Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 годин тому, S30 сказано:

І їх дєрєвні до нашого села мають таке відношення як расєя до Київської Русі.

колись ще за часів срср знайомий моїх батьків їздив в росію на шабашки

і на зароблені гроші вирішив, там же у росії в колгоспі, купити трактор і привезти додому

так москалі його питали "ти чьо дурак, зачєм он тєбє? ну развє што на рибалку ілі в магазін за водкой єздіть..."

так що, голод в російських дєрєвнях - явище цілком можливе

Опубліковано
4 минуты назад, Volyniaka сказал:

Соцмережі вразив автобус у Іркутську (фотофакт)

сильно схоже на брехню, про що свідчать багато нюансів 

Опубліковано
48 хвилин тому, NightVision сказано:

Ну давай розкажи, як класно живеться в українському селі людям похилого віку, які ледве пересуваються. Як класно живеться сім"ям з дітьми, яких треба одягнути, зібрати в школу на фоні відсутності роботи. А ще розкажи про хвалених ураїнських господарів, які роздерли до фундаменту єдине джерело роботи на селі - ферми, тракторні бригади та інші споруди. Але ж куди нам до російських дураків, які стараються якось допомогти селу.

я можу розказати, що ті, хто на селі працює, а не горілочку п*є, мають хліб і до хліба. Бо їсти хочуть всі, а селяни можуть запропонувати ту їжу. Моя подружка дитинства має землі трішки, з десяток свиней, освоїла якусь методу нову їх вирощування, то куди мені до неї братись. Бо має хату і машину. Все сама, з сином, бо чоловік в гречку вскочив, вигнала. Сусіди-хазяї наймають трактори, комбайни, одне одному допомагають. Так, з коровою і свиньми не будеш на дивані лежати, але роботящі добре на селі живуть. А ледачі і п*янички плачуть. Про пенсіонерів згодна, особливо самотніх. А от те, що на селі роботи нема - то тільки тим, хто робити не хоче.

Опубліковано
48 хвилин тому, NightVision сказано:

Ну давай розкажи, як класно живеться в українському селі людям похилого віку, які ледве пересуваються. Як класно живеться сім"ям з дітьми, яких треба одягнути, зібрати в школу на фоні відсутності роботи. А ще розкажи про хвалених ураїнських господарів, які роздерли до фундаменту єдине джерело роботи на селі - ферми, тракторні бригади та інші споруди. Але ж куди нам до російських дураків, які стараються якось допомогти селу.

я можу розказати, що ті, хто на селі працює, а не горілочку п*є, мають хліб і до хліба. Бо їсти хочуть всі, а селяни можуть запропонувати ту їжу. Моя подружка дитинства має землі трішки, з десяток свиней, освоїла якусь методу нову їх вирощування, то куди мені до неї братись. Бо має хату і машину. Все сама, з сином, бо чоловік в гречку вскочив, вигнала. Сусіди-хазяї наймають трактори, комбайни, одне одному допомагають. Так, з коровою і свиньми не будеш на дивані лежати, але роботящі добре на селі живуть. А ледачі і п*янички плачуть. Про пенсіонерів згодна, особливо самотніх. А от те, що на селі роботи нема - то тільки тим, хто робити не хоче.

• +1 4
Опубліковано
19 хвилин тому, NightVision сказано:

А яка робота на селі? Крім власного вирощування.

А Вам "шашечкі ілі єхать"?

Якщо в людини є господарство (читайте худоба і хоча б нядцять соток землі - а в селах після розпаювання деякі селяни мають і по пару га) то роботи в неї вже вистачає, хіба взимку трохи відпочити можна, та й то лише від поля. Худоба голодна цілорічно.

Якщо є господарство і земля - значить є і продукція цього господарства, яку можна реалізувати. За отримані гроші купити чай, сіль і апельсини.

Другий варіант: земельний наділ - пай здаєте в оренду фермеру, він Вам платить "дивіденди". Знову можете купити чай, сіль і апельсини.

І те чи працевлаштована ця людина - питання вже другорядне. 

Це в місті без роботи і зарплати - здохнеш з голоду. В селі не так.

Просто

On 04.05.2016 at 22:46, Lisovic сказано:

@NightVision ти просто не жив в селі, тобі цього не зрозуміти.

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, NightVision сказано:

а цього мало? мої сусіди-дачники, пенсіонери, продають полуниці на кілька тисяч в сезон, маючи 5 соток землі. А що говорити про село. Може якісь витрибеньки і не будуть люди купувати, а от їсти будуть завжди. Просто треба працювати. Не спати, не пити. Грамотно вибудовувати господарство. Не кажіть мені, що на селі немає роботи. Маючи навіть 15-20 соток, можна заробити на зелені чи цибулі зеленій. Або молодій картоплі. Знайомі так розбагатіли, садили картоплю під плівку в березні. В травні продавали по самі знаєте якій ціні. А вирощування птиці? кролів? так, біля них треба пахати, але віддача ого-го яка. Я вже мовчу про корову. У знайомого 2 корови (я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу), він молоко не здає по тих грабункових тарифах, що пропонують молокозаводи, а переробляє на сир типу моцарелли. Здає в ресторани в місті. З того живе і непогано, він, дружина і двоє дітей.

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, NightVision сказано:

а цього мало? мої сусіди-дачники, пенсіонери, продають полуниці на кілька тисяч в сезон, маючи 5 соток землі. А що говорити про село. Може якісь витрибеньки і не будуть люди купувати, а от їсти будуть завжди. Просто треба працювати. Не спати, не пити. Грамотно вибудовувати господарство. Не кажіть мені, що на селі немає роботи. Маючи навіть 15-20 соток, можна заробити на зелені чи цибулі зеленій. Або молодій картоплі. Знайомі так розбагатіли, садили картоплю під плівку в березні. В травні продавали по самі знаєте якій ціні. А вирощування птиці? кролів? так, біля них треба пахати, але віддача ого-го яка. Я вже мовчу про корову. У знайомого 2 корови (я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу), він молоко не здає по тих грабункових тарифах, що пропонують молокозаводи, а переробляє на сир типу моцарелли. Здає в ресторани в місті. З того живе і непогано, він, дружина і двоє дітей.

• +1 2
Опубліковано
8 годин тому, NightVision сказано:

Смішний ти і недалекий.:D

Це якщо сказати мягко і вічливо.;) (іншими більш доступними словами може охарактеризувати Маньяк, якщо захоче))

• +1 1
Опубліковано

Basil, Oberegy то дєвочка, а не хлопчик :).

І про "жив-працював" в тому ж пості сказано.

Не штука пахати-непити-неспати. Штука мати ринок збуту.

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, S30 сказано:

Basil, Oberegy то дєвочка, а не хлопчик :)

Прошу пардону!

5 хвилин тому, S30 сказано:

І про "жив-працював" в тому ж пості сказано.

Я все питав, чи сама жила і працювала в селі, то все  "сусіди-дачники", "Знайомі "....

вже прочитав: 

9 годин тому, Oberegy сказано:

(я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу)

Опубліковано

Пахати - не питання, як на мене, сам рачки за трахтором по полю повзав з відром. Питання, чого ту картоплю приймали по гривні, а в супермаркетах продавали по 10. В той самий час, на базарі люди продавали по 5. Ту картоплю по гривні мало хто здавав, хто продавав мішками іншим людям, з міста, так само по п'ять, або лишали годувати свиней, качок, корів, коней. Скоро, гадаю, в осені, згадають ту картоплю по гривні, на ринку буде по 15, в супермаркетах по 35.

Опубліковано

Пахати - не питання, як на мене, сам рачки за трахтором по полю повзав з відром. Питання, чого ту картоплю приймали по гривні, а в супермаркетах продавали по 10. В той самий час, на базарі люди продавали по 5. Ту картоплю по гривні мало хто здавав, хто продавав мішками іншим людям, з міста, так само по п'ять, або лишали годувати свиней, качок, корів, коней. Скоро, гадаю, в осені, згадають ту картоплю по гривні, на ринку буде по 15, в супермаркетах по 35.

Опубліковано
5 хвилин тому, MrFirst сказано:

Це бізнес!

Якщо в селі картопля буде коштувати 10 грн, а не гривню то вона в тій же ціновій пропорції і виросте в місті. І картопля це лише приклад, так у нас влаштована торгівля на усьому починаючи з картоплі закінчуючи автівками та житлом.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...