Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Звісно -не про ОАЕ, чи Норвегію мова, вони - бабло вклали, знаючи, що найближчим часом - нафта тільки на хімку піде, але ж ніяк не на паливо, а русішь - тупо спіздили, або - проїли бабло.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

До війни, ще до 14 року, читав - "десь", на узьких сайтах. що вони - типу не проти в ЄС вступити і не тільки так, а "імєют полноє право і больше чем Україна", тобто - зашквар в їхніх головах вже давно. Ще цих п*д*рів в ЄС не вистачало, хоча, таким деграданам як орбан - ця ідея, може і сподобатись :mdr:
Добре, що "натякнули" - якщо і далі буде така фігня, то буде вирішувати - більшість.

Опубліковано (змінено)
57 minutes ago, alexvvv said:

хуйло стільки не проживе 

та насрать на хуйла, там - нове наступне покоління п*дорОсів росте

вже ж -"бачиш", до чого допизділись? "Если бы не мы, не было бы Европы, единственная страна, которая осталась нормальной - Венгрия" ... клініка, шиза, рубашка, а краще - зразу... :mdr:

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 hours ago, alexvvv said:

рано чи пізно, через неадекватну поведінку кацапів, цивілізований світ задумається на якій підставі кацапи володіють такою великою територією 

При наявності ядерної зброї їм буде якось пох на думку цивілізованого світу. І ніхто їм нічого не зробить. 

Будуть жити як у КНДР

• +1 1
Опубліковано (змінено)
27 minutes ago, Electronshik said:

Будуть жити як у КНДР

Не факт, китайців - таки трохи бояться. Я - не про народ, про - пуйло мова, народ на рашці  -не вирішує, від слова - зовсім.

Опубліковано
35 minutes ago, Electronshik said:

Будуть жити як у КНДР

до речі, ці комуняки - з рашкою завжди поряд, хуйло - не наважиться, вот тобі нєвмєняха з північної Кореї. І спробуй - доколупатись, пуйло скаже - "это же не я", і - це ж не він, а - паморок з північної Кореї.

Опубліковано

Китай це також тоталітарна країна. І не робить усілякі демократичні дурниці. Тому пуйло їх боїться. Особливо якщо китайці перекриють їм свої канали.

Опубліковано

ватнікі - будуть жити далі, в бараках, та хочаб в "землянках", вата - це хвороба. Покажіть того дибіла, який першим сказав - "вялічіє", це ж просто нонсенс. Самі - нікуя не зробили, в складі ссср - так, ну але ж "присвоїли" все - собі.
Просто - нікуя не розуміють, жити - треба далі, а не існувати за чийсь рахунок.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, Electronshik said:

Тому пуйло їх боїться. Особливо якщо китайці перекриють їм свої канали.

вот пуйло і боїться, чимало "китайських" підприємств в Україні - по жодному не прилетіло, це всім зрозумілий факт.

Якщо Одесу не рахувати, там - будуть трабли в рашки)))

Опубліковано (змінено)
10 minutes ago, Electronshik said:

Китай це також тоталітарна країна. І не робить усілякі демократичні дурниці.

але, розстрілювати за корупцію - нормальна тема, мова, на жаль не про нас... там ще й родичі - в "трудові табори"... цікавий досвід....в наших реаліях, бабуся 90+ років - власниця гєліка, це маст хев.

• Дякую! 1
Опубліковано
13 minutes ago, Electronshik said:

Китай це також тоталітарна країна.

14 minutes ago, Electronshik said:

Тому пуйло їх боїться.

Все - правильно, як кажуть "палка о двух концах", тобто - "китаєць" сам вирішує, вот в чому питання, а пуйло - немає варіантів як підлизнути.:)

Опубліковано
3 hours ago, Bliksss said:

ватнікі - будуть жити далі, в бараках, та хочаб в "землянках", вата - це хвороба. Покажіть того дибіла, який першим сказав - "вялічіє", це ж просто нонсенс. Самі - нікуя не зробили, в складі ссср - так, ну але ж "присвоїли" все - собі.
Просто - нікуя не розуміють, жити - треба далі, а не існувати за чийсь рахунок.

Є така штука: реваншизм. На неї у свій час перехворіли німці, народив на світ нацизм та Гітлера. Тепер на це хворіють росіяни. пуйло це продукт їх реваншизму. Згадати 90-ті. Крах всього, розвал, позор у Ічкерії, п'яничка "цар Боря Єльцин", олігархи, що відкривали ногами двері у кабінет президента. росіяни швидко почали біднішати і у той час в них з'явилась жадоба реваншу. І величезне бажання відновити свою імперію типу срср, бо вони щиро вважали що їх зрадили. І вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія і при цьому вважають саме нас зрадниками імперії, забувши (або не згадуючи) той факт що рф оголосила про свій суверенітет раніше ніж Україна. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
15 minutes ago, Electronshik said:

у свій час перехворіли німці

про що і мова, але, усвідомлення прийде - згодом, тобто - потім, і не до всіх. Ватани, як були - так і будуть сидіти на "обісцяному дивані" і волати - "бей хахлов".. Можна на них - йух покласти, але, їхній аналог нашої ВР - такої ж думки.

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказав:

і волати - "бей хахлов"

Ну, як говориться, "піз..ть не мішки носити". Після того як вони звідси виберуться, залишки їх непереможної совкоармії, їм ще надовго не виникне бажання повторити спробу.

Опубліковано
2 годин тому, Electronshik сказав:

вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія

IMG_20230721_201320_653.jpg

• +1 1
Опубліковано
56 minutes ago, SergLutsk said:

Після того як вони звідси виберуться, залишки їх непереможної совкоармії, їм ще надовго не виникне бажання повторити спробу.

Йожиикі кололись і - плакалі, но - тупо лезли на кактус)))

• +1 1
Опубліковано (змінено)
18 hours ago, Electronshik said:

І величезне бажання відновити свою імперію типу срср, бо вони щиро вважали що їх зрадили.

До речі, рашка - раніше за Україну вийшла зі складу ссср:0144:

18 hours ago, Electronshik said:

І вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія

за що і "двіж", це - навіть ватану з "трьома класами освіти" - зрозуміло, що без України, вони -  приречені. Приречені на що? А тут вже як "карта ляже", під кого прогнуться, там і будуть ;) Мож, так як і має бути, під монголів - прикольно було б :) Даже путлєр казав - "історічєская справєдлівость - должна быть восстановлена" ну вот, мацквабад в складі Монголії - норм варіант на мій погляд:smile-zachot:

Опубліковано
On 7/22/2023 at 6:59 PM, Bliksss said:

"русские, это - не народ, это - население"

як тут-  не погодитись?

Я б сказав що не "русские" а росіяни. Чому так?

Бо зараз я однаково ненавиджу всіх росіян, які несуть смерть моїй Батьківщині. І мені пофіг хто він: рускій, бурят, калмик, чечен, тощо. Для мене вони всі ВОРОГИ. 

• +1 2
Опубліковано
3 hours ago, Electronshik said:

Я б сказав що не "русские" а росіяни. Чому так?

Бо зараз я однаково ненавиджу всіх росіян, які несуть смерть моїй Батьківщині. І мені пофіг хто він: рускій, бурят, калмик, чечен, тощо. Для мене вони всі ВОРОГИ. 

такої національності як рускій не існує 

• Ха-ха 2
Опубліковано

Госдума намерена запретить Международному уголовному суду в Гааге вести расследование дела, по которому выдан ордер на арест Путина.

:smile-zachot:

• Ха-ха 2
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...