Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, xc90 сказал:

Як взагалі по відчуттям в квартирі? Загалом по під'їзду збалансовано?

По під'їзду не знаю, але в групі під'їзду ніхто не жалівся. В мене тепло +22, не дивлячись на холод з підвалу. Коли на вулиці було -20, в мене було +19.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
В 16.01.2021 в 11:47, nickel сказал:

Приходь на моє місце працювати, без проблем тобі його уступлю. Серйозно. Я маю чим зайнятися.

Будеш як нікель в маслі кататися.

Хто там хотів на моє місце? Робота легка, тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти.

Спойлер

IMG_20210212_115310.jpg

Опубліковано
21 минуту назад, nickel сказал:

Хто там хотів на моє місце? Робота легка, тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти.

Скрыть контент

IMG_20210212_115310.jpg

Картридж до принтера заправляв? А в чому суть роботи? В двох словах можна?

Опубліковано
2 минуты назад, weldermaster сказал:

Картридж до принтера заправляв? А в чому суть роботи? В двох словах можна?

Немає ніяких картриджів. Фарба в 5 літрових каністрах, заливаєш в 2 літровий танк, а далі я вже писав

"тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти"

Опубліковано (змінено)
44 минуты назад, nickel сказал:

Немає ніяких картриджів. Фарба в 5 літрових каністрах, заливаєш в 2 літровий танк, а далі я вже писав

"тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти"

Змінюйте роботу. Переходьте в офіс. Будете там також тиснути ctrl+P але вже без фарби.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Змінюйте роботу. Переходьте в офіс. Будете там також тиснути ctrl+P але без фарби.

То ж шукаю собі заміну

Опубліковано

Перейшов на Нафтогаз ще в середині грудня (за 10 днів споживання сплатив у виставленому на початку січня рахунку). Проте на сайті МОЦ всеодно щомісяця з'являється графа "ГАЗ %номер особового рахунку у волиньгазі%" (транспортування є окрема графа, там все зрозуміло) із заборгованістю 100+ грн.

Платити чи що це взагалі таке?

• -1 1
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Скрыть контент

IMG_20210212_115310.jpg

В мене чистіша робота :)

Спойлер

IMG_20201217_162427.thumb.jpg.ba45519727a674cd0c5d7bf80668b6c7.jpg

IMG_20201217_162406.thumb.jpg.6b783ecff410f79219e1fbaa0e1064ca.jpg

6 часов назад, nickel сказал:

image.png.8e28340875bbf921c88ff558e69e523a.png

Як? В мене 40 грн/м² :(

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
11 минут назад, Юріч сказал:

В мене чистіша робота :)

То я помив, бо їсти сідав.

Якщо не мити, то я телефона до рук не беру, бо розчинник пластик роз'їдає і телефон до рук липне. :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
43 minutes ago, Zevs_Isver said:

це капець,

якщо вірити ОСББ в нас буде 26.6

Ну так кінець епохи бідності, як не як.

За часів бариги певно платив 40-50 і не дзижчав))

Опубліковано
1 minute ago, yu2007 said:

Ну так кінець епохи бідності, як не як.

За часів бариги певно платив 40-50 і не дзижчав))

та якось тоді зовсім гроші не рахували....

Опубліковано
9 minutes ago, Zevs_Isver said:

та якось тоді зовсім гроші не рахували....

Так, нам, прихильникам Петра, тоді добряче приплачували. Не те що зараз.

Опубліковано

До останнього не вірив шо будуть повертати за світло в кого електроопалення.

Вчора повернули)) Кошти зарахувались на особовий рахунок автоматично

Опубліковано
28 минут назад, WebTraveller сказал:

До останнього не вірив шо будуть повертати за світло в кого електроопалення.

Вчора повернули)) Кошти зарахувались на особовий рахунок автоматично

А за що повертають?

Опубліковано

Компенсація відмінених пільг.

У кого електроопалення, раніше 3000 кВт давалось по пільговому тарифу. 90 коп/день, 45 коп/ніч, якшо двозонний лічильник

А зараз все повідміняли, всі пільги. Ну й сказали шо будуть компенсувати, не збрехали. Компенсують

• +1 1
Опубліковано
36 minutes ago, WebTraveller said:

Компенсація відмінених пільг.

У кого електроопалення, раніше 3000 кВт давалось по пільговому тарифу. 90 коп/день, 45 коп/ніч, якшо двозонний лічильник

А зараз все повідміняли, всі пільги. Ну й сказали шо будуть компенсувати, не збрехали. Компенсують

Який відсоток компенсують? Тобто, скільки ти використав кВт в січні (день/ніч) і яка була компенсація?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Волиньгаззбуту заборонено виставляти рахунки за газ за січень.

Хто ще не встиг заплатити, може не спішити ))

https://reyestr.court.gov.ua/Review/94800491?fbclid=IwAR3L9b-lyuNPF2pAdmy-uQj53yCSusTI-U2c8inS_1AH9BXy9VFZGA_gIGg

• +1 2
Опубліковано
33 хвилин тому, taurus07 сказано:

Хто ще не встиг заплатити, може не спішити ))

бачиш, там чітко написано - "заборонити виставляти рахунки за січень", але там нічого не написано, що якщо вже рахунок виставлено, то ти можеш не платити.

із-за таких "порад" хтось може залишитись без субсидії, і тут вже смайли недоречні...

• +1 1
Опубліковано
26 минут назад, rrid сказал:

бачиш, там чітко написано - "заборонити виставляти рахунки за січень", але там нічого не написано, що якщо вже рахунок виставлено, то ти можеш не платити.

із-за таких "порад" хтось може залишитись без субсидії, і тут вже смайли недоречні...

оскільки у рішенні йде мова про два газзбути: Волиньгаз Збут і  Волинь-Газзбут, то здається шо той газзбут хоче когось кинути, і тут питання чи відшкодується субсидія якщо гроші підуть не тій конторі.

Опубліковано
10 хвилин тому, taurus07 сказано:

оскільки у рішенні йде мова про два газзбути: Волиньгаз Збут і  Волинь-Газзбут, то здається шо той газзбут хоче когось кинути, і тут питання чи відшкодується субсидія якщо гроші підуть не тій конторі.

якщо ти заплатив через МОЦ або сайт 104.ua - важко уявити, як ти міг відправити гроші "не тій конторі".

Опубліковано

Легко. Один газзбут по укладених з МОЦом договорах зібрав гроші і закрився, а інший каже борги не мої я нічого не знаю розбирайтесь самі.

Новий газзбут не збирається бути правонаступником старого, оскільки тоді взагалі нема змісту змінювати юрособу.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ось в тексті так і пише :

Наведене підтверджує доводи АТ «НАК «Нафтогаз України» про вчинення заходів, спрямованих на уникнення відповідальності за порушення грошових зобов`язань та сплати боргу за отриманий природний газ, зокрема, виведення дебіторської заборгованості побутових споживачів за спожитий природний газ, що призведе до порушення законодавства на ринку природного газу та унеможливить повернення заборгованості АТ «НАК «Нафтогаз України».

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...