Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

del

народ не знаю що за...

в мене вооще сторінка просто висіла

при натисканні як кажете F5 :unsure: напевно повторно саме відправлялося:ohmy:

зараз оновилося:ura: і я в шоці

Я не кажу про зраду, кажу про піз...ство, думаю Ви всі чуєте, уряд працює, ціни знижують.

Але реальність трохи не така, ні в порівняні із січнем, ні в порівнянні із груднем 2019року.

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • -1 1
Опубліковано

Знижка буде більшою: скільки заплатять лучани за опалення і гарячу воду за січень

Цитувати

Лучанам перерахують платіжки за гарячу воду й опалення, використані у січні.
Про це повідомляє пресслужба ДКП "Луцьктепло".
"Планова ціна на природний газ у січні дозволяла сміливо оголошувати, що знижка за послуги підприємства за підсумками місяця складе 7%, однак додаткове зниження ціни енергоносія НАК «Нафтогазом України» змусило коригувати попередній коефіцієнт", – йдеться у повідомленні.
У зв’язку з тим, що НАК «Нафтогаз України» знизив ціну природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування, розподілу природного газу, торговельної надбавки постачальника) придбаного у січні 2020 року, та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 № 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», ДКП «Луцьктепло» здійснює перерахунок плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для всіх категорій споживачів із застосуванням знижки 16%. Для споживачів, помешкання яких не обладнані засобами комерційного обліку, знижка 16% буде застосована після врахування температурного коефіцієнту. Іншими словами, знижка буде застосована до нарахування за метр квадратний опалювальної площі.
Виходячи з попереднього Наказу ДКП «Луцьктепло» від 03.01.2020 №9, знижка для всіх категорій споживачів у січні мала складати 7%, однак чергове зниження ціни природного газу постачальником призвело до збільшення знижки до вище зазначених 16%, що відображено в Наказі ДКП «Луцьктепло» від 29.01.2020 №41 Про внесення змін до наказу від 03.01.2020 №9 «Про перерахунок вартості теплової енергії, послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання»
Таким чином, у платіжках за січень лучани знову отримають менші суми до оплати за спожиті послуги. Не зважаючи на це, рівень оплати за спожиті послуги за грудень складає 81%, а загальна заборгованість категорії населення станом на 1 січня 2020 року зросла до 161,3 млн. грн, що безумовно погіршує фінансову ситуацію на підприємстві.
Відтак, ДКП «Луцьктепло» звертається до споживачів з вимогою вчасно та в повному обсязі оплачувати рахунки на спожиті комунальні послуги.

Опубліковано
6 часов назад, Ukrainec сказал:

А за опалення станом на сьогодні вже були нарахування? 

У мене на комунал.юа поки що по нулях

Опубліковано
2 годин тому, Saddy сказано:

У мене на комунал.юа поки що по нулях

Дякую, бо вже став переживати, що показники не дійшли

Опубліковано
16 годин тому, Ukrainec сказано:

А за опалення станом на сьогодні вже були нарахування? 

Тариф за метр квадратний 43,64.

На сайті луцьктепло є інформація. 

Опубліковано
3 годин тому, Unknown сказано:

Тариф за метр квадратний 43,64.

На сайті луцьктепло є інформація

Може й так, але нарахувань немає 

Опубліковано (змінено)
14 годин тому, Ukrainec сказано:

Може й так, але нарахувань немає 

немає, щойно перевіряв і через комунал, і через п24

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
Цитата

Ні холодної, ні гарячої: 40-й квартал у Луцьку буде весь день без води (адреси)

ad893791b6aa645adbe6f9a17569259a.png

У вівторок, 11 лютого, з 9:00 в районі 40-го кварталу буде повністю відсутнє гаряче та холодне водопостачання.

Про це повідомляє Луцька міська рада. 

Аварійно-відновлювальних роботи планують завершити до 19:00 цього ж дня. Робота бойлерної у зазначений час буде зупинена.

Зокрема, води не буде за адресами: Наливайка, 2, 4, 6, 6а, 8, 8а, 10, 10а, 12, 14, 14а. Гордіюк, 2, 4, 4а, 8, 10, 12. Конякіна, 6, 6а, 8, 10, 10а, 12, 12а ,12б, 14, 14а, 14б.

Відтак мешканцям 40-го кварталу радять заздалегідь підготувати запаси води.

• Дякую! 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Saddy сказано:

Підкажіть, як оплатити транспортування газу? на комунал.луцьк такої позиції немає....

А опалення є?

Опубліковано
В 08.02.2020 в 01:18, Ukrainec сказал:

Опалення все ще немає, але газ та аванс за газ уже з'явилися. Транспортування газу  - немає навіть такої графи

• Дякую! 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Electronshik сказано:

Опалення вже є

уточни де саме з'явилося опалення

а то НовороскоеТВ процитує тебе і скаже:

"В городє Волинск Луцкой области только начали отапливать дома"

• Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

а то НовороскоеТВ процитує тебе і скаже:

"В городє Волинск Луцкой области только начали отапливать дома"

А шо ти за них журишся? )))

Опубліковано

Опалення є норм, з"явилась графа "траспортування газу"... але покищо там нулі... Можливо уже з наступного місяця..

Опубліковано
5 минут назад, Saddy сказал:

Опалення вже є, але обіцяна знижка в 16% чомусь відсутня в розрахунку..... 

на квитанціі написано знизу під таблицею...

Опубліковано
4 минуты назад, Pavelix сказал:

на квитанціі написано знизу під таблицею...

На якій квитанції? В кабінеті на комунал.луцьк у мене висить борг саме на суму, яка дорівнює результату множення тарифу на площу. За грудень же було так: борг був такий: тариф *площу - 20%.

Опубліковано
4 минуты назад, Saddy сказал:

На якій квитанції? В кабінеті на комунал.луцьк у мене висить борг саме на суму, яка дорівнює результату множення тарифу на площу. За грудень же було так: борг був такий: тариф *площу - 20%.

Ну хз у мене боргу ніякого не було... зараз оплатив... то на сформованій квитанціі осьтак написано

Спойлер

1234.thumb.jpg.7b065b6c11a37895be9bf476e79e4f40.jpg

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...