Перейти до змісту

Спарінги по боксу

Metalowar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Організовуються спарінг-бої в Луцьку по різним бойовим мистецтвам або по вуличному стилю.

Як всім відомо скільки б не знав теорії, практика завжди краща, тому саме задля цього й плануються організуватись ці спарінги. Розраховані вони будуть на людей, які не сильно володіють бойовими мистецтвами (звісно з виключеннями), тому люди без практики тільки вітаються.

Всі тренування будуть безпечні (наскільки це можливо), тобто бої будуть тільки з рукавицями і з шоломами (для меньшого травматизму і для тривалості боїв). Заборонено спарінгувати задля вирішення міжособистих непорозумінь, або для помсти, чи щоб показати наскільки ти кращий за інших. Має панувати виключно дружня атмосфера, як до, так і після бою. Правила, окрім обовязкових, встановлюються по домовленості один з одним перед боєм (дозвіл на локті, коліна, ноги...)

Надіюсь це буде вам цікаво ! Прошу до обговорення і порад

Опубліковано

А якщо чесно то чому б і ні, для тих хто ні разу не бився, була б чудова надія попробувати получити по пиці, або комусь її натовкти, випуск енергії, і так далі, аби це звично було дійсно в тих рамках, які описав вище топікастер.

Опубліковано
  В 06.08.2014 в 18:01, Davids сказав:

платно, безплатно? де?

звісно що безкоштовно, поки планується за замком Любарта, але якщо знайдуться місця краще, то зрадістю їх вислухаю

В 06.08.2014 в 18:46, eNyk сказав:

дуже сумніваюсь, що там буде дружня атмосфера. Можна прийти просто подивитись? :)

просто не треба сприймати все сильно серйозно, і тоді зявиться дружня атмосфера=)... після бою наприклад партнер розкаже в чому були твої помилки і тд... звісно можна буде, якщо набереться кількість людей щоб можна було б це все проводити

Опубліковано

я б пропонував вступний внесок для учасників на придбання необхідного (інентар,аптечка...)

Опубліковано

хлопці, я вам як людина яка трохи займалась цим скажу, все це фарс)

той хто нічог оне вміє буде тупо махатись. а якщо ще і силу вкладатиме то матимете купу травм. як мінімум зломані носи і розсічення. ви ж давн оне діти і сила не дитяча.

тренованого проти новачка не поставиш, тому що це побоїще) перевірено на власному досвіді.

2 новачки- махач на хвилину.

чому такий спаринг триватиме не більше хвилини? причина банальна, захекаються і стануть шо черепахі) а якщо задати темп то здихают ьі швидше.

вкаже на помилкі? хто вкаже? або навіть не так, ну хай скажуть що бити треба не так чи ухилятись.. а тренувати це треба довго і нудно.

спаринг як детектор помилок хороший - та не більше. далі треба тренуватись і ще раз тренуватись.

я наприклад рік вчився вязати чітко двійку з ногами з будь якого положення. РІК. сомніваюсь що багато з вас зможе швидше навчитись. тому не морочте голову ні собі ні іншим. йдіть в секції і тренуйтесь. там і спарингі і тренер.

да і якщо всетаки не передумаєте то аптечку беріть 100% і бажано питати людей чи з здоров"ям все норм. а то нам колись попався епілептик гордий.. пересрали ми добре через нього)

fin

Опубліковано
  В 07.08.2014 в 19:47, Dima4s сказав:

той хто нічог оне вміє буде тупо махатись. а якщо ще і силу вкладатиме то матимете купу травм. як мінімум зломані носи і розсічення. ви ж давн оне діти і сила не дитяча.

тренованого проти новачка не поставиш, тому що це побоїще) перевірено на власному досвіді.

2 новачки- махач на хвилину.

чому такий спаринг триватиме не більше хвилини? причина банальна, захекаються і стануть шо черепахі) а якщо задати темп то здихают ьі швидше.

вкаже на помилкі? хто вкаже? або навіть не так, ну хай скажуть що бити треба не так чи ухилятись.. а тренувати це треба довго і нудно.

спаринг як детектор помилок хороший - та не більше. далі треба тренуватись і ще раз тренуватись.

я наприклад рік вчився вязати чітко двійку з ногами з будь якого положення. РІК. сомніваюсь що багато з вас зможе швидше навчитись. тому не морочте голову ні собі ні іншим. йдіть в секції і тренуйтесь. там і спарингі і тренер.

да і якщо всетаки не передумаєте то аптечку беріть 100% і бажано питати людей чи з здоров"ям все норм. а то нам колись попався епілептик гордий.. пересрали ми добре через нього)

fin

це все робиться трішки з іншою метою ніж ти думаєш. Проти проф бм не попреш це звісно, але тут орієнтовано саме на вуличний стиль (тобто його відсутність), просто задля того шоб відчути як це і шоб потім легше було зорієнтуватись, якщо прийдеться по-справжньому битись. Навіть практика без техніки дасть свої результати.

І чому зразу ти впевнений що будуть травми, я не один раз брав участь у саме таких спарінгах і ще не бачив щоб люди травмувались (бо удар не поставлений). Всі будуть в шоломах, тому максимум шо може бути це невеликий струс мозку)

Махач буде тривати максимум на хвилину, знаю по собі. але цього буде досить. В тому і суть шоб за цю хвилину максимум продуктивно викластись. бо в реалі махачі більше не тривають (якщо не треновані)

Про те щоб питатись нарахунок здоровя дякую, буду знати)

В 07.08.2014 в 19:34, timomaas сказав:

я б пропонував вступний внесок для учасників на придбання необхідного (інентар,аптечка...)

це відібє бажання і так молочисельних прихильників такого... Взагалі планувалось. що якщо набереться дастатня кількість людей. то хочаб один з них має мати рукавиці і шолом. В мене є і те і інше, треба ще один комплект. щоб можна було мінятись на кожен бій)

Опубліковано
  В 07.08.2014 в 19:47, Dima4s сказав:

Теж не розумію, в чому тут смисл. ТС не дають спокою лаври Тайлера Дердена, тож він вирішив заснувати такий собі аналог "Бійцівського Клубу" в Луцьку? Є простіший варіант, і організовувати нічого не треба. Любителі спарингів, приїжджайте до нас на ГПЗ, підходьте до чоткіх пацанчегів, які ввечері вічно п'ють пиво біля Колібріса, і кодова фраза для початку спарингу "Сишиш Вася, ти з какого района?".

Опубліковано
  В 07.08.2014 в 21:12, timomaas сказав:

10-20грн гадаю перепоною не стануть,але то вже на розсуд публіки

так скільки нас є?

ті хто точно підтвердили свою участь, то 3 людини, але думаю зможу знайти ще декількох, хто в цьому закавлений

Опубліковано
  В 08.08.2014 в 09:04, Metalowar сказав:

ті хто точно підтвердили свою участь, то 3 людини, але думаю зможу знайти ще декількох, хто в цьому закавлений

Якщо оголосити ніки тих 3 учасників, то бажаючих зустрітися і постукати по писку друг друга може бути більше. :)

Опубліковано

я б взяв участь в такому івенті... колись, будучи в школі, ходив на кікбоксінг в комплекс вду за промінем, згадав би юність )

та й не все так сумно, як писав один з форумчанинів про махач 1 хв. без досвіду і т.д. якщо є бажання, то і практика прийде, хай ти прийдеш 1 раз, помахаєш там кулаками, отримаєш чи не отримаєш пару разів по носі, але факт того, що прийшов показав себе, подивився на інших, і якщо прокинулось бажання прагнути до кращого - це вже добре... ІМХО

Опубліковано
  В 08.08.2014 в 20:48, w7emn сказав:

я б взяв участь в такому івенті... колись, будучи в школі, ходив на кікбоксінг в комплекс вду за промінем, згадав би юність )

значить ще запишем +1, до учасників=)

Опубліковано

Нагадую, що для того щоб щось відбулось треба щоб в когось з вас були рукавиці і шолом. Один комплект вже є, лишилось ще один, надіюсь що хоч в когось з вас знайдеться таке=)

Опубліковано

усім вітання,

років з 8 тому, ми з друзями таким займались, по дружньому боксували, раз була серйозна заруба), але усе минулось, дружні відносини не зіпсувались, але злість тоді була реальна)

користі для здоров"я не багато, але є користь для психіки і впевненості в собі, контроль страху, суджу по-собі.

маю рукавиці, чуть малуваті але можна користувати, в принципі на шолом можна було б скинутись і купити, якщо буде кілька бажаючих, гадаю перший раз можна було б без нього, в принципі я готовий без нього, якщо не проти джокера))

пропоную таку програму, спочатку розігрітись 20-30 хвилин, турнік, бруси, віджимання, що це дає, сили чуть слабші, слабші удари, нема заруби), потім поспарингувати на найлегшому рівні, без фанатизму (якщо щось інші розіймуть=),

як на мене хорошим місцем був би спортмайданчик, пропоную біля мене (так як маю малу доньку, то не завжди можу виїхати в інший куток міста)

біля 21 гімназії район 40-го

https://www.google.com.ua/maps/place/%D0%9B%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%B3%D1%96%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D1%96%D1%8F+%E2%84%9621/@50.7661628,25.3651871,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xb2f13d001d88ee27

плюси, є турніки і все що треба,

мінуси постійно є люди, полюбому будуть зирити, але є там місця де людей не багато.

в принципі, найкращим варіантом було б місце з турніками і брусами біля стиру, щоб потім можна було скупнутись, вроді є в парку таке місце, там волейбольна чи футбольна площадка, не памятаю чи є турніки, можна і туди.

гадаю на цю неділю треба б було планувати, якраз температура спаде,

пропоную 15-17 година 21 гімназія.

готовий підїхати і до стиру якщо буде хоча б 4 чоловік

звичайно, був би радий, що б до нас приєднався джокер, тому що навчені є навчені,

п.с. на бокс не ходив, 72 кг, 173 см,

спарингувать тільки бажаючі, інші можуть вирішити по ходу.

097 667 сімнадцять 22

Опубліковано
  В 13.08.2014 в 09:15, Revolver сказав:

як на мене хорошим місцем був би спортмайданчик, пропоную біля мене (так як маю малу доньку, то не завжди можу виїхати в інший куток міста) біля 21 гімназії район 40-го

місце звісно хороше, але там більше просто спортом займатись добре, а щодо спарингів, то погане місце, народу там завжди багато, і я не знаю таких місць де там людей мало. Думаю що при великому бажанні, ти зможеш в будь-яку точку виїхати, але як варіант біля 21-ї буде розглянуто)

Нарахунок всього остального то згідний, хіба що нарахунок шолома непогоджуюсь. Я спарінгував без шолома проти бокс рукавичок і також було все норм., але в мене ММА рукавиці, і без шолома проти таких буде досить боляче.

Я не знаю хто такий джокер, але якщо він не проти взяти участь в такому, то хай приходить)

Опубліковано

ну ММА рукавиці трохи погано, для боксу,

можна так, в ММА без шолома, а в боксерських з шоломом, тоді більш менш.

я чуть джокера не так назвав)

Dima4s

JOker

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...