Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

иникає бажання трубу водопровдну йому запхати по самі гланди

Газопроводну.

від презервативів хоч користь є, а він у цей розряд не відноситься

Мається на увазі - Де його місце :)

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вугілля -це ресурси всієї України і ми з вами маємо право розпоряжатись ними таке ж як і жителі донбасу

Ніхто нічого проти немає. Така була позиція жителів донбасу. Типу - ми тут добуваємо, і нічого не маємо. ЗП хренова і т.д.

Опубліковано

Як нам допомогти нашій країні, нашим воїнам?

- співпрацювати з волонтерами, які налагодили постачання на передову і займаються опікою поранених у тилу;

- поширювати інформацію, правду про Україну і Росію (дуже бажано іноземними мовами, що б в неті було більше правди). Цю інформацію читатимуть іноземці і формуватимуть справжню, сприятливу для нас точку зору. Громадська думка чинитиме тиск на іноземні уряди. Особливо для нас важливі американці. Хоча і європейці можуть допомогти фінансово та цінними матеріалами (Целокс, оптика, броня).

Думаємо і робимо!

Опубліковано

ЗП хренова і т.д.

Да вони просто уху їли, а не зарплати в них маленькі.

Приватні шахти, які належать олігархам отримують державні дотації на зарплату шахтарям. І це з наших податків.

Потім це вугілля за завищеними цінами купують державні і комунальні підприємства. Знову з наших податків.

Янукович завалив Донбас дотаціями, не буду повторюватися з чиїх податків. В регіоні тьма грошей, зарплати лізуть догори у всіх сферах, не тільки на шахтах.

Якщо шахти дійсно збиткові, хай власник їх закриває. А шахтарі хай думають де заробити, хай їдуть в Європу горшки виносити, як вони люблять з нас западенців прикалуватися. Думають наші туди від хорошого життя їдуть. А ще краще в Москву на будівництво, і збудеться мрія ідіотів - Рассея.

А то поробили з тих збиткових шахт "насоси для викачування бюджетних грошей (дотацій)".

Опубліковано

З Росії прорвалося дві колони з бронетехнікою

Сьогодні на територію України прорвалося кілька колон з бронетехнікою

Про це Еспресо.TV повідомив Дмитро Снєгирьов, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

За його словами, о 5:00 ранку через місто Суходольск, що у Луганській області, прорвалася колона, яка складалася з 20 одиниць бронетехніки.

А друга колона прорвалася за тим самим маршрутом о 7:00 ранку.

ЗП хренова і т.д.

Приватні шахти, які належать олігархам отримують державні дотації на зарплату шахтарям. І це з наших податків.

Потім це вугілля за завищеними цінами купують державні і комунальні підприємства. Знову з наших податків.

Янукович завалив Донбас дотаціями, не буду повторюватися з чиїх податків. В регіоні тьма грошей, зарплати лізуть догори у всіх сферах, не тільки на шахтах.

Якщо шахти дійсно збиткові, хай власник їх закриває. А шахтарі хай думають де заробити, хай їдуть в Європу горшки виносити, як вони люблять з нас западенців прикалуватися. Думають наші туди від хорошого життя їдуть. А ще краще в Москву на будівництво, і збудеться мрія ідіотів - Рассея.

А то поробили з тих збиткових шахт "насоси для викачування бюджетних грошей (дотацій)".

Ви праві. Одна з вимог МВФ перед урядом України була приватизація шахт. Так що не все свій час.

Опубліковано

ЗП хренова і т.д.

Блін, я їх не захищаю. Я просто відповів, що може означати (не впевнений), оті "Особливі умови". ЧИ як їх там.

Те, що вони ухи-скуштувавші я знаю. просто наркота, видно, подорожчала, і бухло. От і вийо..

Опубліковано

Террористы пытались сбить самолет "Су-25" сил АТО, обстреляв его из зениток - спикер АТО.

Террористы пытались сбить Украинский военный самолет Су-25 во время выполнения им военной задачи, однако боевая машина избежала уничтожения. Об этом УНН сообщил спикер АТО Алексей Дмитрашковский.

"Сегодня утром во время выполнения боевого задания самолет ВСУ "Су-25" был обстрелян террористами. Боевики пытались уничтожить самолет из зенитных установок. Боевая машина получила определенные повреждения однако пилотам удалось отойти из зоны поражения и посадить самолет на аэродроме дислокации. О жертвах информации нет", - отметил А.Дмитрашковский.

Он также добавил, что информация, которая обнародовалась ранее о якобы сбитом террористами сегодня вертолете ВСУ не соответствует действительности.

Как сообщал УНН, артиллерия и авиация украинских силовиков наносит сокрушительные удары по основным объектам и базам террористов. Данные о местах расположения этих объектов и скоплений террористов получены от боевиков, перешедших на сторону АТО.

Опубліковано

Днепропетровские десантники уложили под Славянском около 250 боевиков, треть из которых - чеченцы

Артиллерия 25-ой отдельной Днепропетровской воздушной-десантной бригады разгромила тренировочный лагерь террористов под Славянском. Убито минимум 250 террористов.

Об этом
http://society.lb.ua/accidents/2014/07/01/271488_ukrainskaya_artilleriya_razgromila.html' rel="external nofollow">
рассказал один из офицеров артиллерии.

По его словам, на территории лагеря были обустроены тир, кухня, в которую и попали снаряды, выпущенные артиллеристами.

«На месте боя, как доложили разведчики, было уничтожено более 250 террористов, две трети из которых - чеченцы, остальные - славянской внешности», - рассказал он.

Сейчас наша артиллерия ведет огонь по противнику, который окопался возле Новоалександровки.

"ОБКОМ"

01 Июля 2014 13:17

Опубліковано

Mykola81, і ще одна дуже гарна пісенька :)про теж саме

Пи Си: як не крути, а на під час пісеньки я ніразу не заспівав "Будет тепло" :_07: , а от "Хутін Муйло!!!" оооо дааа...

Опубліковано

Дуже правильно сказано

Borislav Bereza

23 год. ·

Читаешь Facebook и понимаешь, что он сплошь из гениев политики и экономики. Все знают, как поднять экономику, победоносно завершить АТО и решить все государственные проблемы.

Чувствую себя идиотом. У меня такого универсального набора решений нет.

Опубліковано

В СНБО просят украинцев не сообщать в соцсетях о перемещении техники и сил, задействованных в АТО

В Совете национальной безопасности и обороны призывают журналистов и граждан не снимать и не выкладывать в социальные сети изображения перемещения техники и сил, которые задействованы в антитеррористической операции на востоке Украины.

Как передает Цензор.НЕТ со ссылкой на УНИАН, об этом на брифинге сказал пресс-секретарь Информационного центра СНБО Андрей Лысенко.

"Не осуществляйте, пожалуйста, фото- и видеосъемку перемещения наших войск и не выкладывайте это в соцсети, поскольку это срабатывает на руку боевикам", - сказал Лысенко.

В то же время, по его словам, если граждане будут передавать информацию о местах нахождения боевиков, то руководство АТО будет за это весьма благодарно. Источник: http://censor.net.ua/n292202

Опубліковано

бєрци літні імпортні, б/у чи сток, у луцьку де купити?

Колись! бачив на Старому ринку де "гуму" (секонд) продають. Можливо хтось має можливість подивитись щоб точно знати. Але там може бути пару пар.

Опубліковано

Семен Семенченко

В Донецке банда "батальон восток " штурмует областное УВД. Милиционеры находясь в окружении отстреливаются. Убит один работник милиции, ранены несколько человек. Бойцы отстреливались, будучи окруженными, зная что никто сейчас не может прийти на помощь. Это я про то что выражение ВСЕ МЕНТЫ -КОЗЛЫ, которое я часто читаю в фб неактуально. Все зависят от человека. Люди есть везде. И "козлы" тоже. И чем быстрее в МВД придут нормальные люди, тем скорее тут не будет всякого дерьма... Мы же ждем пока артиллерия разье. ... в хлам укрепрайоны которые эти твари понастроили за время перемирия. Потом посмотрим у кого тут "деды воевали"...

Опубліковано

http://goodgame.ru/player3?6147

Сепаратюги кажуть, що Путя готується до вводу.

Впринципі на Лайфньюз Путін прямо зараз розпинається перед своїми послами та представниками. Більшість часу плаче, як несправедливо все і "прагматизм востержесвует"

Опубліковано

В Донецке банда "батальон восток " штурмует областное УВД....

Чесно кажучи, я цю новину про штурм Донецького УМВС читаю і не можу зрозуміти. Була купа повідомлень, фото- та відеофіксацій про спільні дії та операції міліції та сепараторів. І що зараз? Штурм. Нку ніяк в голові не складається цей пазл. Були разом, менти не протидіяли сепараторам, зброю віддавали, захопленню та викраденню людей не протидіяли. Або постановка (труп і підкинути можна, вибачте за цинізм, але рашкаТВ і не такому може навчити), або щось (ну як "щось" - звичайно, що бабло) не поділили, або сепаратори поставили умову - раз з нами, то давайте і воюйте разом з нами (а який мент (переважна більшість - це точно) буде воювати, особливо з Донбасу - питання риторичне), а менти в "отказ". Ну і штурм як наслідок.

Але в будь-якому випадку назвати цих міліціонерів (чи майже усіх) патріотами України - не повертається язик. Особливо після того, як вони діяли під час Майдану в Донецьку і тоді, коли в місті вже були сепаратори. Це не "патріоти" - це "пристосуванці". А в житті за все треба платити.

Опубліковано

Smith, думаю, що в Луцьку так само хтось би співпрацював з окупантами, а хтось би і відстрілювався... можливо відсоткове співвідношення інше б було, але і ті і ті б були представлені. Так що нічого дивного.

Варіантів може бути багато, там точно такі самі люди живуть, як і тут.

Опубліковано

Smith, думаю, що в Луцьку так само хтось би співпрацював з окупантами, а хтось би і відстрілювався... можливо відсоткове співвідношення інше б було, але і ті і ті б були представлені. Так що нічого дивного.

Варіантів може бути багато, там точно такі самі люди живуть, як і тут.

Я думаю що це стосувалося б не лише міліціянтів :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...