Перейти до змісту

"Нічні Олені"

BeON

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

с*ка п*дарам без наркозу по живому руки ноги відрізати, вспороти живота й солі насипати, г*ндони к*нчені, відрізати яйця й члена, щоб не плодились

Ненавиджу таких лютою ненавистю

Опубліковано

мені здається що тут все "не просто так".

так просто, звідки не візьмись 3 хлопця.

помоєму постраждалий нехіло комусь дорогу перешов, тимпаче знали коли чекати

Опубліковано

мені здається що тут все "не просто так".

так просто, звідки не візьмись 3 хлопця.

помоєму постраждалий нехіло комусь дорогу перешов, тимпаче знали коли чекати

що значить звідкі не візьмись ? шлялось три укурка, побачило людиною з добротною валізою, все, більше нічого не треба, *провели* *влупили* та пішли. Раз нормальна валіза, значить є високий шанс, що й в валізі нормальні речі, а не мотлох, й грошима можна поживитись, бо в дорогу й з дороги *пустими* зазвичай ніхто не їздить. А пішком потерпілий йшов скоріше за все лише тому, що приїхав маршруткою з Києва до РАГСу, думав *проскочить*, бо близько, та нажаль не вийшло, нарвався на отбросів суспільства

Опубліковано

Якщо подивитись відео з першої камери, то видно, що третій грабіжник вийшов "з під неї", коли вже прибили хлопчину. Він стояв десь навпроти, за всім слідкував.

Стояв зарання "на шухері" і чекав вже на потерпілого і своїх друзів.

Думаю, що це все було сплановано. Хлопчину чекали..

Дійсно, дивишся на дибілів, аж всередині крутить.. Прибити мало!

Опубліковано

Побити людину до смерті заради сумки та кількох тисяч гривень ? ... ібать які круті пацики ... нічого ... надіюсь це їм так просто з рук не зійде.

Опубліковано

Тут походу або чекали варіант "з маршрутки", або конкретно цього хлопаку.

Для першого випадку їм потрібен "навідник", який чатує недалеко від зупинки автобуса. В другому ж вони знали, що він за одгин і в який під'їзд піде.

Та й мені не дуже віриться, що дільничний не знає, хто це може бути. Це ж гуртожитки - територія із підвищеним криміногенним "фоном". А такі райончики в міліції на особливому контролі. Я ще коли чергував з патрулями то ми часто заходили в раніше "прикормлені" місця.

Але, як не крути, виродкам ноги варто переламати.

Опубліковано

Це капець просто.... :(

не можу повірити, що ТАК б'ють просто щоб валізу вкрасти... його ж просто вбивали! Вкрасти валізу -- це підійшли троє, дали по ребрах, забрали і пішли. А тут... тут же намірено лупили чимось по голові, таке враження що насолоджуючись... :(

виродків знайти і повільно вбивати!

Опубліковано

Час від часу ходжу пішки по місту після 12-1 ночі, гуляю, дихаю. І завжди в нашому місті почувався більш-менш в безпеці. Да, випадки бувають різні, але оці різні "пацаньчік є закурить?" можна якось ще розрулити в той чи інший спосіб. Але коли от так тупо підкрадаються ззаду і починають вбивати... просто слів немає...

Опубліковано

є такі що просто компанією йдуть і зносять тих хто попадається на шляху

а ще закинуться різними приколами, але це все фігня проти сіньки, що просто зносить башню більшості

а дехто при здоровому глузді шукає спосіб щоб кулаками помахати

Опубліковано

KAM3 04-20-54 Передергивает затвор пистолета

тоді вже затвор пулємньота. Невже не видно, що він достав портативного кийка (чи те що замість нього використовував) й поправив в руці, щоб не виглядав й не випав ? Тим більше на слідуючому відео видно, як він тим кийком лупасив, а не пістолетом

Опубліковано

Вибл*дки. Це ж якими сук*ми треба буть.

А зараз в дітей другі зміни, пізно вертатися будуть. Який там спокій, якщо таке клоччя совається?

ЗІ Я сподіваюся, їх повяжуть. І, сподіваюся, вони читають борду. Немало люду захочуть їм

в рожи плюнути, і не тільки плюнути.

Опубліковано

Я думаю що це не просте пограбування, а заказ ,вони знали коли він приїде куда буде іти и на нього просто чекали, щось мені не дуже вірится що якізь відморозки будуть блукати містов в 4.30 ранку ще й з дубинкою , так як людей в цей час немає , хоча придурків хватає, да і навіщо так бити за якусь сумку , а хлопчину жаль

Опубліковано

сумніваюсь, що заказане, просто йшов він від вокзалу пішки і десь в дворі сиділа компанія (не далеко, на маршруті від Гостинця), побачили, рожа не знайома значить нікого не впізнає, ну і вирішили провести до тихого місця.

Опубліковано

мені здається що тут все "не просто так". так просто, звідки не візьмись 3 хлопця. помоєму постраждалий нехіло комусь дорогу перешов, тимпаче знали коли чекати

Стояв зарання "на шухері" і чекав вже на потерпілого і своїх друзів. Думаю, що це все було сплановано. Хлопчину чекали..

Я думаю що це не просте пограбування, а заказ ,вони знали коли він приїде куда буде іти и на нього просто чекали, щось мені не дуже вірится що якізь відморозки будуть блукати містов в 4.30 ранку ще й з дубинкою , так як людей в цей час немає , хоча придурків хватає, да і навіщо так бити за якусь сумку , а хлопчину жаль

Ви детективів передивились. На мене в травні два дятла напали. Дали трубкою по спині і забрали сумку з документами, в той самий вечір було ще 5 нападів.

Це бидло працювати не хоче а їсти треба. І нападають вони шайками як сцикливі шакали. Зловлю хоч одного хто таким займається буду ламати руки без докорів совісті.

Опубліковано

До чого тут детективи? ))

Не треба путати звичайний гоп-стоп, з явною підготовкою. На відео все видно, можна зробити якісь висновкі.

І щось я не чув щоб в ту ніч ще когось влупили..

Опубліковано

KAM3 04-20-54 Передергивает затвор пистолета

Потерпевший- родственник нашего коллеги. Похоже, что в руках нападавшего не пистолет, а кусок арматуры или трубы. Пробили голову.

Опубліковано

пацанчікі, на мою думу, готувались, але не чекали саме цього хлопчину. вони просто готувались когось пограбувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...