Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
  В 19.09.2020 в 05:11, volks сказав:

А водії кажуть, що таки навчилися.

Показати  

підтверджую, нові дороги - просто бімба, є підозра що не вони будували ))

P.S. Я маю на увазі - безкоштовні дороги., платні - не сказавби що набагато кращі.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

На Расії під час навчального бою СУ30 за 50млн.дол. був збитий залпом з  СУ35, прапорщик Поліщук забув розрядити гармату.:D

https://apostrophe.ua/news/world/ex-ussr/2020-09-22/zabyili-razryadit-pushku-v-rossii-istrebitel-sluchayno-podbil-boevoy-samolet/209935

Але в нас не краще, сьогодні над 40-б літали,  сам бачив як український сокіл на МІГ29 порцію теплових ловушок випустив на висоті кількасот метрів прямо над будинками. Ждем повідомлень кому що на балкон чи на дах авто впало.:)

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
  В 23.09.2020 в 13:59, volks сказав:

Ну влучив же.

Показати  

в рузьких - вже всі ржуть, одна з версій, що в збитому літаку був коханець дружини пілота який збив літак... збив - не керованою ракетою, а з пушки. 

Тобто - добре бачив що і куди, навіть враховуючи скорострільність - досить довго він тримав на прицілі свою мішень, щоб пілоти не змоги врятувати машину і довелось катапультуватись.

P.S. Не експерт, тепер - шкодую що льотчик забив на форум....

Опубліковано
  В 23.09.2020 в 14:55, Bliksss сказав:

Показати  

ти впевнений, що його тіпа експертна думка рівноцінна тому всьому лайну, що він міг вилити паралельно ? ))

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
  В 23.09.2020 в 15:43, MANJAK11 сказав:

що він міг вилити паралельно ? ))

Показати  

а поржать? я ж не думаю, що ти сприймав серйозно - 90% того що він тут ....хз як назвати, коротше кажучи - морозив і думав що всі навкруги - тупі і не варті спілкування з його неперевершеним життєвим досвідом, інтелектом і т.д. і т.п.

• +1 1
Опубліковано
  В 23.09.2020 в 15:45, Bliksss сказав:

а поржать?

Показати  

а толку ржать з агресивного довбня з купою совковокацапських штампів і комплексів в голові ? Он той, хто позорить імья мудреця є, чи той, що розширену гарантію на шини видає :D Ржи - ніхачу ))

• +1 2
Опубліковано (змінено)
  В 23.09.2020 в 16:12, MANJAK11 сказав:

імья мудреця

Показати  

ну, тут без варіантів -"шльому - знают все"

розширену гарантію на шини

Показати  

тут складніше, з відомою маркою телефонів - співзвучно?

Опубліковано

а толку ржать з агресивного довбня з купою совковокацапських штампів і комплексів в голові ? Он той, хто позорить імья мудреця є

Показати  

Добрий вечір, ми вас ждали. Соломон має право на помилку?

В 23.09.2020 в 15:08, Zevs_Isver сказав:

зараз прийде дуал і зізнанням справи вліпить мінус, а Маньяк зауважить що при пархатому був "пєтя".... так що "кожен має право на памілку"

Показати  

• -1 1
Опубліковано

Показати  

він всеодно був у неадекваті , толку з нього 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 23.09.2020 в 16:31, case_l сказав:

він всеодно був у неадекваті , толку з нього 

Показати  

він - один був, а тут

В 23.09.2020 в 16:38, $ΩLΩMΩN сказав:

А за мною будете шкодувати?

Показати  

сєкта...

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 23.09.2020 в 16:22, $ΩLΩMΩN сказав:

Добрий вечір, ми вас ждали. Соломон має право на помилку?

Показати  

так то його життя. Він має право на все, поки його право не залазить на моє :D

Опубліковано (змінено)

досить довго він тримав на прицілі свою мішень, щоб пілоти не змоги врятувати машину і довелось катапультуватись.

Показати  

Так там 30мм гармата, для літака достатньо кількох влучань, на ME262 було таких 4 з сумарною скорострільністю як в цеї одної, то американські літаючі фортеці B17 розвалювались від короткого залпу.;)

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано
  В 23.09.2020 в 18:20, jurgen007 сказав:

Так там 30мм гармата, для літака достатньо кількох влучань, на ME262 було таких 4, то американські літаючі фортеці B17 розвалювались від короткого залпу

Показати  

я ж і казав, що я не експерт в таких справах, але, думається що той хто натискав "гашетку" знав що робить і бачив куди цілиться... Навіть якщо погодитись з офіційною версією - "пілот не переконався у відсутності боєкомплекту", там хіба немає якогось "датчика" типу "лампочки" повний чи порожній?

Опубліковано
  В 23.09.2020 в 18:34, Bliksss сказав:

я ж і казав, що я не експерт в таких справах, але, думається що той хто натискав "гашетку" знав що робить і бачив куди цілиться... Навіть якщо погодитись з офіційною версією - "пілот не переконався у відсутності боєкомплекту", там хіба немає якогось "датчика" типу "лампочки" повний чи порожній?

Показати  

Провтикали на землі, ракети після бойового чергування зняли бо їх видно а за снаряди забули, пілот не перевірив а лампочка китайська згоріла давно.:)

Опубліковано
  В 23.09.2020 в 18:20, jurgen007 сказав:

Так там 30мм гармата, для літака достатньо кількох влучань, на ME262 було таких 4 з сумарною скорострільністю як в цеї одної, то американські літаючі фортеці B17 розвалювались від короткого залпу.;)

Показати  

Зараз швидкість винищувачів не така, як була під час другої світової. На такій швидкості влучання снаряду рознесе літак на шматки.

Пілоти вижили, їм пощастило. Для нас добре якщо їх спишуть...

Опубліковано
  В 23.09.2020 в 19:07, Electronshik сказав:

Для нас добре якщо їх спишуть...

Показати  

ну, мінус один літак - це вже добре ))

На такій швидкості влучання снаряду рознесе літак на шматки.

Показати  

думалось, якщо і від ракет - бувало тікають, то від гармати - тим більше, я ось це мав на увазі.

Опубліковано

Зараз швидкість винищувачів не така, як була під час другої світової. На такій швидкості влучання снаряду рознесе літак на шматки.

Пілоти вижили, їм пощастило. Для нас добре якщо їх спишуть...

Показати  

Гармати застосовують в ближньому бою на дозвукових швидкостях.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...