Перейти до змісту

"Новий" Крим, нові реалії

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

NoutM, погоджуюсь. По ссилці http://webcam.ikrim.net/newworld/201459.html можете подивитись на кількість людей в Новому Світі. Часом здається що ті новини від Кримнашу містять більше брехні ніж правди.

alexvvv, до 2013 року у Криму та на Донбасі було набагато краще ніж зараз! В Криму було набагато більше туристів, а на Донбасі не було війни. І що що був янукович? Краще порівняйте фото донецького аеропорту до 2013 року і після.

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

NoutM, погоджуюсь. По ссилці http://webcam.ikrim....rld/201459.html можете подивитись на кількість людей в Новому Світі. Часом здається що ті новини від Кримнашу містять більше брехні ніж правди.

alexvvv, до 2013 року у Криму та на Донбасі було набагато краще ніж зараз! В Криму було набагато більше туристів, а на Донбасі не було війни. І що що був янукович? Краще порівняйте фото донецького аеропорту до 2013 року і після.

Да в 2013 багато, що по іншому було. В жінки був прибутковий, а не збитковий магазин і робота. В батьків в тричі більші пенсії. В друзів в тричі більші зарплати в $ еквіваленті. Крим був Українській. Та ми не про це... я про те, що новини КримНашенські які тут багато хто смакує перетворились в фарс і обман самих себе. Але багатьом подобається.

Хоча треба признати в 2013 я і патріотом не був. І доля України не турбувала так як це зараз. Все ж багато, що в нас змінилось. Але якщо не буде перемог і змін. То я навіть не уявляю яка буде Україна через 2-3 роки. Це буде жах (((

Опубліковано

Новини про крим це збір твітер дописів на сторінці автора. пишуть там різні люди а автор це все зводить в одне ціле і подає. і це пишуть різні люди різного доходу, рангу і т.д.

Опубліковано

Новини про крим це збір твітер дописів на сторінці автора. пишуть там різні люди а автор це все зводить в одне ціле і подає. і це пишуть різні люди різного доходу, рангу і т.д.

Автор зводить в одне ціле виключно мантри для вишивати і вони вже кумарять.

Опубліковано

Пробігся по вебкам Криму.Таку кількість людей на пляжах я спостерігав до війни у травні.Для середини липня-це порожні пляжі.Місцеві в твітері тому так і пишуть.

Опубліковано

Автор зводить в одне ціле виключно мантри для вишивати і вони вже кумарять.

Сам перевіряв що він зводить і чи вибірково йде зібрання чи все що там поститься?

Опубліковано

Сам перевіряв що він зводить і чи вибірково йде зібрання чи все що там поститься?

Читаю Севфорум без посередників, який крим. бандерівець цитує чуть рідше ніж твітер. Якщо читати кримського бандерівця, то складається враження, що Крим от-от приповзе назад з пробаченнями і каяттям, а якщо читати форум (читай кримчан), то зрозуміло, що такого не станеться ніколи, бо те що вибирає бандерівець, це 0,0...01% від загального числа повідомлень.

Опубліковано

Севфорум не показник .

Це все одно , що читати форум ПС і шукати там ватні настрої =)

Показник, бо саме бандерівець так і робить (читає форум ПС Севастополя і і шукає там вишиватні настрої). А я бачу як є насправді, бо читаю все, а не лише виборку бандерівця.

Ребята, я нікого ні в чому не переконую. Хочете вірити, що в Криму всепропало? Ок.

Опубліковано

Я схиляюсь до думки, що кримській ваті все нормально, "ще трохи потерпіти", впринципі які і будь-якій ваті в світі. Порівняння кримської жопи мало б зміст, якщо б у нас йшов рух вперед не в ЗМІ і псевдостатистиці, а в реальному житті. наша жопа страшніша ніж їхня. Вони відразу були приречені вибором жити в матушкє, а ми йшли в краще життя. Нас обламало покруче і не зрозуміло чи зможемо вигребти. Коли постійно звучить failed state в нашу сторону, недодержава і вже не зі сходу а з заходу.

Опубліковано

Ще мене вбиває якого фіга авто в РФ і Криму дешевше чим в нас в баксах. То ми такі багаті чи живем по новому. Дивився ціни то різниця до 40%

Опубліковано

Ще мене вбиває якого фіга авто в РФ і Криму дешевше чим в нас в баксах.

В рашці - завжди було багато "крадла", легалізувати його - набагато простіше ніж у нас. Що стосується Криму,

то будь-який "Криський" нотаріус - із задоволенням легалізує будь-яку машину з Лугандонії чи іншої частини України....

Опубліковано

Ще мене вбиває якого фіга авто в РФ і Криму дешевше чим в нас в баксах.

В рашці - завжди було багато "крадла", легалізувати його - набагато простіше ніж у нас. Що стосується Криму,

то будь-який "Криський" нотаріус - із задоволенням легалізує будь-яку машину з Лугандонії чи іншої частини України....

І тим не менш від того вони дешевшими не робляться.
Опубліковано

то від чого ж тоді? митні платежі на б/в авто іноземного виробництва - більші ніж у нас...

Опубліковано

то від чого ж тоді? митні платежі на б/в авто іноземного виробництва - більші ніж у нас...

Ціни диктує ринок. До поки люди готові стільки платити за авто до того часу вони і будуть стільки вартувати.
Опубліковано

Я схиляюсь до думки, що кримській ваті все нормально, "ще трохи потерпіти", впринципі які і будь-якій ваті в світі. Порівняння кримської жопи мало б зміст, якщо б у нас йшов рух вперед не в ЗМІ і псевдостатистиці, а в реальному житті. наша жопа страшніша ніж їхня. Вони відразу були приречені вибором жити в матушкє, а ми йшли в краще життя. Нас обламало покруче і не зрозуміло чи зможемо вигребти. Коли постійно звучить failed state в нашу сторону, недодержава і вже не зі сходу а з заходу.

Кримська вата терпітиме, поки їй обіцятимуть міст. Бо міст "рішає" всьо. А міст їм обіцятимуть доки триває конфлікт на Домбасі. Бо якщо кримчанам сказати правду, тобто, що моста ніколи не буда і ця жопа не тимчасова, то й Домбас скаже: "то пішли ви на куй зі своїм театром".

Ціни диктує ринок.

Не в нашому випадку. Спитай в любого гонщика скільки заробляє на одній автівці він, а скільки держава.

Опубліковано
Не в нашому випадку. Спитай в любого гонщика скільки заробляє на одній автівці він, а скільки держава.
Я думаю що вони заробляють порівну. А вже різниця, про яку ти говориш, осідає в карманах чинуш.
Опубліковано

Основне бабло людьми в Криму заробляється(зароблялось) не на пляжах,а за "житло",бари,кафе,ресторани,базарчики,їх треба дивитись по веб-камерах.Можливо це бюджетники з санаторіїв(яких силком гонять туди з рашкі),і які не особо там "шикують".

Опубліковано

Дивлюсь зараз вебку з Орджонікідзе, на пляжі людей мало http://ordjon.com/in...m_central_beach

6bb72ebaa822c20637d958f5f0019426-full.png

Ну якщо порівнювати день і вечір. То зранку там народу як і в 2013. А вечером трошки менше. Раніше тільки біля 5 так рідко ставало на пляжі. Зараз вже з 4 години дня.

Ще пару тижнів назад там в спеку яка вже була тридцять людей з трудом зранку нараховував.

Опубліковано

Я думаю що вони заробляють порівну. А вже різниця, про яку ти говориш, осідає в карманах чинуш.

Помиляєшся, бо якби гонщики заробляли по пару тисяч з машини, як держава, то я сам в них пішов.

Опубліковано

Помиляєшся, бо якби гонщики заробляли по пару тисяч з машини, як держава, то я сам в них пішов.

Були часи так і заробляли до 2005-7 року. На машині 1-2к баксів. Це до прикладу на ауді а6 98 року яка тоді біля 20тки зелені коштувала. 18 ставала пригнати і доки і за 20 тис уходила. В ті часи бувало дуже часто батько купляв авто на ринку (не сам гнав). Катався два роки, а потім продавав і мав ще зверху.

Зателефонував в Орджо де брав квартиру. Платив в 2013 50 баксів за добу. (кондюх, кімната велика, кухня, вана з болєром, тв супутник, але ремонт совок і вигляд совок. Каже в червні не здавалась не було людей. Зара вже здав за 1500 рублів на до середини серпня одній компанії. 1500 рублів то десь 26 басків. Правда каже живе компанія 7 чоловік в квартирі. Я коли з жінкою був то знімали квартиру на двох. Спитав коли ми приїдем. Сказав як Крим буде Наш )))) Посміялись... мужик хоч татарин, але ватний. Но щоб я зняв квартиру і знову катнув готовий кричати Слава Україні походу.

Опубліковано

Ти мене не правильно зрозумів. Шо гонщик шо держава заробляють ~ по 500 баксів, все остальне осідає в карманах.
Опубліковано

Ти мене не правильно зрозумів. Шо гонщик шо держава заробляють ~ по 500 баксів, все остальне осідає в карманах.

Держава 500 баксів? Ага, знайшов лоха. А спитай гонщика чи він має по 500 з машини.

post-3393-0-59560000-1437403758_thumb.jp

Опубліковано

Дивлюсь зараз вебку з Орджонікідзе, на пляжі людей мало http://ordjon.com/in...m_central_beach

6bb72ebaa822c20637d958f5f0019426-full.png

Ну якщо порівнювати день і вечір. То зранку там народу як і в 2013. А вечером трошки менше. Раніше тільки біля 5 так рідко ставало на пляжі. Зараз вже з 4 години дня.

Ще пару тижнів назад там в спеку яка вже була тридцять людей з трудом зранку нараховував.

Хочете сказати, що то фото пляжу в один день тільки в різну пору? Щось мені не віриться. Це як в грі "Знайди 10 відмінностей". Кинулось в очі таке: на першій заповнений пляж, але на другій чітко видно, що пусте місце відведене для волейболу, навіть розмітка є. На першому фото перевдягалка жовто-блакитна, а на другому жовта і меншого розміру. Та й справа, де магазинчики не все ідентичне. Чи то тільки мені помітно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...