Перейти до змісту

куди поїхати порибалити

w7emn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
а ще за ці гроші хрінниківське та млинівське водосховище, десятки кілометрів річок, озер блакить.

Сам постійно катаюсь в Млинів, але по карасю що Млинів що Хрінники не *ахті*. Щука / окунь - згоден, а от саме на карася прийдеться їхати на ставок.

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а ще за ці гроші хрінниківське та млинівське водосховище, десятки кілометрів річок, озер блакить.

Сам постійно катаюсь в Млинів, але по карасю що Млинів що Хрінники не *ахті*. Щука / окунь - згоден, а от саме на карася прийдеться їхати на ставок.

є ще лящ, головень, плотва, густера, мирон вусач. чого зациклюватися на карасях? та й імовірність трофею не менша. ніколи не знаєш що клюне.

Опубліковано

Хто чув за рибалку в селі Уляники, чим можна ловити, на яких умовах ? ( інформація від продавців риби на Варшавці, продають досить непоганий карась, карп).

Також буду вдячний за пораду куди податися біля Луцька ( або автобус) половити щуку чи окуня, може бути й платний ставок з ціною в межах розумного. Дуже дякую.

Опубліковано

Хтось був в Адреналіні? Збираюся завтра, цікаво, що там робиться: клює, не клює? Може, ще хто якийсь ставочок/озерце порадить недалеко від Луцька з ціною в межах розумного? Так щоб карпика/карасика потягати, бажано не на одну вудку, хоча б на 2-3

Опубліковано

за с.Ставище Млинівського р-н хтось шось чув вже цього року, може хтось знає туди телефон

Не дозволяють ловити до липня

тел. не має (якщо хтось має ПОДІЛІТЬСЯ буду дуже-нудуже вдячний)

був там місяць назад.

Опубліковано

проскочила інфа(просто слухи), що в городищі закінчився термін оренди. нічого не стверджую.

тільки що привезли з городищ бульбу. водій бульби говорив що місцеві переконані у закінченні терміну оренди. диму без вогню не буває.

рибак сидів з 16 до 20 - зеро. заплатив 50 грн.

карасями не хворію. і літом я б в цю воду вудку не закидав би. зараз ще колір води ніби природний.

Опубліковано

хочу поділитись. вирішили сьогодні поїхати порибалити в вільхівку , по приїзду наставку все зайнято сиділи зночі і по пару карасів. вирішили переїхати в угринів на копанки то вже недає ловити але якщо хочете то по 150грн і тільки сьогодні-слова власника. Поїхали в радомишль на третій ставок рибалка 50грн карась лодошка . було запущено напевно амура по клював як дурний розиір в мізінець. і вкінцевому результаті приїхали в городище де небуло жодної покльовки за цілий день. Вийшов екскурсійний день

Опубліковано

Хтось був в Адреналіні? Збираюся завтра, цікаво, що там робиться: клює, не клює?

Ну що були? Мені говорили що у неділю там десь чоловік з 15 сиділо, і майже ніхто нічого не ловив.

Опубліковано

Хтось був в Адреналіні? Збираюся завтра, цікаво, що там робиться: клює, не клює?

Ну що були? Мені говорили що у неділю там десь чоловік з 15 сиділо, і майже ніхто нічого не ловив.

Та да, рибалок було значно більше риби... :/ одне розстройство... Клювало зранку, карась нічогенький, але недовго - десь до 10-ї ранку. Після 11-ї багато хто пішов, мені хотілося дочекатися вечірнього кльову. А дарма, його так і не було. :) Результат - 6 карасиків грамів по 150. До речі, вода там вже мутнувата, зеленувата - здається, починає цвісти. Не знаю, чи поїду туди ще раз найближчим часом.

І взагалі, треба переходити на безкоштовні водойми типу Стиру чи великого ставка в Гаразджі. Задоволення не менше (як не більше), а по грошам економія :)

Опубліковано

Був в неділю а Промені на безплатному ставку, клював карась такий як у Вільхівці, ловив на червяк і опариш, там також починається нерест карася. Пвдходив до рибаків на другий ставок той що по 100 казали, то було в декого по3-8 карасів грам на 300 і карпикі такі самі, потім бігав мужик з підсаком по ставку шось тянули хороше.

Опубліковано

Був в неділю а Промені на безплатному ставку, клював карась такий як у Вільхівці, ловив на червяк і опариш, там також починається нерест карася. Пвдходив до рибаків на другий ставок той що по 100 казали, то було в декого по3-8 карасів грам на 300 і карпикі такі самі, потім бігав мужик з підсаком по ставку шось тянули хороше.

А бесплатный- это второй от домов?

Опубліковано

Хтось щось чув за Рачин або Марковичі? Чи щось інше порадить? Хочу поїхати на вихідних, але не знаю куда і не знаю з ким. Цікавлять карп, карась! Буду вдячний за будь-яку інформацію.

Опубліковано

А бесплатный- это второй от домов?

Безплатний це перший той що зарослий по кругу очеретом і лозою
Опубліковано

Хтось щось чув за Рачин або Марковичі? Чи щось інше порадить? Хочу поїхати на вихідних, але не знаю куда і не знаю з ким. Цікавлять карп, карась! Буду вдячний за будь-яку інформацію.

Марковичі платили тиждень тому знайоми якщо непомиляюсь100грн улов 2 а амура 1-1.5кг декілька карасів на двох.

Марковичі платили тиждень тому знайоми якщо непомиляюсь100грн улов 2 а амура 1-1.5кг декілька карасів на двох.

Опубліковано

Можливо хтось підкаже за рибалку в Коршові. Заправлявся на заправці стояли поруч рибаки і ділились враженнями з кимось про рибалку. Почув що була в коршові і коштує 100грн. Хвалились двома карпами один вроді десь на 5 кг а другий казали що на 8

Опубліковано

Можливо хтось підкаже за рибалку в Коршові. Заправлявся на заправці стояли поруч рибаки і ділились враженнями з кимось про рибалку. Почув що була в коршові і коштує 100грн. Хвалились двома карпами один вроді десь на 5 кг а другий казали що на 8

Коршів був безкоштовний, в минулому році правили 30 грн в цьому році чув 50 грн. А тут кажуть шо 100. Хто знає точніше?

Опубліковано

Коршів був безкоштовний, в минулому році правили 30 грн в цьому році чув 50 грн. А тут кажуть шо 100. Хто знає точніше?

за сутки 80грн. Якщо ловля тільки спінінгом (окунь, щука) то 50грн

Опубліковано
Якщо ловля тільки спінінгом (окунь, щука) то 50грн

І як там рибалка на спіннінг? Окуня хватає? Є нормальних розмірів (350+ грам)?

Незнаю на рахунок окуня, но щука там є величезна, і карпи є трофейні,
Опубліковано

А хто чув яка ситуація в с. Мирне, горохівс.район. можливо хтось був на днях там?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...