Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 1/17/2022 at 10:35 PM, d.u.a.l said:

Погана з тебе Ванга (у лютому побачимо). Норма рахується по формулі і залежить (для однієї й тієї ж квартири) лише від середньої температури за місяць (і кількості днів у місяці, звісно ж). І якщо в грудні середня була -2 градуси, то в січні поки маємо плюсову, незважаючи на найхолоднішу за цю зиму добу з середньодобовою у -10,6. Якщо не буде сильних морозів, то загалом не повинно бути вище грудня.

Хороший з тебе гідрометцентр, таки ти мав рацію, майже на 190 грн в січні дешевше ніж в грудні:

Spoiler

Clipboard111.jpg.3a290df71d3fb79c45cdc5f1af0ea103.jpg

Опубліковано
20 годин тому, yu2007 сказано:

ПС. І вивіз сміття подорожчав з 16 до 26, виходить ще в минулому місяці...

сюжет по тв був ще в листопаді здається, що здорожчає з грудня

Опубліковано
On 01.02.2022 at 17:45, yu2007 сказано:

Вношу показники холодної води, а там знову сюрприз - чергове здорожчання куба, майже на 4 грн.

ПС. І вивіз сміття подорожчав з 16 до 26, виходить ще в минулому місяці...

При Зе! все дорожчає :(

Вже олія і гречка по 60 грн. :(

• -1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, Zelensky сказано:

При Зе! все дорожчає :(

Вже олія і гречка по 60 грн. :(

от ти ведеш себе, як троль. Але толль з тебе такий, як зі гівна куля.

От при Сивочолому Гетьману все дешевшало. Особливо доллар!

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано

Так брехать треба вміть :(

Платіжка за комунальні послуги не може бути вироком для людей – Президент

https://www.president.gov.ua/news/platizhka-za-komunalni-poslugi-ne-mozhe-buti-virokom-dlya-ly-59053

«Вони не можуть віддавати 50, 60 чи 70 відсотків своєї зарплатні», – зазначив Глава держави.

• -1 1
Опубліковано
24 минуты назад, Zheny@ сказал:

от ти ведеш себе, як троль. Але толль з тебе такий, як зі гівна куля.

От при Сивочолому Гетьману все дешевшало. Особливо доллар!

Які ви зЄлЄботи вперті))) Вже клоун майже три роки режисує державою, а ви ще Пороха приплітаєте. Не вистачає сміливості признати, що обісрався ваш кумир по всій програмі?

Опубліковано
5 хвилин тому, Selbeor сказано:

Які ви зЄлЄботи вперті))) Вже клоун майже три роки режисує державою, а ви ще Пороха приплітаєте. Не вистачає сміливості признати, що обісрався ваш кумир по всій програмі?

Рівно так само, як і всі, хто були до  нього.

Він нічим не кращий і не гірший.

• +1 1
Опубліковано

Сьогодні - переглядав рахунки за комуналку, і побачив дивну картину

energy.png.d75ecf4f5c9ab113043bb6f5891bf5b6.png

В січні місяці - витрати електроенергії в 2,5 рази більше ніж зазвичай.

Звичайна квартира, нічого нового не доставлялось, ніяких обігрівачів і т.п.,

навіть пралку не вмикали, лічильник бараахлить, чи що це за нах може бути?

P.S. варіант типу сусіди під'єднались - відпадає, їм - нах не потрібно.

Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

Сьогодні - переглядав рахунки за комуналку, і побачив дивну картину

energy.png.d75ecf4f5c9ab113043bb6f5891bf5b6.png

В січні місяці - витрати електроенергії в 2,5 рази більше ніж зазвичай.

Звичайна квартира, нічого нового не доставлялось, ніяких обігрівачів і т.п.,

навіть пралку не вмикали, лічильник бараахлить, чи що це за нах може бути?

P.S. варіант типу сусіди під'єднались - відпадає, їм - нах не потрібно.

Покази сам подаєш?

Опубліковано
11 минут назад, Bliksss сказал:

ні, але - співпадають 

Можливо кожного місяця контролер писав від балди, а в кінці року написав фактичні покази.

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Можливо кожного місяця контролер писав від балди, а в кінці року написав фактичні покази.

хз, заборгованості ж не було. Передивився про контроль, різниця між показниками 1 січня і 18 січня (типу контролер приходив) 170 квт, як можна 170квт за 18днів накрутити, тобто - реальні показники. 

P.S. З повіркою лічильників - хтось мав справу?

P.S.S. Маю, дуже маленьку підозру, що з автоматами намутили, точніше, десь в грудні - сусіди міняли автомати (звісно - не самостійно), то мож той "електрик" щось намутив?

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

хз, заборгованості ж не було. Передивився про контроль, різниця між показниками 1 січня і 18 січня (типу контролер приходив) 170 квт, як можна 170квт за 18днів накрутити, тобто - реальні показники. 

Я ж кажу він щомісяця писав цифру з потолка, яка була на 10-15 кіловат менша від твого фактичного споживання, а в кінці місяця пройшовся по дільниці і написав фактичні покази. І тобі моментально набігло лишніх 170 кіловат, яких раніше просто не дописував.

Только что, Bliksss сказал:

P.S. З повіркою лічильників - хтось мав справу?

P.S.S. Маю, дуже маленьку підозру, що з автоматами намутили, точніше, десь в грудні - сусіди міняли автомати (звісно - не самостійно), то мож той "електрик" щось намутив?

Якщо електрик намутив, то воно тобі й за пару днів лютого мало вже б накрутити добряче. Звірся.

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

І тобі моментально набігло лишніх 170 кіловат, яких раніше просто не дописував.

щойно переглянув, навіть не 170, а - 220квт за 18 днів.

10 хвилин тому, nickel сказано:

Якщо електрик намутив, то воно тобі й за пару днів лютого мало вже б накрутити добряче. Звірся.

тут - нюанс, сусідів - немає якраз з числа 20го (січня)- в теплі краї відлетіли, а автомати міняли - бо кондиціонери поставили, тому - така думка промайнула.

Хоча, хз, вдома - африка, постійно вікна привідкриті, не думаю що вони на обігрів вмикали ;)

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)

Я щось не можу в'їхати, що тут можна дописати? Тобто, "контролер" щомісяця приходив,

якби показники не вносились півроку - тоді так, могло б бути, але - є щомісячні показники.

ee.thumb.png.8da0cdcc92088ab3807e3f92f08055ac.png

Змінено користувачем Bliksss
  • Cумний 1
Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, nickel сказано:

не крутить, вже кілька днів дивлюсь, 3-4 квт в день, знову ж таки - сусідів нема...

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

не крутить, вже кілька днів дивлюсь, 3-4 квт в день, знову ж таки - сусідів нема...

Скоріше всього, як казав Нікель 18 січня пройшовся контролер( може новий) і написав реальний показник. 

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Barugan сказано:

Скоріше всього, як казав Нікель 18 січня пройшовся контролер( може новий) і написав реальний показник. 

ще раз запитаю, оплачений показник 020950

на перше січня 020950 на 18 січня (18 днів) 021170 Різниця - 220 квт, тобто, як лічильник - накрутив 220квт? 

Вище, я надав виписку з особового рахунку, там ніде немає неврахованих показників.

Тобто, реально лічильник нарахував такі показники, як?

Точніше - "куда копать?" телефонувати в обленерго?

P.S. Мова не про 200 лишніх гривень (я не користуюсь субсидіями і т.п.), я б і не помітив, просто - цікаво що за нах.

• Cумний 1
Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

ще раз запитаю, оплачений показник 020950

на перше січня 020950 на 18 січня (18 днів) 021170 Різниця - 220 квт, тобто, як лічильник - накрутив 220квт? 

Вище, я надав виписку з особового рахунку, там ніде немає неврахованих показників.

Тобто, реально лічильник нарахував такі показники, як?

Точніше - "куда копать?" телефонувати в обленерго?

P.S. Мова не про 200 лишніх гривень (я не користуюсь субсидіями і т.п.), я б і не помітив, просто - цікаво що за нах.

Фактичний показник на 1 січня був, наприклад, 021100, але контролер писав його з ліхтаря, як і попередні місяці, а коли нарешті за рік прийшов 18 січня, то написав фактичні покази. 

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, nickel сказано:

але контролер писав його з ліхтаря

хз, в листопаді бачив, ще й розписувався.

20 хвилин тому, nickel сказано:

Фактичний показник на 1 січня був, наприклад, 021100

правильно, до цього показника - сплачено, тобто - немає заборгованості, і - бац, вилізає не заборгованість, а фактичні показники споживання, тобто лічильник зафіксував 220 квт. Я так розумію, що оскаржувати - марна справа, як і писав - 200грн не та сума заради якої витрачати свій час, але,

що робити в такій ситуації?

Зрозуміло, що тепер буду намагатись покази сам передавати, що крім цього можна зробити?

Замовити повірку лічильника?

І ще питання, в щитку, хто має право "колупатись"? Хочеться взнати що там і як?

Ну і автомати можна було б поміняти, до речі, які купувати (2кімн., звичайний набір побутової техніки, без бойлера і т.п.)?

• Cумний 1
Опубліковано
6 минут назад, Bliksss сказал:

хз, в листопаді бачив, ще й розписувався.

Якщо розписувався по реальних показниках, тоді навіть не знаю.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...