Перейти до змісту

Санкції проти Росії

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

найпруфніший пруф: додаток до постанови, ставки тарифів і там ще багато чого можна почитати і побачити http://www.nerc.gov.ua/web/printable.php?id=18343〈=UA

Щодо договору це раніше були договори а зараз розклад такий що НКРНЕ встановлює тарифи, а договори не катять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 826
  • Створено
  • Остання відповідь

можна видати мільйон постанов про ставки, тарифи й т.д., обізвати це суперпруфом, але як за газ, так і за транзит платять за ціною, встановленою договором (чи додатками, які є невід'ємною частиною договору) ;)

ЮВТ з Дубиною свого часу ціле шоу влаштували з приводу підписання нового договору з новою ціною газу... путєн тоді ще їм гарно підіграв - на пару тижнів припинив подачу газу взагалі... якщо хтось раптом забув

до речі, однією з причин підвищення ціни на газ для України (вірніше, Нафтогазу) тоді було бажання української сторони різко підвищити плату за транзит газу до Еуропи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тобі написав раніше ця ситуація регулювалась договорами, а зараз після прийняття закону про ринок газу (не точна назва) встановлює це НКРЕ своїми постановами.

UPD. Точна назва закону Про ринок природного газу. В ст. 4 цього закону є повноваження регулятора. а відповідно до п. 32 ст. 1 цього ж закону Регулятор - національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Так підійде пруф чи ще чогось не вистачає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тобі написав раніше ця ситуація регулювалась договорами, а зараз після прийняття закону про ринок газу (не точна назва) встановлює це НКРЕ своїми постановами.

я це прочитав (раніше), читати вмію, тілько от проблема - в Україні Конституційний суд ще не прийняв ніякого рішення про те, що вітчизняне законодавство має вищу юридичну силу, ніж міжнародне право.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міжнародне право і договір це трохи інші поняття, ні?

Міжнародний договір коли є чинним, коли дала добро ВРУ. Що договір з газпромом в нас ратифікується ВРУ, щось такої фігні я не пригадаю.

ТА й право укладання міжнар договорів покладено на  президента (ст. 106 КУ), договір з тим самим газпромом коли-небудь укладав президент?

АЛе в будь-якому випадку має бути погодження ВРУ. Так що договір між газпромом не підпадає під це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міжнародний договір коли є чинним, коли дала добро ВРУ. Що договір з газпромом в нас ратифікується ВРУ, щось такої фігні я не пригадаю.

ТА й право укладання міжнар договорів покладено на президента (ст. 106 КУ), договір з тим самим газпромом коли-небудь укладав президент?

АЛе в будь-якому випадку має бути погодження ВРУ. Так що договір між газпромом не підпадає під це.

якщо коротко - то висновок неправильний :(

як тут вище радили - треба гуглити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"прєсмикающяяся" Кока-Кола

Coca-Cola вибачилася перед росіянами за карту Росії без Криму

Вівторок, 5 січня 2016

Американська компанія Coca-Cola на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Вконтакте" принесла вибачення за публікацію карти Росії, на якій був відсутній Крим, Калінінградська область і Курильські острови.
5893d30-----1.png

"Неправильна" карта була опублікована на сторінці спільноти 30 грудня ввечері. Після того, як російські користувачі почали масово висловлювати своє невдоволення нею, компанія в ніч на 5 січня опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ і принесла свої вибачення.

"Шановні учасники спільноти! Ми приносимо щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Карта виправлена! Сподіваємося на ваше розуміння", – йшлося в повідомленні.

811e750-----2.png

Після того, як на ситуацію звернули увагу ЗМІ, всі записи і коментарі на цю тему були видалені зі сторінки спільноти. Поки що вони доступні у кеші Google тут і тут.

Українська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТА й право укладання міжнар договорів покладено на президента (ст. 106 КУ), договір з тим самим газпромом коли-небудь укладав президент?

вважаєш що з кожною пустишкою якою заключаєм договір треба погодження ВРУ? Гугли далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо кока-коли. по ходу всі офіціали відхрестилися від цього висєра. А пепсі доречі не так само робило Крим парашистським?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вважаєш що з кожною пустишкою якою заключаєм договір треба погодження ВРУ? Гугли далі.
спочатку навчись розрізняти міжнародний договір і договір між суб'єктами з різною резидентністю, тоді вже "гугли" далі :)

більше того - якщо чув щось, наприклад, про ЄСПЛ, то можнародне право може повернутись до тебе зовсім несподіваним боком ;))

і перестань приписувати людям те, чого вони не говорили - наприклад, я ніколи не вважав і не вважаю, що договора з "пустишкою" треба погодження ВРУ, і взагалі нічого про пустишки не писав в контексті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а газпром це не пустишка? Уряд Польщі чи Німеччини це не пустишка, а газпром чи щось біля нього це все пустишки.

Щодо ЄСПЛ, давай ще згадаєм Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод і щодо неї всі хто називається політиком, його життя ніразу не є приватним, але ж наші "високоінтелектуальні" вважають що "єслі чьо" це втручання в його приватне життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а газпром це не пустишка?

я не можу дати відповідь на це питання :) як і на аналогічне питання щодо корпорації Кока-Кола :)

хоча розділ "софістика" в курс логіки мені подобався )

але від секторальних санкцій капіталізація Газпрому точно підкосилась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Брент" вже продають за 35,55-35,7 за барель... 11-річний мінімум... 

Upd. Станом на 12.30 барель "Брент" вже 34,99

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ирония судьбы - 2016. Брент по 34.

https://www.youtube.com/watch?v=AzvFaEFtqXA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1931360_1658881271061439_144287241398342

який динамічний зараз світ, уже 32,2 за бочку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из главных российских пропагандистов Владимир Соловьев во время своего общения с пранкершей высказал свое настоящее мнение о происходящем в России.

"Это ж@па, России конец" и нам всем пиз---ц"  ВИДЕО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий рекорд взято, думаю при збереженні нинішніх тенденцій ми побачимо і 20 за бочку.

10639625_1660340974248802_27254721194635

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт , подивимось на сланець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би то гривня слідом не полетіла (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81,ну іран уже заявив що експортуватиме максимум навіть при мінімальних цінах бо крепко треба доляри. а китай і далі уповільнюється і ще впаде бо був штучно розкручений. західні інвестори продовжують скидати акції і вкладатись в валюту, валюта від цього росте, сировина і кольорові метали дешевшають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ірану треба в першу чергу доля ринку , а не валюта

А сланець  це регулятор --- закриються неприбуткові свердловини --- впаде видобуток --- зросте імпорт в США --- підніметься ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Падіння ціни на нафту продовжується.

http://www.rbc.ru/finances/12/01/2016/56948e099a79471f2fd3248f

Стоимость фьючерсов на нефть марки Brent с поставкой в феврале опустилась ниже отметки $31 за баррель. Падение котировок продолжается последнюю неделю на фоне нестабильной ситуации на биржах в Китае

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...