HaTaLjKa Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:26 #1 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:26 Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?
Da_Vin4i Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:32 #2 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:32 Забіяка Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням)
Skorpio76 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:35 #3 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:35 Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?Як мені колись казав директор одного з м"ясопереробних підприємств, краще купувати чисте м"ясо. Більш-менш непогана продукція Тростянецьких, Калина (Підгайці)
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:36 #4 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:36 Забіяка Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням) "ням-ням" і "давати дітям" - це трохи різні речі, ІМХО
Barugan Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:37 #5 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:37 купили мясо в дядька з села і самі зробили, ось сама краща ковбаса.....
bodia88888 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:40 #6 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:40 "Пальцем пхана" - сама краща ковбаса! А так можна і Забіякою, і Тростянецькими побалуватись.Уточніть вік дітей? Вареної ж не будите в рік давати, правда! Імхо.
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:46 #7 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:46 Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?а поясніть навіщо давати дітям ковбасу?щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті)врахуйте, що в ковбасі поживних речовин надто мало, зате багато інших складників, які не потрібні організму людини, а особливо дитини
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:50 #8 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:50 а поясніть навіщо давати дітям ковбасу? щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті) бо "бістро", часу фантазувати немає та й дешево
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:55 #9 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:55 бо "бістро", часу фантазувати немає та й дешево бутіки з сиром також недорого я поки відмовилась від ковбаси. Поки жодного разу не пошкодувала
dimka86 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:57 #10 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 06:57 В залежності від віку дитини (дітей). Непоганої якості ПП Линник "Московська", Луцький м'ясокомбінат "Імперія".
Zheny@ Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:01 #11 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:01 Мої їдять варені типу "Царська", Дмитрука, здається. І ще люблять різні соєві, все, що дешевше 45 грн/кг.Не знаю чому. Домашню взагалі не хочуть їсти. Також не знаю чому.Подобається Там-Там-івська (їхнього виробництва), здається філейна, чи якось так.
vadzo Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:14 #12 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:14 Спілкувався з одним з наших місцевих виробників ковбаси , на моє таке саме питання - яку ковбасу можна їсти і давати дітям? Отримав відповідь - що в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачі та регулятори, без цього виробити ковбасу яка б нормально виглядала, і не так швидко псувалася просто не можливо. Ковбасу вони продають не тільки на Волині , а й в інших областях, і там вона також мае гарно виглядати і не псуватися. А якщо робити лише з натуральних продуктів, то ціна її буде не кокурентна, ось і вся арифметика. Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться
phantom Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:16 #13 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:16 Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться Є лише одна невеличка проблема - ми не знаємо на чому те м'ясо вирощене
Oksana04 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:18 #14 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:18 в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачіТе ж саме й на стадії "вирощування м'яса". Свині їдять хімію вагонами.Тобто, або всю покупну ковбасу можна їсти, абстрагувавшись від того з чого і як вона робиться, або не їсти жодної. Третього не дано.
snouden Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:36 #15 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:36 Мені подобаються з того магазину, що зразу при вході до центр. Ринку, там де широка розбита дорога (навпроти сен. Левчанівської), вроді Тростянецькі.
Skalyan Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:37 #16 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:37 Колись в мене знайомий працював на виробництві ковбас (точно вже не пам'ятаю де саме) - з тих пір він перестав їсти ковбасу взагалі, ще й інших відмовляв, типу "якби ви бачили що туди кидають....". А коли ковбаска хендмейд то і запитань таких не повинно виникати
MaestroA Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:48 #17 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:48 Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?Свіжу і ДСТУ. Волинські виробники, на відміну від інших, достатньо чесні у зазначенні сортності. Все просто: вища ціна - більше м'яса і менше добавок.Знаю достатньо практично про кожного волинського (і не тільки) виробника. Був на 5 цехах м'ясоковбасних виробників. Знаю з чого робиться продукція, чому, для прикладу, в переважній більшості ціна варенокопченої шинки нижча за грудинку. Знаю орієнтовно хто скільки виробляє/продає.Скажу, чию ковбасу я не буду їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Не хочеться лякати вас подробицями.
bodia88888 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:51 #18 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 07:51 Скажу, яку не можна, на мою думку, ковбасу їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Антисанітарія - жесть! Не хочеться лякати вас подробицями.І так серед вказаних ТМ не купуємо нічого, але якщо то правда, то СП за інфу!
MaestroA Опубліковано 16 Червня, 2014 в 08:01 #19 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 08:01 bodia88888, Встиг мене процитувати, до правки мого повідомлення. Вирішив бути трохи делікатнішим у висловлюваннях. Луцьк - село. Скептикам: в "п'ятнадцятигривневу" ковбасу туалетної бумаги ніхто не додає. Як мінімум, це дорого!
Natalia Blagovirna Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:15 #20 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:15 Сардельки в Тростянецький класні, смак СССР.
SysR Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:33 #21 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:33 Найбільш смакує лікарська (по ДСТУ) Тростянецька і Всеволодівська.
milana Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:35 #22 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 09:35 в основному купуємо Забіяку, чула що хвалять Всеволодівські
zaHARE Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:02 #23 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:02 не хочу лякати,але дітям не радив би давати однозначно.Більшість педіатрів та дієтологів наголошують,що в дитячому раціоні повинні переважати натуральні продукти,овочі,фрукти,молочні,каші тощо.Мясо,яке переробляється в ковбасу для реалізації в магазинах аж ніяк не є натуральним продуктом.Це вам скаже любий сучасний технолог. Крім того пошукайте останні дослідження стосовно гормонів у ковбасах і сосисках,вони присутні практично у 99% виробів. Вже багато людей помітили,що діти охочіше їдять магазинні ковбаси,ніж домашні.Бо в магазинних багато підсилювачів смаку,псевдоспеції і псевдоприправи.Сьогодні ви зекономите на часі приготування сніданку,а як дитина виросте,то буде мати купу проблем і не тільки зі здоров'ям.
milana Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:07 #24 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:07 в мене малий із задоволенням їсть запечене м"яско на бутерброді, але й те з часом приїдається, мусово щось міняти. Сир теж як варіант для канапок
SunSeth Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:29 #25 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:29 Сир теж як варіант для канапокСир останнім часом теж не фонтан. Вчора, наприклад, купив у вакуумній упаковці, до кінця терміну ще 2 місяці, а він виявився вже із пліснявою (зовсім не благородною).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.