Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Або в наших невірні дані (м'яко кажучи), або готується наступ на Харків.

На мою думку ніякого коридора в крим парашкі не потрібно, максимум буде відволікаючий маневр, насамперед вони готують удар і захоплення Харкова, адже ця область найбільш стратегічна на даному етапі, захопивши яку рашка позбавить нас колосального потенціалу.
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Або в наших невірні дані (м'яко кажучи), або готується наступ на Харків.

на місці хуйла я би також пішов на Харків, хоча навіть і такими атаками він поступово знищує нашу армію, вона в нас полюбому раніше закінчиться ніж у нього, навіть якщо там будуть всі з дивана. Потрібно щось робити...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Колонна более 60 единиц техники рашистов, включая около 30 Т-80 час назад выдвинулась из Стаханова в сторону Лисичанска. На пути у них 29 блок пост. Защитники Крымского ждут подкрепление", - написал он.

http://www.dsnews.ua/politics/kolonna-iz-60-edinits-rossiyskoy-voennoy-tehniki-dvizhetsya-21012015192600

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мовчання Президента - теж відповідь...

Росія знову, вже вкотре, прямо говорить про наявність "закритих домовленостей" з Україною, не оприлюднених для української громадськості, щодо здачі під контроль терористам Донецького аеропорту. Я пропонував Президенту Порошенку негайно публічно спростувати наявність таких домовленостей і тим самим поставити крапку в цьому резонансному питанні. Порошенко мовчить. Мовчання - теж відповідь. Дуже хотів би помилитися, але закулісні домовленості Порошенка з Путіним напевно таки були. Напевно вони набагато ширші, ніж контроль над Донецьким аеропортом. І напевно ці домовленості з Путіним - на користь ворогові, не Україні. Інакше навіщо би їх від нас з Вами приховував Порошенко, який не пропускає для переможного піару жодного інформаційного приводу. Якщо він думає, що "закриті домовленості" з Путіним будуть закритими довічно, то помиляється - усі таємниці розкриються. Як тільки це стане вигідним для Росії.

Президент України має усвідомити твердо: Путін - ворог України, підступний і жорстокий, набагато досвідченіший і хитріший Порошенка, тож грати на його полі, вестися на закулісні "тьорки по понятіям" є безперспективним і небезпечним. І для Президента, і для України!

Анатолій Гриценко

Змінено користувачем Dieselsmart
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ах@ЄТЬ!!!! У нас, виявляється, досі ПЕРЕМИР'Я!!! :_09:

Alex N Alex Noyt

11 хв. ·

Новини із СЕКТОРУ "А".(Михаил Дворянчук)

Напрямки: Станиця Луганська, Щастя, 29-ий та 31-ий блокпости.

Наступ російських упирів триває серйозний. Наші ні кроку назад не роблять. Відповідають потужно. 92-а завдала кілька потужних і влучних ударів по колонам російських військ. Розтрощено танкову колону та колону із "Градів". Кількість знищеної техніки уточнюється. Серед наших втрат немає. Ні сантиметру своїх позицій не здають і не збираються. Артилерія працює ювелірно. На жаль, на ДУЖЕ превеликий жаль, наші війська ПОЗБАВЛЕНІ головної складової будь-якої війни - МАНЕВРІВ. За словами командирів, зв'язані по рукам і ногам нікому ВЖЕ не потрібним "ПЕРЕМИР'ЯМ"! Інакше, лупили б супостата на БАГАТО краще...

Слава Нації! Смерть ворогам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нойт останнім часом багато бреше , не беріть його слова на віру .

Хоча я не здивуюся , якщо це правда .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захоплення ДАПу має для росіян не стратегічне значення, а символ. Пропагандистське (і не тільки, про це пізніше). Ну, про це багато писали. І зараз там окупанти вимотують наші сили та резерви.

На мій хлопський розум, зараз іде підготовка масштабного та масованого наступу на Харків. Але це можливо зробити тільки тоді, коли: захоплять Щастя та Бахмутський шлях - буде відкритий шлях на Харків; авіація - без неї важко зробити такий масований наступ, крім того, кордон з Харківською обл. - звідти так само можливий наступ (але перед цим будуть створені підрозділи "ополченців" силами ГРУ, по типу як в Слав'янську, безпосередньо в самій Харківській обл.); щодо авіації - ось тут і знадобиться захоплений ДАП як місце для розгортання тієї самої авіації (хоча всі розуміють - ВПС там зруйнована, але коли росіян зупиняла відверта маячня та брехня - ніколи).

Перемр'я. Його немає і це треба визнати ПОПу офіційно. Якщо ж окупанти ідуть на Харків, то потрібна резервна армія, а це зміна мобілізаційного плану. Т.зв. "прихована повна мобілізація". Одним словом, часу мало. Президент ПОП - не президент, а дипломат, це всі бачать - з внутрішньою та військовою політикою (на рівні Генштабу та командування) в нас біда.

Сподіватись на руйнацію рашки треба і можна, але треба робити ВСЕ для оборони країни. Бо якщо окупанти підуть на Харків - це вже буде не АТО, а повноцінна війна. Але і зараз - зведення розвідки про 60 танків на одному напрямку, про 100 танків на іншому- це що, терористи (ХАМАС/Аль-Каїда мабуть слині пускають - от вони терористи, а без танків, БУКів та ін.)? Це окупація. Втрата Харкова - це буде катастрофа. І військова, і політична, і морально-психологічна.

  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і все з аеропортом... :0121:

"...К сожалению это правда. Контратака в Донецком аэропорту захлебнулась, - Тука

Украинским военным не удалось отбить здание нового терминала Донецкого аэропорта. Об этом сегодня сообщил координатор движения “Народный тыл” Георгий Тука.

Ситуация в Донецком аэропорту резко ухудшилась после того, как в здании нового терминала были подорваны колонны. В здании аэропорта на разных уровнях находятся и украинские военные, и боевики сепаратистов. “Позавчера была такая ситуация, что наши вызывали огонь артиллерии на себя”, - говорит Тука. Он также сообщил, что в аэропорту "продолжается процесс пленения украинских военных" - восемь бойцов ВДВ, которые вчера по ошибке вышли к боевикам из-за тумана, не последние попавшие в плен. Наибольшее количество потерь пленными, ранеными и убитыми, по данным Туки, понесли первая и вторая рота 90-ого батальйона 81-ой бригады.

Тука подтвердил, что 17 января украинским военным удалось совершить значительный прорыв вперед. “Конечно, не было такого, как писали в фейсбуке женщины бальзаковского возраста, что “Донецк наш!”, но продвинулись вперед существенно. На занятых позициях закрепиться не удалось”, - говорит волонтер. По его словам, перед украинскими военными стояла цель, пойдя на прорыв, превратить Донецкий аэропорт из фронтовой точки в тыловую.

Причиной неудачи, говорит Тука, стало стечение трех факторов. Во-первых, командованием не был учтен низкий уровень готовности боевой техники. Во-вторых - погодные условия, нулевая видимость. В-третьих, практически полное отсутствие связи. “Видимо, врагом был задействован комплекс радиоподавления”, - говорит Тука.

Он сообщил, что украинские военные сейчас не имеют доступа к аэропорту: не могут подвести боеприпасы или забрать раненых...."

Змінено користувачем BARAKUDA
  • +1 2
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Бутусов

Уважаемые народные депутаты из комитета по национальной обороне и безопасности! Необходимо срочно провести закрытое заседание комитета по обстановке на фронте, заслушать представителя Генштаба. И поднимать вопрос об ответственности Верховного Главнокомандующего и начальника Генерального штаба. Неграмотным действиям Генштаба надо дать оценку. Я готов выступить. Безнаказанность и безответственность начальника Генштаба приводит к тому, что военно-бюрократическая верхушка раз за разом повторяет одни и те же ошибки, и по сути саботирует проведение каких-либо реформ в Вооруженных силах. Президент Порошенко своевольно освободил Муженко от ответственности за Ил-76, Славянск, сектор "Д", Иловайск, 32-й блок-пост, и не контролирует то, что в реальности происходит на фронте.

Президент завтра посетит Днепропетровскую область, почтит память погибшего героя Майдана Сергея Нигояна.

Петр Алексеевич, поступите как честный человек - заедьте на военное кладбище, к безымянным могилам Иловайска, и зайдите в морг. Там лежат 14 тел героев, погибших в сражении за Донецкий аэропорт.

За жизни этих патриотов отвечаете вы лично. Посмотрите на них и поклонитесь. Может быть что-то поймете.

Общался с иностранным военным специалистом в Украине - Генштабу никто не верит, а получать объективное представление о ходе войны в Украине все-таки надо, так что общаемся. Компетентный, честный профессионал, очень уважаемый в узких кругах, много лет специализируется по Восточной Европе и Украине. Но знания экспертов не используются. Вот его оценка состояния нашего Министерства обороны и Генерального штаба:

"У вас как всегда тотальный феодализм, хотя все надеются что Турчинов что-то меняет, координирует. а с нашей стороне отсутствие желания или мужества выступать игроком в процессе ваших реформ. Все наши специалисты ждут пока их пригласят на беседы, а их никто не приглашает или они проводятся чисто формально или вопросы касаются только поиска денег. Как-то надо менять подход, возможно привлекать депутатов, чтобы обратить внимание разных кругов на важные вопросы, а не только просить, чтобы западных экспертов приняли и бессмысленно ждать приглашение. Глупость какая-то".

Структура управления, вся бесполезная феодально-бюрократическая структура Минобороны и Генштаба нуждается в радикальной перестройке. Те люди, кто 23 года делал карьеру, и при этом не выступал против развала и распродажи армии, не способны адекватно мыслить и принимать решения. Простые волонтеры, которые никогда не сталкивались с армией решают любые вопросы снабжения в тысячу раз эффективней тупой и бездарной бюрократической мафии в оборонном ведомстве.

И это видят все профессионалы, и все западные эксперты. Пока мы сами не станем сильными, пока мы не построим эффективную систему управления войной, мы не сможем самостоятельно решать стратегические вопросы.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все, можна не хвилюватись:

Міліція і Нацгвардія взяли під охорону всі стратегічні об'єкти на Харківщині

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1320287

оперативно, що тут сказати, навіть року війни не пройшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом, часу мало. Президент ПОП - не президент,

Є варіанти?

і що в нас ще гірше ніж у раші? там також нікого крім хуйла не бачать - ну дитячий садок просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ буде ПОПа не буде мирного плану. Вже набагато краще якщо президента взагалі не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже було почав думати, що США почали хоч якусь підтримку українській армії, коли побачив по террористичних новинах, як в Донецькому аеропорту знайшли американську зброю. А саму штуромі гвинтівки М4.

B7qUHtIIYAEkc_B.jpg

Але інтернет знає багато. Це трофейна зброя кацапів з російсько-грузинської війни.

m.jpg

x_12a68f9f.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом, часу мало. Президент ПОП - не президент,

Є варіанти?

і що в нас ще гірше ніж у раші? там також нікого крім хуйла не бачать - ну дитячий садок просто.

І кого бачиш президентом в нас ?

  • +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, Nokian, ти хочеш конкретне ПІБ? Я не скажу, бо не знаю. Але в будь-якому випадку - людина, яка не пов'язана з Системою, не є вихованцем Системи, і, як мінімум, не є одним з засновників ПР.

  • +1 3
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом, часу мало. Президент ПОП - не президент,

Є варіанти?

і що в нас ще гірше ніж у раші? там також нікого крім хуйла не бачать - ну дитячий садок просто.

І кого бачиш президентом в нас ?

У нас парламентсько президентська форма, то порох узурпував владу. І не так важливо хто президент. Зараз видно що він швидше гальмує всі процеси у державі. І це видно по призначеннях від нього від гелетея до яреми.

  • +1 3
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, Nokian, ти хочеш конкретне ПІБ? Я не скажу, бо не знаю. Але в будь-якому випадку - людина, яка не пов'язана з Системою, не є вихованцем Системи, і, як мінімум, не є одним з засновників ПР.

Та не має бізнесу пов’язаного із москалями! Та й дивитись людям потрібно було на вчинки а не порцію лапші на вуха отримувати.

  • +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось із ярих критиків запропонувати хоть щось конкретне..Ну і реальне для виконання?

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо почитати , що написали вище ---- то президентом нам треба " варяга " , як міністрів =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти, Nokian, окрім розставляння мінусів? Та і де пропонувати, тут? Ти смішний? Не будь наївним. Ніби доросла людина. Це довга дискусія. ОМГ

Що зараз городить представник рашки в ООН Чуркін - блждь, немає слів. Аналогія з нацистською Німеччиною напрошується все більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І кого бачиш президентом в нас ?

дядьки, давайте хватить срати виборами, про президента в спецтему, бо навалять вам зараз швидко
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давним давно не ставлю мінусів.А ти походу себе видав.Зрештою набагато головніше, якщо нема що запропонувати-то чого єрепенитись?

що це змінить, крім як створить для рашки враження, що тут усі ненавидять ,,хунту,,?

Ти ж її ненавидиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ольга Герасим'юк

Волонтерки по команді "встали и пошли! Борт прибыл! Мыть, брить, готовить к операции" на чергову безсонну добу встали й пішли. Дівчинка над одним бійцем плакала- він дуже зарослий, лезо не бере- "ну что же ты, братишечка, такой пушистый, аааа, ну, как-будто тебя мама не родила, а из шерсти на спицах связала, ааааааа"

Подружка підбігла, штовхнула- дівчинка просто очима вже від втоми не бачила, не зняла ковпачок із леза :)))) "пушистый братишечка" терпів і поглядом жалів, говорити не міг.

На ранок, після операціі, сміялися обоє

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що зараз городить представник рашки в ООН Чуркін - блждь, немає слів. Аналогія з нацистською Німеччиною напрошується все більше.

Ви чекали щось іншого? Що він почне каятись чи щось у цьому дусі? Ворог не зізнається ніколи у своїх злочинах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...