Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Привіт! Хто може взятись за чистку карбюратора на рено 11? Ціну такою будьласка в студію якщо можна,дякую :)

Їдь на Волинь-Авто, там є Такий майстер як Олександ, вже понад 15 років займається карбюраторами, ціни нормальні і робота якісна. Бокс зразу за салоном Mercedes-Benz. В середину не треба заїзджати.

Опубліковано
Привіт! Хто може взятись за чистку карбюратора на рено 11? Ціну такою будьласка в студію якщо можна,дякую :)

Їдь на Волинь-Авто, там є Такий майстер як Олександ, вже понад 15 років займається карбюраторами, ціни нормальні і робота якісна. Бокс зразу за салоном Mercedes-Benz. В середину не треба заїзджати.

Знаю, дакую за пораду, але там 225 грн коштує послуга, трохи дорого як для профілактики карба. (я не говорю про повне регулювання карба) а там візьме всерівно 225 грн.

Настроїв мені класно півроку проїздив, заводиться без проблем, а на днях просто заїхав на великій шв. в баюру ...

Опубліковано

До речі, це той же Саша, що і в постах про карб.

Виставляє нормально, по приладах.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Посоветуйте нормальную мастерскую для ремонта подвески. Желательно широкого профиля: поменять сайлентблоки, опорные подшипники кирдана, тормозные колодки. Обязательно высокий гараж(Форд Транзит "Парус")

Опубліковано
Посоветуйте нормальную мастерскую для ремонта подвески. Желательно широкого профиля: поменять сайлентблоки, опорные подшипники кирдана, тормозные колодки. Обязательно высокий гараж(Форд Транзит "Парус")

Постоянно делаю свои машины в гаражах напротив Авиазавода, там у ребят 4 бокса все высокие, тел. 0505498099 Юра

Опубліковано

при повороті на Мамсурова є непогана майстерня, здається всі види послуг надають...

також постійно дають гарантії!!!

вже 2 рази ремонтувався там ... (старий гольф 2) якістю робіт дуже задоволений! ціною впринципі також

ше здається можна в політєсі в майстерні (на львівській) вони там взагалі роблять все!

Опубліковано

Постоянно делаю свои машины в гаражах напротив Авиазавода, там у ребят 4 бокса все высокие, тел. 0505498099 Юра

Теж там ремонтуюсь, якістю робіт і цінами задоволений, впринципі.

Опубліковано

Власне питання схоже до того, яке на початку теми. Але потрібен майстер для ремонту бензинового двигуна, а саме рядної п'ятірки на Audi. Може хтось мав з такими майстрами справу, або має таких знайомих. Порадье когось, буду вдячний.

Опубліковано
Власне питання схоже до того, яке на початку теми. Але потрібен майстер для ремонту бензинового двигуна, а саме рядної п'ятірки на Audi. Може хтось мав з такими майстрами справу, або має таких знайомих. Порадье когось, буду вдячний.

По вул. Рівненській (в напрямку з міста) перед поворотом на Електроапартну буде поворот направо, там будуть гаражи де ремонтують такі двигуни. Запитай що, як і скільки.

Опубліковано

відповів в ПЛ

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьгодні весь день світилась лампа генератора. Якщо на холостих авто працює - не світиться, а як тільки збільшиш обороти або на передачі то горить, моргає, може погаснути на деякий час. Хто б взявся потестити генератор, може щітки мо шешось.

Опубліковано

Andrew_Best - зніми "шоколадку" щіточний вузол і подивись на стан щіток, а взагалі треба дивитись на стан колектора на якорі. Або зніми генератора і завези на формулу на "Варшавці" так простіше буде

Опубліковано
Сьгодні весь день світилась лампа генератора. Якщо на холостих авто працює - не світиться, а як тільки збільшиш обороти або на передачі то горить, моргає, може погаснути на деякий час. Хто б взявся потестити генератор, може щітки мо шешось.

тільки на формулу до дяді Васі...

проблем може бути багато з зарядкою.

сам не справишся набери підїду допоможу, мій номер є в сусідніх темах.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Народ, на ГАЗельці перегріли двигун, повело головку - гонить Тосол, не має компресії в 4-му циліндрі. Потрібно шліфувати головку блока циліндрів, де це діло можна якісно зробити?

Опубліковано
Народ, на ГАЗельці перегріли двигун, повело головку - гонить Тосол, не має компресії в 4-му циліндрі. Потрібно шліфувати головку блока циліндрів, де це діло можна якісно зробити?

відповів в пл...

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...