Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я як раз хтів зберегти це відео собі на компа на всяк випадок. а воно вже не качається, але програється. Може десь в кеші воно є?

Опубліковано

http://newsradio.com.ua/2014_06_02/photo-B-j-b-lja-upravl-nnja-Luganskogo-prikordonzagonu-FOTOREPORTAZH-5317/?slide-1

Бій біля управління Луганського прикордонзагону – ФОТОРЕПОРТАЖ

Читати повністю: http://newsradio.com.ua/2014_06_02/photo-B-j-b-lja-upravl-nnja-Luganskogo-prikordonzagonu-FOTOREPORTAZH-5317/

Опубліковано

поясніть будь ласка (хто встиг побачити), після спалаху за памятником, вибух не один на дорозі стався, а як ніби касетна бомба.

і чорний дим відразу повалив навіть з парку... ПЗРК такий дим дає після пострілу по всій траекторії польоту снаряду?
Опубліковано

Пограничники в Луганске в течение 12 часов отбивают атаки террористов

"Сейчас идет бой, продолжается штурм, подожжен КПП, горит парковая зона в части", - сообщил он.

"Пограничники продолжают держать оборону военного городка. Сейчас никакой дополнительной помощи в зоне конфликта нет", - отметил он и добавил, что утром было совершено несколько полетов авиации.

"Мы постоянно держим контакт и информируем штаб АТО в режиме реального времени о событиях, которые происходят", - сказал он.

Опубліковано

Агов, бійці Диванного батальйону! Давайте ми теж будемо банити відео кацапів на youtube.

Знизу справа біля відео на youtube є прапорець, натискаємо прапорець, вибираємо пункт Жорстокі або відштовхуючі сцени і вибираємо підпункт пропаганда тероризму.

Опубліковано

????

Дмитрий Тымчук

По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", в Луганске украинские силовики начинают полномасштабную операцию по нейтрализации террористических групп в городе.

В частности, нейтрализации (а в случае сопротивления – уничтожению) подлежат группы боевиков, действующие в районе зданий Луганской ОГА, СБУ, Луганского погранотряда, а также в других районах города.

Данная операция силовиков, в которой будут задействованы силы авиации и бронетехника, вызвана исключительно действиями террористических групп в Луганске.

Опубліковано

70 000 чеченців

74 000 http://gazeta.ua/ru/...-na-kiev/561460

Згідно з вікіпедією - населення 1 346 438 (2014), половина жінок, половина половини діти-старики (чоловічої статті), лишається 336 тис., з них 74 тис. - 22 відс. Вони там, що без роботи всі сидять. Відправити п"яту частину всіх чоловіків призивного віку, точно щось курять.

Опубліковано

skachatvideoyoutube1.jpg

а скачати з ютубе дуже просто

в ссилці на відеоролик , перед youtube, вставте дві літери ss і натисніть ентер

на слідующій сторінці буде доступна ссилка для скачування ролика

Опубліковано

Згідно з вікіпедією - населення 1 346 438 (2014), половина жінок, половина половини діти-старики (чоловічої статті), лишається 336 тис., з них 74 тис. - 22 відс. Вони там, що бещ роботи всі сидять. Відправити п"яту частину всіх чоловіків призивного віку, точно щось курять.

Такі да. Там де хазяйнують кацапи скрізь безробіття, репресії, голод, плач і сльози.

Дані за 2011 рік. Але не думаю що щось кардинально змінилось.

Более 240 тысяч жителей Чечни являются безработными

big_611847.jpg

Опубліковано

поясніть будь ласка (хто встиг побачити), після спалаху за памятником, вибух не один на дорозі стався, а як ніби касетна бомба.

і чорний дим відразу повалив навіть з парку... ПЗРК такий дим дає після пострілу по всій траекторії польоту снаряду?

Опубліковано

????

Я б Тимчуку, а особливо його "аналітиці і прагназірованію" не дуже довіряв би, а тільки фактам довіряв, іто не всім.. Бо він останнім часом лізе в політику, а не просто залишається воєнним журналістом, це також не спроста..

Агов, бійці Диванного батальйону! Давайте ми теж будемо банити відео кацапів на youtube.

Знизу справа біля відео на youtube є прапорець, натискаємо прапорець, вибираємо пункт Жорстокі або відштовхуючі сцени і вибираємо підпункт пропаганда тероризму.

Відео останнє було видалене користувачем, а не адміністрацією сервісу, що не так легко, як здається.

Так, то ПЗРК дає таку віддачу.

Опубліковано

На відео що виклав Cherman на 1:03 хв видно отвір в сітіні на рівні першого поверху. Може то щось давнєшнє. А ще шось дуже вже сильно пошматувало загиблих. не знаю.... не військовий експерт, але маю надію, що все ж таки то колоради там такого наробили. Та й загрались там вже ті колоради в ЛНР, точно перетнули межу сьогодня.

Опубліковано

Я б Тимчуку, а особливо його "аналітиці і прагназірованію" не дуже довіряв би, а тільки фактам довіряв, іто не всім.. Бо він останнім часом лізе в політику, а не просто залишається воєнним журналістом, це також не спроста..

Я теж це помітив, чого і поставив знаки запитання.
Опубліковано

Хлопці не забувайте що зараз іде інформаційна війна, і це повідомлення від Тимчука, могло носити направлений на сепаратистів характер, для того щоб визвати паніку в їх рядах і припинити обстріл частини.

Опубліковано

пянь зі зброєю))

але русіш телевізор вже кричить, що то наша авіація.

1ekUPP9jZPw.jpg

Я не был бы так уверен, как по мне работал 30мм ОФС с самолета, да и в нете есть такие мысли :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...