Перейти до змісту

Загинув Андрій Гусін

vic4ever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Загинув Андрій Гусін

У середу близько 2 години дня загинув футболіст Андрій Гусін.

Трагедія сталася на автодромі "Чайка", на околиці Києва, повідомляють ICTV.

За словами очевидців, Андрій Гусін тренувався там на мотоциклі. Він начебто виїхав без дозволу на трек і на одному з поворотів упав.

Травми виявилися несумісними з життям.

Усі деталі нещастя з’ясовують правоохоронці.

Андрій Гусін переважну частину кар’єри провів у "Динамо Київ", за який зіграв 170 матчів.

У складі збірної України він виходив на поле 71 раз. З 2007 року розпочав тренерську кар’єру.

Останнім часом працював асистентом тренера в "Анжі" з Махачкали.

У грудні Гусіну виповнилося б всього 42 роки.

R.I.P.

Якісь "чорні" часи для Динамо, що по грі, що по втраті культових гравців минулого(((

Опубліковано

Смерть самих кращих вибирає

І смикає по одному.

Іще один пішов в пітьму...

самих-самих... хто такий Гусін я взнав тільки що. Зараз перерахую айдарівців, яких знав.

Опубліковано

Как то странно звучит фраза ".....он вроде без разрешения вышел на трек..." --- там чё бля Парк Культуры и Отдыха? Опять с кого то снимают ответственность?

Опубліковано

От я футболом не цікавлюсь і не захоплююсь. Загинула людина -- ну да, шкода, всіх загиблих шкода. В них сім'ї, може діти... Але встократ більше шкода тих хлопців, які гинуть на війні, ніж тих, хто не справились з керуванням, катаючись на мотоциклі. А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?

Опубліковано

От я футболом не цікавлюсь і не захоплююсь. Загинула людина -- ну да, шкода, всіх загиблих шкода. В них сім'ї, може діти... Але встократ більше шкода тих хлопців, які гинуть на війні, ніж тих, хто не справились з керуванням, катаючись на мотоциклі. А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?

Хлопці... ось я терпів-терпів, і не втримався, те що в стократ шкода хлопців це навіть і не обговорюється(не змішуйте), але в свій час Андрія Гусіна знала вся Україна!! коли він прославляв націю "через спорт" зараз ніхто ВЖЕ! не пам"ятає, це-показовий спотсмен, і людина.

Опубліковано

Почнемо з того, що футболісти за своє "прославляння нації" (а насправді -- прославляння самих себе) отримують мільйони доларів і ранню пенсію.

Гусін, був прекрасним футболістом! Його виступи за Динамо і гол грекам напевне знають всі, хто більш-менш цікавиться вітчизняним футболом. І мені абсолютно всеодно скільки мільйонів він заробив! Він - один з тих, хто подарував нашій збірній путівку на ЧС.. Ну не правильно зараз порівнювати, кого більш шкода.. Війна - це зовсім окрема тема..

Чи по вашому, якщо гинуть люди в АТО, то других загиблих згадувати не треба?

P.S.

Доречі, Гусін допомагав військовим АТО

http://prosport.tsn.ua/sport/eks-gravec-dinamo-dopomig-viyskovim-ato-358108.html

Опубліковано

А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?

Да багато тих топіків, новин, блогів... на інформаційно-новинних порталах! А чому тут жалієтесь? Створіть тут тему, топік...і будуть обговорювати, хто небайдужий і кому цікаво. Що за звичка когось винити? Почніть з себе!!! Захотіла людина обговорити цю трагедію - створила тему, люди обговорюють, висловлюються... Що за звичка зі своїм "уставом"... і когось повчати?! Вибачте не втримався! Дратують такі "розумники" які всіх "вчити" хочуть, а самі...???!!!
Опубліковано
ось цих хлопців шкода
відео видалили через "оманливий вміст". ніхто не зберіг часом? можливо, є альтернативні посилання?

Народ, тема про Гусіна. Хто його знав хоча б вживу, для того втрата відчувається сильніше.

Що ж заважає вам створити тему з іменами загиблих, як на Майдані, так і на Сході?

Опубліковано

Створена мною тема аж ніяк не доводить, що смерть відомого футболіста трагедія більш значуща, ніж загибель наших хлопців на сході. Ці події знаходяться в різних площинах, і якщо ви не цікавитесь футболом і навіть не знали, хто такий Гусін - просто треба було пройти повз...

Андрій народився в трохи рідному для мене Золочеві Львівської області, там він кумир для місцевих хлопчаків. Як вже писали вище, зробив свій вагомий внесок у спорті, в результаті чого про Україну дізналось багато людей з інших країн.

Так, зараз важкі часи, і кожна труна зі сходу особиста трагедія для більшості з нас... всі інші речі поряд із цим здаються незначущимим і неважливими.

Думаю всі, хто хотів висловитись, це вже зробили.

Сьогодні Андрія ховають. Нехай земля йому буде пухом.

Тему, на мій погляд, можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...