаво зроблено. ви там щось купували купуєте? які є нюанси?

реклами про нього ніде не бачив....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробити предоплату можу тільки на аукро і тільки продавцям з рейтингом від 50 позитивних відгуків. Ніхто вас не заставляє купувати по предоплаті, продавець нічого не втрачає, якщо відправить наложенним платежем. Якщо відмовляється відправти - значить кидок.

І все у ваших руках, жалітись треба в першу чергу, на власну дурість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавець втрачає по наложці коли людина не заберає товар. Тупо не приходить, або прийшла глянула і пішла. Тоді продавець попадає на 2 доставки і ще може по пасти на пеню, якщо пройде більше 5 днів.

Особисто на аукро наложкою після декількох випадків. не відправляю. Не подобаються умови до іншого продавця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першу чергу ,якщо купую на сландо, то шукаю номер телефону продавцяв неті. Раптом десь "был замечен".

Якщо відправляє номер карточки (пише), то також намагаюся пошукати її в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...