Перейти до змісту

Гул в небе

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Над Ківерцями заходять на посадку.... ляпота! :0129:

Не знаю як над Ківерцями, а от у мене над хатою літають. Сьогодні дітей побудили в 06.45. ну і вертоліт постійно облітає територію.

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні одного, і декілька раз гул, але за будівлями не побачив де летить

Згадалась "Казка про рєпку" Подерв'янського:

Саломон Самсонович. Кстаті, яка в них середня швидкість?

Африкан Свиридович. Х** його зна, знаю тіки, шо як летить, не видно. (с) :0024:

Опубліковано

Теж бачив 17-го. Коли повернувся з покатушок. Досить низько пройшов (транспортний). На хвості Тризуб. Діти повибігали подивитись

Опубліковано

дивно, вертоліт не наблюдаю, а ось два літака тільки що полетіли з 40кв в сторону Торчина і то дуже схожі були на F-15???? :ninja:

post-14337-0-24026800-1400658442_thumb.j

Опубліковано

Хто живе на Арцеулова в 9ти поверхівці чи на Коновальця, може зробити непогані фото зльоту л.а.

Опубліковано

Barugan, якщо з одним хвостовим стабІлІзатором, то це СУ-24.

P.S.: Зараз народ дофантазується, що в нас над Луцьком B-2 Spirit літають. :_07:

%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8C-StarWars-%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%92%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D1%8B-1079320.jpeg

На фоні починає грати імперський марш...

Опубліковано

Народ, не робіть кіпішу. Я думаю, що не варто нам на стільки детально рахувати СКІЛЬКИ і деталізувати ЩО літає. Давайте всі заспокоїмось і не виноситимемо таємну інфо в інет, де вона є, по суті, загальнодоступною. Нас захищатимуть. І це говне!

Опубліковано

Я Вас прошу. З супутника видно і шо є на аеродромі і скільки. Не думаю, що літаки там замасковані стоять.

Опубліковано

Я теж вважаю що цю тему треба закрити та видалити,навіщо розповсюджувати...Ну літають нехай собі літають,бо таке враження що НЛО побачили.

Опубліковано

я вам всім так скажу я живу в прилуцьку якраз по траекторії взлітної смуги, всі вони ідуть на посадку над моїм будинком, і літають там су а ніякі не міги) і всі наші з нашим гербом на крилі

Опубліковано

А у 70-80-х такі польоти з луцького аеродрому були звичним буденним явищем. Щодня літали десятки літаків, На Вишкові ввечері заснути було тяжко.

І вертольоти тоді частенько літали - а зараз це рідкісна подія, ажіотаж

. Пам"ятаю, як спостерігали за тренувальною висадкою десантників на парашютах в районі Вишкова ще в середині 80-х...

Опубліковано

Barugan, якщо з одним хвостовим стабІлІзатором, то це СУ-24.

P.S.: Зараз народ дофантазується, що в нас над Луцьком B-2 Spirit літають. :_07:

в суботу МіГ-23 літали, судячи з профілю кабіни та можливості зміни геометрії крила.

апд. таки да, СУ-24.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...