guest Опубліковано 5 Травня, 2016 в 10:42 #5301 Опубліковано 5 Травня, 2016 в 10:42 15 годин тому, S30 сказано: І їх дєрєвні до нашого села мають таке відношення як расєя до Київської Русі. колись ще за часів срср знайомий моїх батьків їздив в росію на шабашки і на зароблені гроші вирішив, там же у росії в колгоспі, купити трактор і привезти додому так москалі його питали "ти чьо дурак, зачєм он тєбє? ну развє што на рибалку ілі в магазін за водкой єздіть..." так що, голод в російських дєрєвнях - явище цілком можливе
REVERS Опубліковано 6 Травня, 2016 в 16:46 #5307 Опубліковано 6 Травня, 2016 в 16:46 "SpaceX во второй раз посадила ступень ракеты на платформу в океане." 2
Volyniaka Опубліковано 7 Травня, 2016 в 05:30 #5308 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 05:30 Соцмережі вразив автобус у Іркутську (фотофакт) 1
MANJAK11 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 05:36 #5309 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 05:36 4 минуты назад, Volyniaka сказал: Соцмережі вразив автобус у Іркутську (фотофакт) сильно схоже на брехню, про що свідчать багато нюансів
Oberegy Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:12 #5310 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:12 48 хвилин тому, NightVision сказано: Ну давай розкажи, як класно живеться в українському селі людям похилого віку, які ледве пересуваються. Як класно живеться сім"ям з дітьми, яких треба одягнути, зібрати в школу на фоні відсутності роботи. А ще розкажи про хвалених ураїнських господарів, які роздерли до фундаменту єдине джерело роботи на селі - ферми, тракторні бригади та інші споруди. Але ж куди нам до російських дураків, які стараються якось допомогти селу. я можу розказати, що ті, хто на селі працює, а не горілочку п*є, мають хліб і до хліба. Бо їсти хочуть всі, а селяни можуть запропонувати ту їжу. Моя подружка дитинства має землі трішки, з десяток свиней, освоїла якусь методу нову їх вирощування, то куди мені до неї братись. Бо має хату і машину. Все сама, з сином, бо чоловік в гречку вскочив, вигнала. Сусіди-хазяї наймають трактори, комбайни, одне одному допомагають. Так, з коровою і свиньми не будеш на дивані лежати, але роботящі добре на селі живуть. А ледачі і п*янички плачуть. Про пенсіонерів згодна, особливо самотніх. А от те, що на селі роботи нема - то тільки тим, хто робити не хоче.
Oberegy Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:13 #5311 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:13 48 хвилин тому, NightVision сказано: Ну давай розкажи, як класно живеться в українському селі людям похилого віку, які ледве пересуваються. Як класно живеться сім"ям з дітьми, яких треба одягнути, зібрати в школу на фоні відсутності роботи. А ще розкажи про хвалених ураїнських господарів, які роздерли до фундаменту єдине джерело роботи на селі - ферми, тракторні бригади та інші споруди. Але ж куди нам до російських дураків, які стараються якось допомогти селу. я можу розказати, що ті, хто на селі працює, а не горілочку п*є, мають хліб і до хліба. Бо їсти хочуть всі, а селяни можуть запропонувати ту їжу. Моя подружка дитинства має землі трішки, з десяток свиней, освоїла якусь методу нову їх вирощування, то куди мені до неї братись. Бо має хату і машину. Все сама, з сином, бо чоловік в гречку вскочив, вигнала. Сусіди-хазяї наймають трактори, комбайни, одне одному допомагають. Так, з коровою і свиньми не будеш на дивані лежати, але роботящі добре на селі живуть. А ледачі і п*янички плачуть. Про пенсіонерів згодна, особливо самотніх. А от те, що на селі роботи нема - то тільки тим, хто робити не хоче. 4
Demeter Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:33 #5312 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:33 19 хвилин тому, NightVision сказано: А яка робота на селі? Крім власного вирощування. А Вам "шашечкі ілі єхать"? Якщо в людини є господарство (читайте худоба і хоча б нядцять соток землі - а в селах після розпаювання деякі селяни мають і по пару га) то роботи в неї вже вистачає, хіба взимку трохи відпочити можна, та й то лише від поля. Худоба голодна цілорічно. Якщо є господарство і земля - значить є і продукція цього господарства, яку можна реалізувати. За отримані гроші купити чай, сіль і апельсини. Другий варіант: земельний наділ - пай здаєте в оренду фермеру, він Вам платить "дивіденди". Знову можете купити чай, сіль і апельсини. І те чи працевлаштована ця людина - питання вже другорядне. Це в місті без роботи і зарплати - здохнеш з голоду. В селі не так. Просто On 04.05.2016 at 22:46, Lisovic сказано: @NightVision ти просто не жив в селі, тобі цього не зрозуміти. 1
Oberegy Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:36 #5314 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:36 13 хвилин тому, NightVision сказано: А яка робота на селі? Крім власного вирощування. а цього мало? мої сусіди-дачники, пенсіонери, продають полуниці на кілька тисяч в сезон, маючи 5 соток землі. А що говорити про село. Може якісь витрибеньки і не будуть люди купувати, а от їсти будуть завжди. Просто треба працювати. Не спати, не пити. Грамотно вибудовувати господарство. Не кажіть мені, що на селі немає роботи. Маючи навіть 15-20 соток, можна заробити на зелені чи цибулі зеленій. Або молодій картоплі. Знайомі так розбагатіли, садили картоплю під плівку в березні. В травні продавали по самі знаєте якій ціні. А вирощування птиці? кролів? так, біля них треба пахати, але віддача ого-го яка. Я вже мовчу про корову. У знайомого 2 корови (я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу), він молоко не здає по тих грабункових тарифах, що пропонують молокозаводи, а переробляє на сир типу моцарелли. Здає в ресторани в місті. З того живе і непогано, він, дружина і двоє дітей. 1
Oberegy Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:38 #5315 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 08:38 13 хвилин тому, NightVision сказано: А яка робота на селі? Крім власного вирощування. а цього мало? мої сусіди-дачники, пенсіонери, продають полуниці на кілька тисяч в сезон, маючи 5 соток землі. А що говорити про село. Може якісь витрибеньки і не будуть люди купувати, а от їсти будуть завжди. Просто треба працювати. Не спати, не пити. Грамотно вибудовувати господарство. Не кажіть мені, що на селі немає роботи. Маючи навіть 15-20 соток, можна заробити на зелені чи цибулі зеленій. Або молодій картоплі. Знайомі так розбагатіли, садили картоплю під плівку в березні. В травні продавали по самі знаєте якій ціні. А вирощування птиці? кролів? так, біля них треба пахати, але віддача ого-го яка. Я вже мовчу про корову. У знайомого 2 корови (я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу), він молоко не здає по тих грабункових тарифах, що пропонують молокозаводи, а переробляє на сир типу моцарелли. Здає в ресторани в місті. З того живе і непогано, він, дружина і двоє дітей. 2
S30 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 16:37 #5318 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 16:37 8 годин тому, NightVision сказано: А яка робота на селі? Крім власного вирощування. Смішний ти і недалекий. Це якщо сказати мягко і вічливо. (іншими більш доступними словами може охарактеризувати Маньяк, якщо захоче)) 1
Basil Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:01 #5319 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:01 8 годин тому, Oberegy сказано: так, біля них треба пахати, але віддача ого-го яка ти сам жив-працював в селі? 1 1
S30 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:33 #5320 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:33 Basil, Oberegy то дєвочка, а не хлопчик . І про "жив-працював" в тому ж пості сказано. Не штука пахати-непити-неспати. Штука мати ринок збуту. 2
Basil Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:43 #5321 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 17:43 5 хвилин тому, S30 сказано: Basil, Oberegy то дєвочка, а не хлопчик Прошу пардону! 5 хвилин тому, S30 сказано: І про "жив-працював" в тому ж пості сказано. Я все питав, чи сама жила і працювала в селі, то все "сусіди-дачники", "Знайомі ".... вже прочитав: 9 годин тому, Oberegy сказано: (я в селі на канікулах кожних бувала, то маю там знайомих, хоч і не живу)
MrFirst Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:48 #5322 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:48 Пахати - не питання, як на мене, сам рачки за трахтором по полю повзав з відром. Питання, чого ту картоплю приймали по гривні, а в супермаркетах продавали по 10. В той самий час, на базарі люди продавали по 5. Ту картоплю по гривні мало хто здавав, хто продавав мішками іншим людям, з міста, так само по п'ять, або лишали годувати свиней, качок, корів, коней. Скоро, гадаю, в осені, згадають ту картоплю по гривні, на ринку буде по 15, в супермаркетах по 35.
MrFirst Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:50 #5323 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:50 Пахати - не питання, як на мене, сам рачки за трахтором по полю повзав з відром. Питання, чого ту картоплю приймали по гривні, а в супермаркетах продавали по 10. В той самий час, на базарі люди продавали по 5. Ту картоплю по гривні мало хто здавав, хто продавав мішками іншим людям, з міста, так само по п'ять, або лишали годувати свиней, качок, корів, коней. Скоро, гадаю, в осені, згадають ту картоплю по гривні, на ринку буде по 15, в супермаркетах по 35.
Ha3aP Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:58 #5324 Опубліковано 7 Травня, 2016 в 18:58 5 хвилин тому, MrFirst сказано: Пахати - не питання, як на мене, сам рачки за трахтором по полю повзав з відром. Питання, чого ту картоплю приймали по гривні, а в супермаркетах продавали по 10. В той самий час, на базарі люди продавали по 5. Ту картоплю по гривні мало хто здавав, хто продавав мішками іншим людям, з міста, так само по п'ять, або лишали годувати свиней, качок, корів, коней. Скоро, гадаю, в осені, згадають ту картоплю по гривні, на ринку буде по 15, в супермаркетах по 35. Це бізнес! Якщо в селі картопля буде коштувати 10 грн, а не гривню то вона в тій же ціновій пропорції і виросте в місті. І картопля це лише приклад, так у нас влаштована торгівля на усьому починаючи з картоплі закінчуючи автівками та житлом.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти