Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

4 хвилин тому, Volyniaka сказано:

plakat8-08.jpg

капєц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Volyniaka сказано:

plakat8-08.jpg

капєц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, Basil сказано:

Прошу пардону!

Я все питав, чи сама жила і працювала в селі, то все  "сусіди-дачники", "Знайомі "....

вже прочитав: 

жила і пахала, сама дачниця. Ринок збуту - так, але не обов*язково здавати оптом. Зараз часи інету, клієнтів можна шукати онлайн, головне - знати, що їм треба запропонувати. У мене молочниця, я її довго шукала, але кожного разу таюсь на сотку. І я неї не одна така. Розпродує буквально за 10 хв все. А була інша - спочатку добре молоко, а потім бодяжити почала. То хто їй винен, що ніхто купувати не хоче. От і ринки збуту. Молоді, здорові люди, без заглядання у чарку можуть дуже добре заробляти. Як з розумом будуть все робити. А як горілку пити, то нічого не буде. На жаль, за 70 років хазяїв винищили. От і багато по селах ледарів.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нормально у них все з плакатами.

Який же ж то конфуз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, S30 сказано:

Та нормально у них все з плакатами.

Який же ж то конфуз?

Ну так. Слово "Побєда" над фашистом же ж написана. Все сходиться:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как Прага встретила Залдостанова. Чеомдан-вокзал-Россия

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

Как Прага встретила Залдостанова. Чеомдан-вокзал-Россия

Как рассказал корреспонденту DW один из участников мотопробега, непосредственно из России прибыли всего два десятка человек. Все остальные - байкеры из дружественных клубов в самой Германии, Словакии, Сербии и других странах.

Кстати, ни одного мотоцикла с российскими номерами у памятника в Тиргартене видно не было. Как оказалось, большинство участников пробега прилетели в Словакию и там взяли мотоциклы напрокат.

http://preslav-67.livejournal.com/1419843.html

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі ці факти говорять про одне, гниє расєюшка зсередини, нема ні стрижня, ні ідеї, ні патріотизму справжнього. Все фарс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дел. Що таке з сайтом? по два рази додається пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені це все виглядає на започаткування якогось карнавалу. Повна перемога форми на суттю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені це все виглядає на започаткування якогось карнавалу. Повна перемога форми на суттю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

у карнавала суть є, дуже глибинна. А вони і до цього не дотягують. Фарс, лицедійство, пустота. У всьому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, romaxa11 сказано:

дел. Знову повторив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3992_XmLzDfpyaNST_w_687.jpg?1462951770

Російські кондитери переплутали Луцьк з Махачкалою

На обгортці цукерок російського виробництва зображена В'їзна вежа Луцького замку, а над картинкою – напис "Махачкала".

Виробник цукерок – російська компанія "Атаг" з міста Шексна Вологодської області, – повідомляє Волинська служба новин.

Як повідомляє видання, фото обгортки зроблене раніше, адже на сайті цієї компанії у переліку продукції немає цукерок "Махачкала".

Махачкала – місто в Росії, столиця Дагестану. Воно розташване на вузькій смузі рівнини західного узбережжя Каспійського моря між горою Таркі-Тау та морем. Цікаво, що неподалік Махачкали у Дагестані є древня фортеця Нарин-Кала, зубці якої віддалено можуть нагадувати Луцький замок.

3992_R2ZnTEVh5rZ3_w_687.jpg?1462951770

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...