Перейти до змісту

смарт на дві картки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани прошу вашої допомоги у виборі смарта на дві карти .Ціна питаня до 3000.Телефон потрібен для звязку (в ігри не граю , музику не слухаю).В даний момент користуюсь самсунг gt-s7500

Опубліковано

Якщо людина використовує тел лише для звязку, але ставить цінник у 3000, значить апарат миає бюути ще й статусним.ну і просто подобатись власнику.

Тут питання вже більш тонке і треба вивчати смаки та нюанси клієнта.

Опубліковано

Хотів би сенсорний бо вже більше року користуюсь таким .Хто користується киньте марку та приблизну ціну .Телефон необхідний для роботи та інколи посидіти в інеті

Опубліковано

Хто каже що не буде використовуватися телефоні блага будуть , але не для ігор і сухання музики.Скажімо на даному телефоні тримаю до 20 описів і програмувань різного обладнання +фото по роботі.О це головне для мене, а дві сімки треба бо МТС заїїїїїїїї.......

Опубліковано

Купував Fly Energy. Правда модель уже застаріла.

Це модель з посиленою батареєю.

Відмінний телефон як на мене, раджу.

Купував за 1250 грн на розетці.

Опубліковано

Візьми Леново P780 характеристики непогані. Андроїд, 2 сімки і акумулятор який тримає нормуль.

Опубліковано

Пропоную Lenovo P780 - 2 сім-карти, 5"-екран IPS-матриця, 4-ядерний процесор, 2 камери (основна 8Мп, автофокус, спалах, тильна 0,3 Мп), 1 Гб оперативної пам'яті, батарея 4000 мАг, стильний металічний корпус.

лінк на оф.сайт.

ціна 2700 грн.

Опубліковано

Дружині обрав Fly IQ4404 Spark. На заміну Fly E171 Wi-Fi. У останнього після 3-х падінь побитий екран. Телефон працює і далі, як ні в чому не бувало. Побите скло не зручно і не гарно.

Заміна не доцільна з точку зору економіки.

FLy дає 2 роки гарантії.

Опубліковано

В даний момент користуюсь самсунг gt-s7500

Я б радив звернути увагу на Samsung. Досвід користування вже є, буде легше адаптуватися до зміни телефону. В діапазоні цін є кілька непоганих моделей, можна вибрати. Якщо щось невеличке, то Samsung Galaxy Ace 3 (GT-S7272). Galaxy Core i Win дорожчі і більші.

Популярна модель Galaxy S4 mini (GT-I9192), але не вписується в бюджет.

Опубліковано

Шановні форумчани прошу вашої допомоги у виборі смарта на дві карти .Ціна питаня до 3000.Телефон потрібен для звязку (в ігри не граю , музику не слухаю).В даний момент користуюсь самсунг gt-s7500

Я би порадив LG G Pro lite D686 Вартує 2799грн

Опубліковано

Я би порадив LG G Pro lite D686 Вартує 2799грн

Досить непогана модель! В мене у друга така трубка, не жалкується)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...