Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нагадаю для любителів))

Суперкубок України!

Вже завтра, о 21.00,хто має канал "ФУТБОЛ1", а хто ні то http://gooool.org/online/42850-pryamaya-translyaciya-dinamo-kiev-shahter-smotret-onlayn-superkubok-ukrainy-2015.html

Опубліковано

А біля тамтама будуть показувати, хтось чув чи знає???

Да напевно ні,бо реклами не було ж ніякої.

Для розслабухи,(знайшов на фейсбуці) ох ці футболістки))

http://www.pure-t.ru/?p=35137

Опубліковано

А то!

Я дивлюся не один, напарник,темне пиво і домашні сухарики!))

Усіх вітаю з початком нового сезону УРА! (хоч війна,але нехай ті суки знають,що у нас усе не так зомбіравоно! і у нас футбол живий!!)

Оле! оле-оле! Динамо вперед!!))

post-23661-0-50323500-1436900869_thumb.j

Опубліковано

Вони цікавіші тим, що зараз немає основного складу(зірки продані), а решта рве ..упу для попадання в основу(хоча вона і на полі). В динамо є новачки які ніколи не грали в основі.

Суддя подобається.

Адекватно розглядає всі епізоти, всі б так (тхю тхю тхю щоб не наврочити)

Опубліковано

Мда нам треба хочаб одного - "живого", емоційного, ерудованого, цікавого і з чудовим голосом - коментатора. Мені здається що тільки у нас такого не має.

Опубліковано

Мда нам треба хочаб одного - "живого", емоційного, ерудованого, цікавого і з чудовим голосом - коментатора. Мені здається що тільки у нас такого не має.

Я нормальним коментатором вважаю Вацка. Інших на футболі слухати не можу. Та й на 2+2 не кращі.

Опубліковано

Нормальні коментатори в Латинській Америці))). Навіть в першій лізі, їхній

Англія, Польща, Італія на арабських каналах теж емоційно і цікаво. Це те що я особисто слухав.

Опубліковано

судья підарас. хай буде бан.

пенальті там не було, червоної подавно

шахтарю просто повезло.

На мою думку пенальті був 100%, а от червоної то вже там не було, бо він руки зразу же під себе склав

Та і суддя більш менш адекватно розсудив матч, не було явної симпатії до когось.

Взагалі я був за красивий футбол, шо впринципі і не отримав, адже гра була не така вже й насичена на моменти/голи, але взагалом шахтар грав краще, і більше заслужив на перемогу (ІМХО)

Динамо явно не хватало Ленса, Морозюк (як його заміна) в цьому порівнянні дуже слабенько. Півтора моменти за весь матч... якось ссикотно за динамо в ЛЧ одним словом.

Опубліковано
Та і суддя більш менш адекватно розсудив матч, не було явної симпатії до когось.

тільки червоні треба давати там де вони є. спочатку мораеш і динамо мало грати в меншості з першого тайму, а в другому хтось з футболістів шахтаря схопив за голову руками, так ще і намагався об коліно вдарити, хоча здається і вдарив. не хотів ламати гру і тому подібне тут не підходить, тут 100% обидві червоні картки. Тейшейрі за побідні дії можна взагалі постфактум матчі 2-3 дати дискваліфікації

45:45 і 34:10

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вечір не буде нудним о 21.30

СУПЕРКУБОК ГЕРМАНИИ - 2015.

Supercup.jpg

Soccbar.gif

1 августа. Вольфсбург. Стадион "Фольксваген-Арена".

Судья - Марко Фриц (Корб, Германия).

ВОЛЬФСБУРГ - БАВАРИЯ

Опубліковано

А Мякушко красава, передача супер!

У Мякушко великі перспективи. що є то є. Але погодься, Бодько, Чорноморець грав в новому складі, причому грав не проти Говерли, а проти потужної команди з потужним складом. Треба віддати належне тим хлопакам, тримались до останнього. Та й голкіпер Боровик, теж не погано тримав ворота, беручи до уваги те, що перед тим була піврічна "пауза" в грі.
Опубліковано

Боровик, теж не погано тримав ворота

Боровик ще коли грав за Арсенал, як піймає кураж то...важко йому забити і Динамо втрачало очки з ними. Но клас є клас і Динамо додавило!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...