Перейти до змісту

Чи існує кохання?

Bit

Чи існує кохання?  

355 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

багатого/ту ніхто не шукав?) красивогО/ву?)

Ты имеешь, что предложить? ;)

От воно! Нема що запропонувати?! Пішов геть! :0037:

• Відповідей 240
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

багатого/ту ніхто не шукав?) красивогО/ву?)

Ты имеешь, что предложить? ;)

:_07: ні, я бідний, не гарний.

та і самому не погано живеться.

на рахунок наявності кохання..

- Видишь суслика?

- Нет

- И я не вижу. А он есть.

- Понял

(фильм «ДМБ»)

вірю що воно є, але сам не бачив.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Много интересного по этой теме узнал в книге о Корее.

Выбирая мужа, кореянка выбирает не только человека, с которым ей предстоит жить до самой смерти, но и кормильца, материальные успехи и общественное положение которого будут ее успехами, ее положением. Таким образом, выбор мужа — самое важное решение в жизни, и ошибка в этом ответственном деле может иметь катастрофические последствия. Отсюда — и тщательное отношение к подбору супруга, тот рационалистичный подход, при котором такое понятие как «любовь», не играет особо серьезной роли, а куда больше внимания уделяется происхождению, здоровью, перспективам карьеры.

в Корее почти невозможно встретить неженатых мужчин старше 30–32 или незамужних женщин старше 28–30 лет

Если в развитых странах разводом оканчивается без малого половина браков, то в Корее — чуть более одной десятой.

«Говорят, что любовь слепа. Когда мужчина и женщина любят друг друга, они в состоянии замечать у своего возлюбленного только хорошие черты, и, наоборот, не видеть недостатков, так что тем людям, которые ищут своего супруга, руководствуясь лишь чувствами, легко ошибиться. Поэтому желательно, сначала встретиться с рекомендованным друзьями или родственниками вероятным женихом или невестой, познакомиться, спокойно все обдумать и принять решение. Организацию подобных встреч берет на себя посредник»

По данным опроса даже среди корейцев с высшим образованием только 35 % нашли будущую жену или мужа сами, а остальные же остановились на подобранном для них кандидате (среди людей с начальным образованием доля самостоятельных браков еще ниже, всего лишь 20 %).

Не со всем я, конечно, согласен, но тем не менее...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

а як на мене, варіант "не існує" взагалі зайвий. Бо той, хто це відчував з впевненістю скаже що існує, а той хто ні - не може стверджувати що не існує виходячи лише з того що ще поки сам цього не відчув

Опубліковано

а як на мене, варіант "не існує" взагалі зайвий. Бо той, хто це відчував з впевненістю скаже що існує, а той хто ні - не може стверджувати що не існує виходячи лише з того що ще поки сам цього не відчув

Кохання це взаємне почуття тому той хто це відчував і невзаємно, з впевненістю може сказати. що його нема...

Це щось на кшталт "Чи є життя на Марсі?"... Одні кажуть що його там нема, інші - є (наприклад, мікроби)... По-суті й ті й ті праві, але, як на мене мікроби це не життя... Мій висновок - кохання немає, а те що є, ніби є воно насправді є з якоюсь вигодою (здебільшого, матеріальною)...

Опубліковано

Кохання це взаємне почуття тому той хто це відчував і невзаємно, з впевненістю може сказати. що його нема...

Мій висновок - кохання немає, а те що є, ніби є воно насправді є з якоюсь вигодою (здебільшого, матеріальною)...

Дивний висновок - раз невзаємне значить нема.. хм... якщо я кохаю, то кохаю, я це відчуваю зсередини, і до того взаємно це чи ні аж ніяк відношення не має. А щодо вигоди, то якщо вам не дано когось кохати без якихось корисливих мотивів, то ще не значить що і всі шукають в стосунках для себе вигоду

Опубліковано

А я просто процитирую классика:

Любовь сильнее смерти и страха смерти. Только ею, только любовью держится и движется жизнь.

И.С. Тургенев

Опубліковано

Мій висновок - кохання немає, а те що є, ніби є воно насправді є з якоюсь вигодою (здебільшого, матеріальною)...

Дивний висновок - раз невзаємне значить нема.. хм... якщо я кохаю, то кохаю, я це відчуваю зсередини, і до того взаємно це чи ні аж ніяк відношення не має. А щодо вигоди, то якщо вам не дано когось кохати без якихось корисливих мотивів, то ще не значить що і всі шукають в стосунках для себе вигоду

Найчастіше вигоду шукають особи жіночої статі... Мені взагалі смішно коли вони говорять про любов...

Дивний висновок - раз невзаємне значить нема...

Це не висновок, це - аксіома.

Опубліковано

А я просто процитирую классика:

Любовь сильнее смерти и страха смерти. Только ею, только любовью держится и движется жизнь.

И.С. Тургенев

Класик помиляється. На перших місцях у людини інстинкт насичення(їжі), потім безпека і лише на третьому місці інстинкт розмноження.

P.S. В багатьох народах і культурах поняття любов не існує в принципі. Немає навіть такого слова.

Опубліковано

Класик помиляється. На перших місцях у людини інстинкт насичення(їжі), потім безпека і лише на третьому місці інстинкт розмноження.

Нет, классик абсолютно прав. Любовь почти ничего общего с инстинктом размножения не имеет, ну может совсем чуть-чуть и в саааамую последнюю очередь.

Человек без любви становится похож на животное и тогда у него первые места занимают, то что вы описали выше.

Опубліковано

Найчастіше вигоду шукають особи жіночої статі... Мені взагалі смішно коли вони говорять про любов...

Мне не хочется спорить и доказывать что-либо в этой теме, потому как вопрос-название темы риторический. Но хочется поделиться фото, которые иллюстрируют женскую любовь без выгоды...

4.jpeg1.jpg

Опубліковано

Мне не хочется спорить и доказывать что-либо в этой теме, потому как вопрос-название темы риторический. Но хочется поделиться фото, которые иллюстрируют женскую любовь без выгоды...

4.jpeg1.jpg

Женская любовь без выгоды несомненно существует... На фото... Но на нем существуют и снежный человек и НЛО... И много чего еще... Но на самом деле невозможно сказать правда это или нет... Это всего лиш фото, это всеравно что посмотреть на тучу и закричать - дракон!!! Она просто отображает что-то похожее, но его на самом деле нет...

P.S. Эти фото совершенно ничего не доказывают... Выгода есть везде... Особенно женская...

Опубліковано

Выгода есть везде... Особенно женская...

Чим же вас ті жінки так образили?.. :))))))

Тим що вони всі корисливі! ВСІ!

P.S. "Лучшие друзья девушек — это бриллианты"... А інші істоти дуже люблять вугілля... І то і то вуглець... Навіює на деякі думки...

Опубліковано

Тим що вони всі корисливі! ВСІ!

P.S. "Лучшие друзья девушек — это бриллианты"... А інші істоти дуже люблять вугілля... І то і то вуглець... Навіює на деякі думки...

Ох, як же Ви помиляєтесь!.. :) Мабуть, ще просто не прийшов Ваш час - не дозріли Ви до цього :0081:

Опубліковано

Та не всі корисливі. Звичайно жінка хоче для себе і своїх дітей стабільного добробуту, це виправдано еволюцією.

Такий вам приклад із життя. Молода дівчина накривала одіялом в саду спавшого молодого лейтенанта, який приїхав в гості до її брата. "Ось би так завжди було" - подумала вона. І так сталось, що вони одружились. Почалась Друга світова війна і чоловік в танку втратив обидві руки. В госпіталі вона сміялась від радості, бо він вернувся ЖИВИЙ, коли всі навколо получали похоронки. А могла поступити корисливо і відмовитись від нього.

Опубліковано
Ох, як же Ви помиляєтесь!.. :) Мабуть, ще просто не прийшов Ваш час - не дозріли Ви до цього :0081:

Я можу помилятись в чому завгодно, але в цьому я не помиляюсь...

Та не всі корисливі. Звичайно жінка хоче для себе і своїх дітей стабільного добробуту, це виправдано еволюцією.

Такий вам приклад із життя. Молода дівчина накривала одіялом в саду спавшого молодого лейтенанта, який приїхав в гості до її брата. "Ось би так завжди було" - подумала вона. І так сталось, що вони одружились. Почалась Друга світова війна і чоловік в танку втратив обидві руки. В госпіталі вона сміялась від радості, бо він вернувся ЖИВИЙ, коли всі навколо получали похоронки. А могла поступити корисливо і відмовитись від нього.

Тоді й часи не такі були... Не ті цінності... Та й чоловіки були на вагу золота, скільки їх загинуло на війні...

Опубліковано

От вам затравка - думайте

песочница-139154.jpeg

Як вірно підмічено... Чоловік любить серцем, він просто любить і все, а жінка обдумує яку вигоду вона буде мати від нього...

Опубліковано

От вам затравка - думайте

Як вірно підмічено... Чоловік любить серцем, він просто любить і все, а жінка обдумує яку вигоду вона буде мати від нього...

Мда...не хочу смахивать на психоаналитика, но и Dorothy это подметила, вас кто то сильно обидел или же променял...на кого? на что?Жаль, нет не вас, думаю, вы как мужчина не терпите жалости к себе, жаль, что с вами такое случилось, хочется верить, что вас любят или полюбят без корысти и вы познаете чистую любовь ...без условностей...по крайней мере, желаю вам этого...

А насчет корысти...она присуща не только некоторым женщинам, но и некоторым мужчинам...выгоду могут искать и они...

P.S."Кто сам не любит никого, того, кажется мне, тоже никто не любит. "(Демокрит)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...