Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
  Sem сказав:

На волині взагалі є люди які з толком ремонтують дизеля ???

Точно знаю що є на вишкові дизельно-бензиновий моторист. 0954343211 -- Олег Змінено користувачем SysR
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 05.02.2011 в 06:32, Sem сказав:

На Ківерцівськів відкрився новий Дизель автосервіс .

Ніхто там ще не бував ?

На Ківерцівській тільки по грузовікам. Хотів зробити діагностику на бмв (дізель), а вони кажуть, що тільки грузові роблять. за легкові не беруться, і магазин з з/п теж до грузових...

• 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)
  В 09.03.2011 в 10:01, Parfik сказав:
  В 05.02.2011 в 06:32, Sem сказав:

На Ківерцівськів відкрився новий Дизель автосервіс .

Ніхто там ще не бував ?

На Ківерцівській тільки по грузовікам. Хотів зробити діагностику на бмв (дізель), а вони кажуть, що тільки грузові роблять. за легкові не беруться, і магазин з з/п теж до грузових...

Який саме в тебе мотор М21 чи м51 ... ?

Я тут якраз шукаю хтоб замінив гідрокомпенсатори в М51.

Змінено користувачем Sem
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
  В 12.05.2011 в 13:02, zzzvalentinxxx сказав:

Де в Луцьку роблять компютерну діагностику двигуна на Peugeot Expert HDi?

Найкраще в Коршовець до Кості...хлопці толкові.

0506738080.

• +1 1
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Вчора фару побив і крило помяв(. Так вот розказували шо на передні фари у нас в місті виплавляють пластмасові насадки. Ну сама фара ціла, тільки сколо посипалось. Може хтось підскаже?

Змінено користувачем M1ST
Опубліковано
  В 13.06.2011 в 20:00, M1ST сказав:

Вчора фару побив і крило помяв(. Так вот розказували шо на передні фари у нас в місті виплавляють пластмасові насадки. Ну сама фара ціла, тільки сколо посипалось. Може хтось підскаже?

Імхо - фігня.

На Формулу, скло, скоріш за все, знайдеш.

Опубліковано (змінено)
  В 13.06.2011 в 21:33, fedot сказав:
  В 13.06.2011 в 20:00, M1ST сказав:

Імхо - фігня.

На Формулу, скло, скоріш за все, знайдеш.

нема, навіть на шротах не найду, машинка то в мене: Опель senator B(

Змінено користувачем M1ST
Опубліковано
  В 13.06.2011 в 22:22, M1ST сказав:

нема, навіть на шротах не найду, машинка то в мене: Опель senator B(

Якщо зможеш точно описати, що саме треба - з Польщі/Німеччини привезуть. Я довго на свою шукав, був згоден вдвічі переплатити - добре, що зголосився сусід допомогти (на те й вони сусіди! ;) ), з Польщі возить. Вийшло на 40% дешевше, аніж з шротів донеччини. І майже в 4 рази дешевше, аніж в сервіс-центрі Києва.

Взагалі, сусід мій продає великими партіями двигуни+коробки "французів", але привезти хоч чорта може - аби розміри копит/рогів були )))

Опубліковано

Після п"ятничного дощу появились свіжі утопленики :( . Втопили Opel Omega B . Навіть не намагається крутити стартер. Кого можете порадити для ремонту (Рекомендували Юру навпроти 6-го відділу, але телефона не маю)

Опубліковано (змінено)

Підкажіть будь ласка де можна поміняти пас генератора на Ніссан Кубістар 2005р. 1.5 DCI70

Змінено користувачем Ostap87
Опубліковано
  В 14.06.2011 в 07:14, nikolas сказав:

Хто може порадити хорошого майстра який міг би подивитись (почистити) моно інжектор .

Також цікавить хто може "полікувати" тріщину на лобовому склі і скільки це зараз приблизно коштує?

Опубліковано
  nikolas сказав:
Хто може порадити хорошого майстра який міг би подивитись (почистити) моно інжектор .

Я мив свій інжектор тут
Опубліковано

не працює лампочка індикатора масла, на панелі приладів. порадьте майстра який міг би подивитись!

Опубліковано (змінено)
  В 12.05.2011 в 15:55, opel95 сказав:

Найкраще в Коршовець до Кості...хлопці толкові.

0506738080.

Я б так не сказав !!!

мені три тиждня морочили голову - приїдь завтра, приїдь післязавтра.... а втешті решт роботу не доробити та ще й здерли 300 грн за заміну трьох резинок в тнвд (прицьому насос навідь не знімали) + форсунку переробляв в них після їхньої ж роботи. Зробили б по записам в порядку черги чи що. Короче - хлопці можливо й нормально роблять але заганяються та порядку там немає, хватаються за всі авто відразу а з толком до кінця доробляють одиниці.

Імхо менає конкурентів. :mdr:

Змінено користувачем Sem
Опубліковано

якщо просто діагностику то можиш на АВТОЛАЙФІ на дубнівській - колись 50грн коштувало, собі робив. Але дизеля вони там не ремонтують. + Використовують дилерське одладнання для діагностики.

Опубліковано

Порадьте, де в Луцьку можна поремонтувати гідропідсилювач керма.

Також шукаю майстерню де можна запаяти лобове скло.

Опубліковано
  В 20.06.2011 в 09:43, RudEAk сказав:

Після п"ятничного дощу появились свіжі утопленики :( . Втопили Opel Omega B . Навіть не намагається крутити стартер. Кого можете порадити для ремонту (Рекомендували Юру навпроти 6-го відділу, але телефона не маю)

що там з Омегою?маю деякі запчастини.та і ремонтую трохи

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...