Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?


Рекомендовані повідомлення

Тоді точно народні бунти почнуться... :_07:

Не будуть. В них залишиться самогон з перечавлених персиків та настоянка "Бояришнік".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді точно народні бунти почнуться... :_07:

Не будуть. В них залишиться самогон з перечавлених персиків та настоянка "Бояришнік".

ви забули про СТЄКЛОМОЙ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов таке:

Цікаво, що росіяни - єдиний слов’янский народ, який немає язичницьких міфів про створення світу, бо в часи християнізації змінилась мова в них, а разом з мовою зникли і язичницькі міфи у вигляді пісень ( пісні майже неможливо перекласти з мови на мову - втрачається рифма )

Так?

Може все і так,тільки росіяни не словянє.Це потомки монгол,татар і фінских племінних народів-мурома,мєря,вєсь,мокша і т.д. Що то за народ,який не звідки появився тільки у проміжку між кінцем 15ст. і першою половиною 17ст.? Змінено користувачем ig_rok
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді точно народні бунти почнуться... :_07:

Не будуть. В них залишиться самогон з перечавлених персиків та настоянка "Бояришнік".

ви забули про СТЄКЛОМОЙ!!!

— Разбить?

— Разбить.

— Пол-литра?

— Пол-литра!

— Вдребезги?

— Ну конечно вдребезги!

— Да я тебя!… ©

Да хоть цистерна спирту в дворі! "Настаящій" рускій ніколи не допустить такого. Бо для нього це майже як скрєпи! :smile3: Не зря ж в них вислови існують...

Уронили водку на пол... оторвали Вове руки...

Хитрый мальчик, разбив папину бутылку водки притворился мёртвым.

і т.д.

CL3flZUVAAAr4b8.jpg

CL3flZXUAAAFIN1.jpg

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше піднімав тему, а що далі, як нам жити з якимись рускімі і нарвався на Діфото. Продовжу в темі про русскіх:

Едмон Дантес:

И дело даже не в том, что для большинства украинцев словосочетание "нормальный русский" звучит как оксюморон. Оно придумано русскими, как оправдание для самих русских. Мол, все вокруг пидарасы, а я российский либерал и я не поддерживаю Путина. Но Крым все равно не бутерброд и нужно провести референдум. Бла-бла-бла. Но помните: я "нормальный русский".

Да, несомненно в России есть люди достойные уважения (лично я знаю несколько таких) и как бы всех под одну гребенку грести негоже, но и закатив рукава копошиться в бочке дегтя в поисках ложки меда особой нужды нет.

Вот сейчас все просто. Спроси у украинца, кто враг и он без промедлений покажет в сторону России, не разбираясь в степени концентрации ее "нормальности". Аннексия Крыма, инвазия "русского мира" на Донбасс и полтора года войны четко разделили мир на своих и чужих, на друзей и врагов, на черное и белое.

Но придет время, когда все будет гораздо сложнее. В силу разных причин (от кровавой революции до государственного террора), предпосылки к которым отчетливо видны уже сегодня, россияне будут толпиться с семьями, пожитками и тещиным фикусом на украинской границе, в надежде получить статус беженцев/переселенцев/эмигрантов. Или просто побегут через дыры в кордонах. Побегут так, как некогда граждане ГДР бежали в ФРГ, опасаясь получить советскую пулю в спину, отлитую где-нибудь под Калугой, каким нибудь калужским Прохором. Боялись, но бежали. Потому что пиздец – это весьма определенное и ощутимое явление.

А теперь о сложностях. Воистину национальная черта украинского народа – терпимость и сострадание. Отходчивость и незлопамятность – это ахиллесова пята украинцев. И вот тут начинается все самое интересное.Граница между своими и чужими стирается, понятия "друг" и "враг" становятся весьма условными, а мир меняет черно-белый контраст на всю палитру красок и полутонов. Многие забудут лица Чуркина, Лаврова, Путина и мы услышим миллионы возгласов: "нужно помочь", "нельзя уподобляться русским", "это нормальные русские", "они просто были зомбированны пропагандой", "нужно протянуть руку помощи братскому народу".

Так вот, если у кого-то национальная гордость повиснет на пол шестого, я предлагаю вспомнить, что скоро годовщина "Иловайского котла",в котором "потерявшиеся" русские "братья" брали в плен или добивали раненых, давили техникой или расстреливали украинских солдат, на украинской земле, под украинским небом. И все это под одобрительное улюлюкание и восторженный гогот ненормальных или нормальных русских. Их не разберешь, они все на одно лицо.

Поэтому, нормальный русский, впрочем как и ненормальный должны оставаться в России и бороться за свое будущее и будущее своих детей. В общем заняться тем, чем сегодня занимаются украинцы.

Извините за внимание

Сашко Лірник:

Епічний серіал «Гра Престолів» не дивився хіба той, який не має телевізора чи комп'ютера.

Десятки і навіть сотні героїв і подій заставляють нас забувати про реальність і зануритися в моторошне існування жорстокого фентезійного середньовіччя, де життя, честь і совість людська не варті ламаного шеляга.

Дякувати Богу, все то автор вигадав.

Хоча віриться що все так і було насправді і в реальній історії.

Вся та гризня за владу, зради, вбивства, катування, грабунки, гвалтування і різанина були неодмінним супутником людства на шляху до гуманізму. Навіть гірше було. І зовсім недавно. І ще подекуди трапляється і зараз.

Ми навіть не здогадуємося яка тонесенька на нас шкірка цивілізованості. Як на вареній картоплині.

І як мало треба, щоб із вчорашнього мийника машин, чи менеджера середньої ланки утворився монстр-садист, який полоненим відрізає голови, статеві органи і катує беззахисних представників свого ж виду гомо сапієнсів. А головне отримує від цього насолоду, фотографуючись на тлі шматків тіл, хизуючись скривавленими трофеями і намародереними іграшками і парфумами із збитого Боїнга.

І поруч живе ціла країна, яка виростила і викохала тисячі Рамсі Болтонів і послала їх до нас «на сафарі». Садистів, вбивць, падлюк, ґвалтівників, мародерів і катів.

Читаєш такі новини, бачиш фото і ролики на ютубі і не хочеш вірити що таке можливо в нашому 21 сторіччі. Ні, це не з нами відбувається! Це не про нас! Як таке можливо?! - кричить душа і серце.

Як? А просто з цієї країни прибувають до нас Рамсі Болтони, які керують нею і викохують собі подібних і розмножуються в сприятливому середовищі як бактерії в поживному бульйончику в лабораторній скляній чашці Петрі.

І бульйончиком для них служить весь народ цієї великої країни.

Шо, не весь?! Тільки 86%?!

Ой, вибачте, просю пардону.

Поки що не весь.

Але Рамсі Болтони над цим працюють. І їм це вдається.

Практика робити із гордого «сина залізнобоких» Теона Грейджоя покірного заляканого раба Смердючку у них відмінна.

Точно як у серіалі. Спочатку «врятувати», потім заманити, потім припнути, потім каструвати, а потім різати по шматочку, аж поки Теон, тепер уже Смердючка, сам не буде благати різати йому пальці, аби катування припинилося хоч трішечки раніше, і дякувати своєму господарю за нечувану милість.

Спочатку шалені гроші, «вставання з колін», помпезні свята і будови, а потім вибухи житлових будинків, сплановані теракти, малесенькі конфлікти, маленькі війни, середні війни, великі війни, репресії,затягування гайок, залякування, «пошук відьом», полоній в чайок, молоток по голові, куля на вулиці, вбивства відомих і просто світлих совісних людей… Та що я вам розповідаю. Своєрідна кастрація нації, коли опозиція покірно і організовано йде крізь металошукачі щоб дозволено пошуміти і організовано пройти в автозаки.

І от за якихось десяток рочків маємо із «народа залізнобоких, у якого в жилах тече солона морська вода» добре дресироване населення собачок,які "бьющую руку ліжут". Такий собі народ Теонів-Смердючок, які моляться на портрет лисого господаря Рамсі, дякують за те що Господар дозволяє самим вибрати якого пальця відрізати і за те що не карає сильно,коли іноді вдається зловити і зжерти жирного щура, бо то теж власність Господаря Рамсі.

І тепер кастрований Смердючка, навіть маючи в руках гостру бритву, не ріже горлянку Господаря Рамсі, а обережненько голить йому щетину, бо тепер замість морської солоної води в його жилах тече концентрована страхом сеча.

А Рамсі насолоджується владою над Смердючками і на очах у них вбиває їхніх дітей, а Смердючки відводять оченята і кажуть, що у них дітей взагалі не було, а той труп в рефрижераторі з Донецька - взагалі якийсь бомжара, якого треба загорнути в рові під Ростовом із номерною табличкою. А Смердюччин Альоша щойно був вдома, тільки вийшов «булошную за баранкамі».

Рамсі, виколупуючи із зубів пармезан і чорну ікру, спалює і знищує харчі на очах у голодних Смердючок, а вони радісно повискують і дякують, бо щурі ще жирні і їх «трохи є як пошукати».

В серіалі дресирований Смердючка іде до своїх «залізнобоких» і переконує їх здатися на милість свого Господаря, після чого із них всіх знімають шкіру. Для того його і дресирували.

І коли ви в чергове чуєте про «братство народів», «спільну історію», чи про те що «амєріканци хатят нас поссоріть», знайте – перед вами Смердючка, який хоче привести вас до свого Господаря Рамсі, щоб він зняв із вас шкіру.

Бороніться оружно, а головне морально!

Не брат ти мені, Смердючко!

  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорячи мовою тих, про кого йде мова, і говоряи їхніми ж фразами - "маразм крепчал"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ікру там завжди знищували , яка нелегальна .

Бачив на відео , скільки там риби пропадає від браконьєрів . На Камчатці та на Каспії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повернення в СРСР...

fYCPesTmbDI.jpg

Розмова з ватніком:

- США купили Майдан за 5млрд$!

- А почему Путин не заплатил 10, чтобы перекупить продажных хохлов и не потерять 150 от санкций?

- Эээ..ммм..ооо.... ВЫ ВСЬО ВРЕТИИИ!!! ПУТЕН ЗАПЛАТИИИЛ 10!!! ПРОСТА ЯНУКОВИЧЬ НЕ УСПЕЛ ИХ РАЗДАТЬ ЛЮДЯМ!!!

iUF5xjC_yXw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лозунги для современной России:

— Сегодня ты жуешь свинину, а завтра славишь Украину!

— Сегодня просишь камамбера, а завтра чествуешь Бандеру!

— Сегодня жрешь ты пармезан, а завтра Крым вернешь хохлам!

— Сожги хамон и абрикосы, а то в Москву придут пиндосы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пётр воевал со шведами, Екатерина - с турками, Александр - с французами. А нынешний царь воюет с нектаринами" ©

3kdc_ASqT7Q.jpg

kV-A_8c2E8k.jpg

Плюс в догонку:

"уничтожение одного килограмма мяса обходится налогоплательщикам в 7 рублей, одного килограмма сыра — в 3,5 рубля."

Ну наказав так наказав.... :sm128:

А взагалі, знищувати санкційні продукти на кордоні це напівзахід...

Потрібно здійснювати диверсійні вилазки через кордон і знищувати цю їжу прямо у лігві ворога!

:0095:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.yaplakal.com/forum3/topic1149446.html

Вот и провел свой отпуск в Крыму.

Очень меня удивил Билайн. Оказывается звонки из Крыма (Алушта) Билайн позиционирует как "Международный роуминг". А я наивный думал, что я в России smile.gif

На экране всё время висит надпись "WIN - Beeline", откуда там взялся Киевстар - загадка. Загадка на которую уже 10 дней не могут ответить сотрудники компании, на моё обращение через обратную связь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Медведєв хоче скоротити кількість корів і курей в господарствах росіян

Російський прем'єр доручив перевірити, чи не занадто багато корів і курей тримають росіяни в своїх особистих господарствах.

Відповідне доручення він дав Мінсільгоспу, Мінекономрозвитку і Мінфіну Росії за підсумками наради у понеділок, повідомляє сайт уряду РФ.

"...опрацювати питання про внесення змін до законодавства Російської Федерації в частині регулювання відносин з ведення особистого підсобного господарства, в тому числі встановлення обмежень поголів'я сільськогосподарських тварин і птиці, що використовуються при веденні такого господарства", – сказано в документі.

Відповідні пропозиції відомства повинні внести в уряд до 23 вересня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во. Ще б йому хто нашептав у вухо про податок з кожного фруктового деревця і кущика і булоб в самий раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да хохлы, мы продукты левые уничтожаем, а вы, бомжи, всей какляндией своим горе-воякам на портянки собираете))

По форуму повіяло стійким запахом паленої вати))) Змінено користувачем bublik007
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да хохлы, мы продукты левые уничтожаем, а вы, бомжи, всей какляндией своим горе-воякам на портянки собираете))

І вам доброго дня ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да хохлы, мы продукты левые уничтожаем, а вы, бомжи, всей какляндией своим горе-воякам на портянки собираете))

ишол Хохол - насрал на пол, ишол кацап -зубами цап... :0166:

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...