Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
55 minutes ago, weldermaster said:

Пора з цими субсидіями завязувати. Занадто багато субсидіантів розвелося. Тут в кого не плюнь, то або субсидіант, або льготчик або мать одіночка. Порядочних майже не залишилося.

п.с. - пенсіонери не рахується. Вони нехай отримують.

Прекрасна державна стратегія - нащо думати про створення умов для підняття економіки. Що, в свою чергу, приведе до зменшення субсидіантів. Краще кредити вливати в бідних, а там якось воно буде.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, xc90 сказал:

Прекрасна державна стратегія - нащо думати про створення умов для підняття економіки. Що, в свою чергу, приведе до зменшення субсидіантів. Краще кредити вливати в бідних, а там якось воно буде.

Там біда в іншому. Народ підсаджують на ці субсидії. Пересічний втягується в цю халяву. І далі щоб підняти жопу і щось поміняти в житті стає значно важче. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 хвилин тому, weldermaster сказано:

Там біда в іншому. Народ підсаджують на ці субсидії. Пересічний втягується в цю халяву. І далі щоб підняти жопу і щось поміняти в житті стає значно важче. 

всім підряд, "на халяву" - субсидій не дають.

якщо ти працездатний - повинен мати офіційний дохід, який дозволяє претендувати на субсидію.

всіляких хитрунів, які державу обманюють - ефективно відшито.

сума субсидій з бюджету щороку знижується - завдяки підняттю "мінімалки".

• +1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, weldermaster сказано:

За кордоном теж є субсидії. І вони так як і у нас - монетизовані.  Але контролюються, на відміну від того бардака, що робиться в нас.

Опубліковано
17 хвилин тому, weldermaster сказано:

далі щоб підняти жопу і щось поміняти в житті стає значно важче. 

тут я з тобою не можу не погодитися. 

Але тоді це питання пересікається  із темою про заробітки і заробітчан.  В нас в країні не все так райдужно. 
40+ років - крутять носом. 

Якщо не крутять, то куйово платять. Хоча і з меншим віком так само платять.

мало стажу, не беремо. 

хватає стажу, беремо,  платимо і вижимаємо з тебе всі соки.

Немає потрібної освіти, хоча на ту посаду, на яку беруть - не потрібно ніякої специфічної освіти, достатньо практики 2-3 місяці. 

А той, хто має потрібну освіту, на таку ЗП не хоче йти, бо вважає, що то замало на його фах!

Замкнуте коло.

• +1 3
Опубліковано

Ви не представляєте яка жопа ця субсидія. І всі інші подачки від держави. Це ж рабство. 

Хочеш машину поміняти - х.т. Мусиш на маму оформляти, бо заберуть судсидію. І таких моментів куча. 

Опубліковано
2 hours ago, rrid said:

нагадаю, що в червні 2020р. ціна газу була для побутових споживачів 2.784грн./куб.м - включаючи і транспортування, і постачання, і пдв, і т.д.

Та шо ви кажете?))

в 2020 вже повним ходом брали окремо/додатково за транспортування/розподіл.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
7 minutes ago, weldermaster said:

Ви не представляєте яка жопа ця субсидія. І всі інші подачки від держави. Це ж рабство. 

Хочеш машину поміняти - х.т. Мусиш на маму оформляти, бо заберуть судсидію. І таких моментів куча. 

Так відмовся від того рабства, плати по повній за ті хороми, що дід набудував)))

• +1 2
Опубліковано
11 минут назад, yu2007 сказал:

Так відмовся від того рабства, плати по повній за ті хороми, що дід набудував)))

Це ще при Пороху було. При Зе я всьо, завязав з субсидіями )))

Опубліковано
11 minutes ago, weldermaster said:

Це ще при Пороху було. При Зе я всьо, завязав з субсидіями )))

То виходить, що тепер ти з числа

1 hour ago, weldermaster said:

ті лохи що платять по повній

??

І як тебе, нормального пацана, в такий блудняк вплутали?))

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

То виходить, що тепер ти з числа

??

Нєт, нєдаждьотєсь. В мене інший постачальник - drova-ltd з кінцевим бенефіціаром stihl ms230. 

Опубліковано
20 минут назад, Alex S сказал:

@nickel а якби ти реформував жкх і тарифи - ти б прибрав би субидії у всіх чи ні?

Зробив би субсидію - тимчасовим інструментом, для людей, які попали в важку життєву ситуацію (хвороба, втрата роботи і т.п.). Щоб люди чітко знали на який час вони отримають допомогу, скажімо на рік, з подальшим її зменшенням до 0 грн, скажімо протягом наступних пів року. Це стимулюватиме або шукати кращу роботу або обмінювати на менше житло. Бо це не нормально десятиліттями давати субсидію, я сам вже років 7 її отримую. :)

• +1 3
Опубліковано
13 minutes ago, weldermaster said:

Нєт, нєдаждьотєсь. В мене інший постачальник - drova-ltd з кінцевим бенефіціаром stihl ms230. 

Тоді порядочок, все по понятіям. Пижженим лісом опалюватися незападло))

А на електрочілильник можна і якийсь магніт вчепити)) Все як у людей))

Опубліковано
3 minutes ago, Alex S said:

Сугласєн! Десь так і має бути. Спробуй но в гамерці зроби фіктивний шлюб чи розведися фіктивно .З вигодою . Щей срок умовно впаяють.Не кажучи про штраф.

З фіктивним розлученням і в нас не все так гладко. Хоча може я чогось не знаю чи щось змінилось. 

читав колись пояснення, що якщо подружжя розлучилось і хтось виписався з квартири, то все рівно для субсидії рахувався сукупний дохід обох, якщо в цієї родини є неповнолітні діти. 

• Збентежений 1
Опубліковано
2 minutes ago, Alex S said:

Я не знаю .що там гладко, а що шершаво.Та в більшості випадків ,а це мої знайомі і як старші так і молодші мене,-це фіктивне розлучення і виписка одного з  квартири десь в село. На прикладі тих хто любить до 30 календарних років служити, я свідок того ,як за рахунок фіктивних розлучень отримували по 2, а то й по три квартири. І спокійно живуть ,і пох. І не тільки всл ,а і мєнти ,і митниця і тд.

Мій допис стосувався лише субсидії. Можливо зараз це інакше, давніше то було (про неповнолітніх дітей).

• +1 1
Опубліковано
3 minutes ago, Alex S said:

Я зрозумів. Зі слів голови ббб, при такому фіктивному розлучені ,вона дружина стає матір ю-одиначкою, в якої на утриманні неповнолітні діти ...і вона потребує субсидії ,і по моєму не тільки.Ще й платять за кожну дитину щось.А він тільки на папері в якомусь селі. Він живе так саме, і в тій самій квартирі, і з тими самими дітьми.І все ок.

Хз, може й так. Тільки йому певно треба десь влаштуватись на роботу на мінімалку. Бо непрацюючому як нарахують аліменти з середньої зарплати по області))

в нас в під’їзді живе багатодітна одиначка. Час від часу по сусідах ходять тітки з соцслужби, розпитують що та як, чи не підживає бува там який чоловік?))

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Alex S сказано:

Я зрозумів. Зі слів голови ббб, при такому фіктивному розлучені ,вона, дружина стає матір ю-одиначкою, в якої на утриманні неповнолітні діти ...і вона потребує субсидії ,і по моєму не тільки.Ще й платять за кожну дитину щось.

ніт, "матір-одиначка" вона стане, якщо "чоловіка" - позбавлять батьківських прав, або, не "записувала" у свідоцтво.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

розпитують що та як, чи не підживає бува там який чоловік?))

саме так, перед тим як оголосити в розшук...якщо позбавляють батьтківських прав - аліменти, все одно будеш платити.

• +1 1
Опубліковано
52 хвилин тому, Alex S сказано:

А хто знає питання по практиці. Є ліс наприклад 2000га я біля нього живу.Можу я поїхати там мотоблоком чи квадріко з причепом і завалені дерева порізати пилкою і забрати в дровницю на сушку? 

Не можна :)

• +1 2
Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Alex S сказано:

в Бронксі..скільки в касі кажуть стільки плачу.

сплачуєш аліменти? не сприймай за питання )

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
23 минуты назад, Alex S сказал:

Я знаю що половина не платить ,а інша половина платить за них!

Не факт. Я плачу податки з мінімалки і отримую субсидію, а сусід барижить в тирнеті (ганяє авто, шабашить на стройці, фрілансер, стриже, робить масаж, брови, манікюр вдома, заробітчанин чи просто працює без оформлення) тобто офіційно безробітний і без субсидії але й не платить податки. Навіть не знаю хто більше зло.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Alex S сказано:

Ні ..поки що....багато кулєг сплачують. Є такі, що самі не поняли, як платити почали:)

от коли почнуть, з хоча б - 50000 грн., хоча б...ну, не мої питання - свою сумму не буду озвучувати...жінкі - різні бувають...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, nickel сказано:

Не факт. Я плачу податки з мінімалки і отримую субсидію, а сусід барижить в тирнеті (ганяє авто, шабашить на стройці, фрілансер, стриже, робить масаж, брови, манікюр вдома, заробітчанин чи просто працює без оформлення) тобто офіційно безробітний і без субсидії але й не платить податки. Навіть не знаю хто більше зло.

image.thumb.png.723bb838487b26b9f065e4e2eeb62a03.png

http://old.cost.ua/budget/revenue/

Хочемо чи ні, але основну частину податків платять всі. Податок на доходи фізосіб не такий вже й великий внесок робить в бюджеті України.

UPD

Тут інтерактив за 2020 рік

Змінено користувачем sergkots
  • +1 1
Опубліковано
35 хвилин тому, Alex S сказано:

Є таких двоє що і дітей не бачили ще і три роки як платять круп є.

ми, напевно, таки про різні (інші) ситуації говоримо...

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...