phantom Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:38 #1 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:38 (змінено) Вирішив створити цю тему для обговорення тут політики, персони та й всього що стосується 5-го Президента України Порошенка Петра Олексійовича. Все ж таки тему про війну, де з'явилося багато офтоп-постів пов'язаних з його іменем , я створював для обговорення не конкреного політика ... Крім цього, судячи з усього, керманичем він буде колоритним Дуже сподіваюся, що Україна нарешті виростила Президента з великої букви ... Змінено 7 Червня, 2014 в 09:40 користувачем phantom
lerov Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:41 #2 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:41 (змінено) ... - Порошенко і продаж бізнесу - Порошенко планує перейменувати Росію в Рошен ... Змінено 7 Червня, 2014 в 09:42 користувачем lerov 2
Arden Опубліковано 7 Червня, 2014 в 17:06 #3 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 17:06 А ось це точно добрий знак!Президент України Петро Порошенко сьогодні став дідомПро це Порошенко заявив під час своєї промови на урочистому прийомі на честь інавгурації, який зараз триває в "Мистецькому Арсеналі" в Києві, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на rbc.ua."Я пишаюся тим, що сьогодні українців стало більше, Сьогодні я став дідом", - сказав Порошенко. 1
vicit Опубліковано 7 Червня, 2014 в 17:46 #4 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 17:46 В солдата випала зброя з рук - до кінця війни, родилась дитина - перемога життя над смертю. Надіюсь у нас сьогодні народилась нова країна. Вітаю усіх, сподіваюсь наш Петро "перший" прорубає вікно у європу. 1
milana Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:14 #5 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:14 будемо сподіватись на те краще))) хай йому воно вдається
justice777 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:14 #6 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:14 І промова бличкуча!Дай Бог втілити все у життя!
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:15 #7 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:15 мені лише єдине не сподобалося - аплодували аж занадто =(хоча промова чудесна! п.с. звернули увагу на те, як після слів Турчинова почалася молива, і Порош на нього так злобно глянув ))
phantom Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:20 Автор #8 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 18:20 п.с. звернули увагу на те, як після слів Турчинова почалася молива, і Порош на нього так злобно глянув ))А що це були за слова? Чому Порошенко на нього так подивився?p.s.: інаугурацію не дивився.
Basil Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:03 #9 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:03 На прием к Порошенко пришли Ахметов и Коломойский то мені одному рибак привидівся на задньому плані? 2
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:40 #10 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:40 А що це були за слова? Чому Порошенко на нього так подивився?Турчинов сказав: "а зараз передаю слово президенту" і незакінчивши сказати фразу,його перебив хор,який почав співати молитву =) от Порошенко на нього і глянув, він мав говорити ПІСЛЯ молитви,а не ПЕРЕД =)але нічого, хай він керує.
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:45 #11 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 19:45 то мені одному рибак привидівся на задньому плані?Та наче на поляка Качинського схоже. А Ахмєтов посивів конкретно.
Андрій Віталійович Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:25 #12 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:25 (змінено) Кокс Квасьневскоговпустив ружйо солдат неловкоканєшно ж це якийто знак!він значить, шо впустив вінтовкувояк Змінено 7 Червня, 2014 в 20:25 користувачем Андрій Віталійович
pura Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:37 #13 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:37 то мені одному рибак привидівся на задньому плані?
phantom Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:51 Автор #14 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 20:51 pura, звідки фото?
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:02 #15 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:02 Що стосується нашого президента, дозвольте товариші відповісти піснею:
pura Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:02 #16 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:02 pura, звідки фото?http://blogs.pravda.com.ua/authors/lutsenko/53935e9b33509/ 1
VilanS Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:25 #17 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:25 все хочеться обговорювати вже по результату роботи) коли пройде хоч місяць, а то ще нічого не зробив на посту глави держави.Що з позитивного?1) зустріч в Нормандії. там чіткі кроки і домовленості, вже якби офіційно прояснив ситуацію всім європейцям і світу, що в нас відбулось.2) чіткі конкретні заяви, а не лозунги, типу ми за єдність, ми за мир, ми за все хороше, є цільові завдання для рішень.3) він знає усіх в цій державі і всі знають його, що є позитивно!!! в той час як минулий посадовець (бувший) налагоджував звязки силою і швидкістю.через певний час обіцяно переговори, там вже є теж чіткі заяви. Над цим можна обговорювати і сам процес і результат.
Serpent Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:27 #18 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:27 pura, звідки фото?http://blogs.pravda..../53935e9b33509/Гидко дивитися на цей гадюшник-"сходняк". Правильно там в коментарях люди пишуть: на Сході гинуть наші вояки, а тут гульдебас із шампусіком та ікрою із запрошеними ригами-сепаратистами, злодіями та бандюками. Люстрація, кажете? А мені більше схоже на "Любі Друзі-2". Хотілося б помилятися, та вірити, що Небесна Сотня полягла не даремно. 3 1
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:48 #19 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 21:48 pura, звідки фото?http://blogs.pravda..../53935e9b33509/Гидко дивитися на цей гадюшник-"сходняк". Правильно там в коментарях люди пишуть: на Сході гинуть наші вояки, а тут гульдебас із шампусіком та ікрою із запрошеними ригами-сепаратистами, злодіями та бандюками. Люстрація, кажете? А мені більше схоже на "Любі Друзі-2". Хотілося б помилятися, та вірити, що Небесна Сотня полягла не даремно. Який "сходняк" Кучма+Пінчук-сходняк,Ющинко+Тимошенко-сходняк,Янукович+Ахмєтов-сходняк!!!, Порошенко+????? ну дайте шанс!!!!!!!!!!!!!!!людині.
ferryman Опубліковано 8 Червня, 2014 в 06:08 #20 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 06:08 Инаугурации посвящается... - Сема, шо Ви думаете про эти виборы?- Циля Соломоновна, шо про них думать. У нас один вибор! Рабинович!!! - Сема, а шо- других вариантов нет? - А шо Вас смушает? - Рабинович- президент Украины! - Тю на Вас, Циля Соломоновна, Ви сощли с ума не на свой остановке. Это же вигодно всем. Первое,- православие компромиссно обьединяется с иудейством ( обрезание- по согласию). Боженька у нас таки один. Ну, будут молиться отдельно. Второе- СБУ обьединяется с Моссадом ( всем пиздец кто против); Украинская армия объединяется с Цахалом- Россия отводит войска за Урал. Третье- приглашенные в Хайфу, на условиях "ал инклюзив", украинские туристы- строители, нивелируют до идеальной плоскостности сектор Газа и Голладские высоты, вместе с арабами. После чего, стена между арабами и Израйлем- переносится, достраивается- и становится границей Украина- Россия! - Семочка, а кашрут? - Ну шож, сало в Украине будет разрешено. Как особые условия территорий! Иначе, пиздец, третий Майдан! 3
Amar Опубліковано 8 Червня, 2014 в 07:26 #21 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 07:26 Гидко дивитися на цей гадюшник-"сходняк". Правильно там в коментарях люди пишуть: на Сході гинуть наші вояки, а тут гульдебас із шампусіком та ікрою із запрошеними ригами-сепаратистами, злодіями та бандюками. Люстрація, кажете? А мені більше схоже на "Любі Друзі-2". Хотілося б помилятися, та вірити, що Небесна Сотня полягла не даремно.Ну це ж політика, дійсно, дайте людині шанс. Но не можливо прийти і в той же день зруйнувати усіх ворогів. Тай не можна дражнити тих, хто їх (ригів)підтримує, а таких людей не мало. Тай що в нас за звичка - звразу кидатися із негативом на тих хто нами керує? Ми маємо ту владу, на яку заслуговуємо(януковича у розрахунок вже не беру, це занадто). Не буває солодкого масла і вершків з гіркого молока, треба із себе починати виховання. Порошенко не янгол, але лідер із европейським обличам і значно краще, а ніж решта. Хай працює. А нам потрібно терпіння і розуміння не зважаючі на його гріхи, бо в самих нас цих гріхів повні штани.
Basil Опубліковано 8 Червня, 2014 в 12:29 #22 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 12:29 Ну це ж політика, дійсно, дайте людині шанс. Но не можливо прийти і в той же день зруйнувати усіх ворогів. Тай не можна дражнити тих, хто їх (ригів)підтримує, а таких людей не мало. Тай що в нас за звичка - звразу кидатися із негативом на тих хто нами керує? Ми маємо ту владу, на яку заслуговуємо(януковича у розрахунок вже не беру, це занадто). Не буває солодкого масла і вершків з гіркого молока, треба із себе починати виховання. Порошенко не янгол, але лідер із европейським обличам і значно краще, а ніж решта. Хай працює. А нам потрібно терпіння і розуміння не зважаючі на його гріхи, бо в самих нас цих гріхів повні штани.коли людина обпеклась, то вона дмухає навіть на холодне....
Amar Опубліковано 8 Червня, 2014 в 15:48 #23 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 15:48 (змінено) коли людина обпеклась, то вона дмухає навіть на холодне....Згода, але якщо ми затіяли революцію, то вона має бути направлена не тільки на зовнішнього ворога, але і на внутрішнього, а саме на самого себе, тре позбутись цих стереотипів і дурних звичок ( я не засуджую, це і мене сточується). Все одно ми не зможемо мати кращого лідера, а німж зможе переварити наше суспільство. І який би він не був, йому ой як складно буде... Змінено 8 Червня, 2014 в 15:49 користувачем Amar
Amar Опубліковано 8 Червня, 2014 в 16:07 #24 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 16:07 (змінено) Я не маю у цьому сумніву, але кажу про необхідність почати із себе і прявити терпіння. Я мав ситуацію на дорозі із участью затятого автомайданівця, після такої зустрічі "культупної" я ще раз впевнився, що нам потрібен час і кращого лідера ми не здобудемо скільки б ми не бились і не проливали кров (я маю на увазі рівень Порошенка)"Не може бути праведний цар при неправедних князях і неправедному народі. Його або вб'ють, або зроблять таким самим, як і вони. Бог допускає нам ту владу, якої ми варті..." Змінено 8 Червня, 2014 в 16:30 користувачем Amar
snouden Опубліковано 8 Червня, 2014 в 18:13 #25 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 18:13 Порошенко потребовал прекратить огоньПрезидент Украины Петр Порошенко заявил о необходимости прекращения огня на востоке страны. «Для меня каждый день, когда умирают люди, каждый день, когда Украина платит такую высокую цену, является неприемлемым», — отметил он. По словам украинского президента, бои должны прекратиться «на этой неделе».Порошенко добазарився з Путіним. ЕХ, все настільки очевидно і очікувано що навіть не цікаво.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти